- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #96.901
Hadi yaa nasil sacma sapan? aklinialirimsmilegünaydın babykem, gece saçma sapan rüya gördüm. biraz onun etkisindeyim -tatlicadiarzu-
sen nasılsın?
Bi ben ruya gormuyorum yaa mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaa nasil sacma sapan? aklinialirimsmilegünaydın babykem, gece saçma sapan rüya gördüm. biraz onun etkisindeyim -tatlicadiarzu-
sen nasılsın?
günaydın şafakçılar a.s.
Şafak 344 turkbayragi
Günaydın begümcüm iyiyim sen nasılsın??
Ohh bu hafta erken biticekk cuma günü hersene olduğu gibi tatillldir inşallahhh:Saruboceq:
Dün gece çok kötüydüm ağlama krizine girdim resmenaşkımın mektuplarını okudum askerde gönderdiği resimlere baktım yağaımın üzerinde öyle uymuşum herşey ortada heryerim tutulmuş... annem çok kızdıı ne bu kadar salıyosun kendini çocuğada böyle belli ediyosan yazık dedimafoldumben
Günaydın pissy maşallah şafağınaarkamdan geliyosunnkaydirigubbakcemile
Dün gece çok kötüydüm ağlama krizine girdim resmenaşkımın mektuplarını okudum askerde gönderdiği resimlere baktım yağaımın üzerinde öyle uymuşum herşey ortada heryerim tutulmuş... annem çok kızdıı ne bu kadar salıyosun kendini çocuğada böyle belli ediyosan yazık dedimafoldumben
ah canım ya elde değil ki salmamak insan bazen dayanamayacak gibi oluyor inşallah geçeck bugünler tatlım bitecek herşeyturkbayragiturkbayragi
günaydın canııım hoşgeldin :) nasılsın? resmine bayıldıııııım opuyorumnanaktan
aaaa yapma ama durucum öyle yaaa güçlü ol bakiim sevgiline de güç ver, olmaz böyle amaaa aaaa kzıdım bak şimdi :mymeka: toparlan bakalım bak bitiyo şafaklar sırayla kavuşucaz hepimiz kaydirigubbakcemile5
bizde de başka kriz yaşandı dün, şirket "çok güzel hareketler bunlar" a götürdü bizi, dışarda yemek yedik falan dönüşte de servisi bulmakta sorun yaşadık adamın şarjı bitmiş telefonu kapanmış ulaşamadık, gelmiycek diye panik olduk falan.. tam o sırada nişanlım aradı 2 gndür konuşmuyoruz şans ya dünü bulmuş.. ben de tam sinirli panik halimdeydim servis gelemdi diye, çok kendimi vererek konuşamadım, bi yandan etrafa bakınıyorum başka yollar arayanlara laf etiştirmeye çalışıyorum bi yandan onla konuşmaya çalışıyodum, kızdı tabii hadi görüşürüz sonra dedi kapattı inşallah sakinleşip arar bugün, tutarsa yine damarı yok olur bi kaç gün delirtir beniklava:
aaaa yapma ama durucum öyle yaaa güçlü ol bakiim sevgiline de güç ver, olmaz böyle amaaa aaaa kzıdım bak şimdi :mymeka: toparlan bakalım bak bitiyo şafaklar sırayla kavuşucaz hepimiz kaydirigubbakcemile5
bizde de başka kriz yaşandı dün, şirket "çok güzel hareketler bunlar" a götürdü bizi, dışarda yemek yedik falan dönüşte de servisi bulmakta sorun yaşadık adamın şarjı bitmiş telefonu kapanmış ulaşamadık, gelmiycek diye panik olduk falan.. tam o sırada nişanlım aradı 2 gndür konuşmuyoruz şans ya dünü bulmuş.. ben de tam sinirli panik halimdeydim servis gelemdi diye, çok kendimi vererek konuşamadım, bi yandan etrafa bakınıyorum başka yollar arayanlara laf etiştirmeye çalışıyorum bi yandan onla konuşmaya çalışıyodum, kızdı tabii hadi görüşürüz sonra dedi kapattı inşallah sakinleşip arar bugün, tutarsa yine damarı yok olur bi kaç gün delirtir beniklava:
Hadi yaa nasil sacma sapan? aklinialirimsmile
Bi ben ruya gormuyorum yaa mafoldumben
Ahhh canim yaaa.. ama uzulme.. gececek bu gunler..
Benim askim ve ben acemideyken gunluk tuttuk.. dagitimda birbirimize verdik.. ben onu her okudugumda agliyorum.. onun icin bakmiyorum artik ona.. illerdi ikimiz birlikteyken okuruz.. Annen hakli salma kendini canim.. Allah gostermesin rahatsizlanirsin.. askerin nasil uzulurr ama..
günaydın babykem, gece saçma sapan rüya gördüm. biraz onun etkisindeyim -tatlicadiarzu-
sen nasılsın?
Günaydın pissy maşallah şafağınaarkamdan geliyosunnkaydirigubbakcemile
ay yok kız öyle değil aklinialirimsmile
Allah hayra çıkarsın bak azcık anlatayım; böyle nasıl yağmur yağıyomuş, snra nişanlım bana sürpriz yapıp askerden geliyomuş bi sarılıyoruz birbirimize çok özledim seni diyorum. öyle derken askeri hastanenin bahçesinde nişanlımı bekliyormuşum ama bi hayli kalabalığız hatta buradan arkadaşlarda var kaydirigubbakcemile3 miracle felanda varmış yanımda kaydirigubbakcemile3 snra ambulans geliyor 3 tane asker indiriyorlar sedyeyle bi bakıyorum bi tanesinin kasığında çatal, diğerinde bi bacağında bi kolunda bıçak, diğerindede tornovida saplanmış akannehir Allah'ım bu ne diyorum kendi aralarında kavga ettiler herhalde diyorum. öyle uyanıyorum, uyanıncada kendimi haftasonundaymışım gibi hissettim akannehir
işte böyle abidik gubidik bi rüyaydı sempatiksalakcinni
ay yok kız öyle değil aklinialirimsmile
Allah hayra çıkarsın bak azcık anlatayım; böyle nasıl yağmur yağıyomuş, snra nişanlım bana sürpriz yapıp askerden geliyomuş bi sarılıyoruz birbirimize çok özledim seni diyorum. öyle derken askeri hastanenin bahçesinde nişanlımı bekliyormuşum ama bi hayli kalabalığız hatta buradan arkadaşlarda var kaydirigubbakcemile3 miracle felanda varmış yanımda kaydirigubbakcemile3 snra ambulans geliyor 3 tane asker indiriyorlar sedyeyle bi bakıyorum bi tanesinin kasığında çatal, diğerinde bi bacağında bi kolunda bıçak, diğerindede tornovida saplanmış akannehir Allah'ım bu ne diyorum kendi aralarında kavga ettiler herhalde diyorum. öyle uyanıyorum, uyanıncada kendimi haftasonundaymışım gibi hissettim akannehir
işte böyle abidik gubidik bi rüyaydı sempatiksalakcinni
günaydın cancağzım olumunekankayizsmile iyiyim sen nasılsın? işte bi rüya geldim babyke anlattım onun etkisindeyim hala fisfisfis resim benimde çok hoşuma gitti avatar yaptım hemen![]()
ah canım ya elde değil ki salmamak insan bazen dayanamayacak gibi oluyor inşallah geçeck bugünler tatlım bitecek herşeyturkbayragiturkbayragi
Allah hayra çıkarsın canim.. kiz sen dun yemege falanmi gittin..
cok catal bicak mi yikadin evde falan :lepi:
hayır olsun tatlım tam ekşın bir rüya yani
Tabii gececek canim ya..evet canım günlük çok iyi geliyor ben de yazıyorumm. ama bazen kendime hakim olamıyorum özellikle mektuplarını okuyunca... ama askerime belli etmiyorum yani bazen etmiyorum o anlıyo üzüldüğümü o ağlıyomusun dediğinde bende daha fazla hıçkırıklara boğuluyorum oda kaç saat teselli etmeye çalışıyoo. sonrada kızıyorum kendime orda zaten bi moral bulmak için beni arıyo onlada yerle bir ediyorum moralini diyee üfff
inşallah geçicek bugünler dee:Saruboceq:
Ahh cnm nasil gecti bakalim?
yok kiz anlayisla karsilar bence yaaa..
olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmileyok ya çatalla bıçakla işim olmadı aslında ama işte bi yerim açık kaldı sanırım
amin cnm hayır olsun inşallah. valla öyleydi baya hareketli bir rüya gördüm kaydirigubbakcemile3
Ahh evet.. az gorusuyorsaniz kotu oluyo yaaa... insallah guzelcene arar bugun ve guzelcene 30 dak dan fazla konusursunuz :Saruboceq:güzeldi de sonrası böyle tatsız oldu işte babykem yaa :uhm: inşallah karşılar.. orda da çok gürültü vardı benim tarafımda da çok gürültü vardı, bi konuşamadık yaa, zaten 2-3 günde bir duyuyoruz birbirimizin sesini kötü denk geldi :çok üzgünüm:
Tabii gececek canim ya..
bendede ayni oyle oluyo.. moralim bozuk oluyo mesella. belli etmemeye calisiyorum ama hemen anliyo nasil oluyorsa.. ehhh onlar bizim diger yanimiz.. tabiki anlarlar canim.. Bende pazar gunu askim carsi izindeyken patladim. hungur hungur agladim kameradan.. Askimin gozleride doldu silp silip durdu.. Elde degil.. insan bazen patliyooo.. ama genede pozitif seyler dusun.. askerden sonrasini dusunnnolumunekankayizsmile
Tabii gececek canim ya..
bendede ayni oyle oluyo.. moralim bozuk oluyo mesella. belli etmemeye calisiyorum ama hemen anliyo nasil oluyorsa.. ehhh onlar bizim diger yanimiz.. tabiki anlarlar canim.. Bende pazar gunu askim carsi izindeyken patladim. hungur hungur agladim kameradan.. Askimin gozleride doldu silp silip durdu.. Elde degil.. insan bazen patliyooo.. ama genede pozitif seyler dusun.. askerden sonrasini dusunnnolumunekankayizsmile
kıyamam size ben ya ben kamerayı kapatınca koptum onu görünce böyle kendimi tutamayıp saçma sapan sırıtıyorum sanki pc den çıkacakta bana gelecek gibi oldum ya salak salak sırıttım ama kapatınca kötü oldum
yok bendede cok oluyo canim.. normal yani.. insan kendini SIKA SIKA bazen patliyo normal yani.. hmmm insallah cok guzel gunleriniz olurrr.. istediginiz gibi gecer insallahayyyy sende ağlama canım ya bi benim sanıyodum kameradan ağlayan sende bendensin kaydirigubbakcemile........
hep onu düşünüyom zaten babykecimm askerlik sonrasınıııııııŞeniz.....
hadi yaa... hehehehe heyecandan olmasin gerek canimmmm..
evetb ciktiktan sonra insan depresyona giriyo.. ben oyleyim.
yok bendede cok oluyo canim.. normal yani.. insan kendini SIKA SIKA bazen patliyo normal yani.. hmmm insallah cok guzel gunleriniz olurrr.. istediginiz gibi gecer insallah
günaydın kızlarrrr![]()