Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sana da güzel bir gün dilerim babykem opuyorumnanaktan naber nasılsın? bizim de şafak oldu 96 be yaaa turkbayragi zemuszemus
Günaydin cnm...
iyilik nasil olsun canim.. Askimi özlemekteyim..
Anowww seninki 96mi oldu.. nezaman 100den düsTün kiz sen?
Bir kac gun extrami düstü?
Masallahhh yaaaaaaa :lepi: Heyecanlandim vallaha

Günaydin cnm...
iyilik nasil olsun canim.. Askimi özlemekteyim..
Anowww seninki 96mi oldu.. nezaman 100den düsTün kiz sen?
Bir kac gun extrami düstü?
Masallahhh yaaaaaaa :lepi: Heyecanlandim vallaha

Ah be canım o hepimizin derdi, özleyip duruyoruz napalım benneyaptımki
sırnaşık şey hahahaaa yok ayol gayet devam ediyoruz işte saymaya, her gün 1 gün düşerek kaydirigubbakcemile3 haftasonu düştüm 100den ondan kaçırmışsın sen canım kaydirigubbakcemile3
illere 15 gün kaldı yaaaaa :sm_cool:

anowwww.. masallah vallaha sana delikafadulden
Bu ne hiz böyle Sanki benimki durmus :sinifsinif:
Ohhhhhh Selamlari dagiticaksin dimii masallahhhh..
Allah banada bir an önce o günleri gösterir insallah..
son 3.5 ay :) bak 3.5 ay dedigimde kisa geliyo
114 dedigimde uzun gibi geliyo :uhm:
Kafayimi yedin ne?

:roflol: dur babykem ya sakin ol sanki bi tek ben 457den 97ye düştüm sen de arkamdan geliyosun işte :roflol: hem zaten bizim izin durumu hala belirsiz, bi tane bile izne gelmeden askerlğini bitiren olmadı burda diyo nişanlım, 60gün şafak sayanı bile yolluyolar diyo o yüzden siz fark atabilirsiniz bize kavuşma sırasında sempatiksalakcinni
ama çok farkımız yok yani her iki ihtimalde de üzme tatlı canını, aynı dönem vedalaştık aynı dönem kavuşucaz inşallaaaahh :Saruboceq: az kaldı baaaak 3,5 ay ne kiiii delikafadulden

hahahaha heya dogru demi.. pesinden geliyom dimi.. ama yürüyerek.. ucarak degil beaa
Hadi ya.. aii insallah zorla yollamazlar.. zaten bitti yaa.. ama yollarlarsa bile.. gelip gidip hemen bidaha gelecek.. hayirlisi artik dimi olumunekankayizsmile
heyaaaa yasasinnn 3.5 ay kaldiiiiii flowercima bide banaaaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…