Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yoo uzun dönem..geçen sene şubatta gitti 1 sene oldu..12 aydır bekliorum valla..delikafadulden

SSWWEETT bak canım gamze nasıl hesap yapacağımı yazmış bu hesaba göre benim 95 senin 17sinde gelicekse 96:dance:

SSWWEETT bak canım gamze nasıl hesap yapacağımı yazmış bu hesaba göre benim 95 senin 17sinde gelicekse 96:dance:

yaaa ooff canım kafam karıstı valla yaa... simdi bi arkadasımla konustum onunda sevgilisi 14 aralıkta tslim oldu o bugün 97 diyo ama sevglim 98 diyo bugün için kafam karıstı valla.. 17 sinde çıkıyomus ankaradan izmire gelicek iste.. anlamadım nasıl hesaplıycaz yaa.. 17 sinde çıktığına göre 17 sine doğan günes mi diyoruz...

Boşuna değil
Her dakika seni hatırlayışım
Boşuna değil her akşam
İçime bir garipliğin çökmesi
Bu şehrin bütün sokaklarında
Yana yakıla seni aramam boşuna değil

Boşuna değil pazarları sevmeyişim
Durup durup içimin kararması
Gözlerimin dolması apansız
Boşuna değil
İnan boşuna değil sevdiğim
Bu dalıp dalıp gitmeler
Bu dayanılmaz özlem
Bu sevda boşuna değil

Kolu kanadı kırılmış bir serçeyim
Senden uzakta
Suyu kesilmiş bir çeşmeyim
Bir gece lambasıyım kırlmış,sönük
Biliyorum
Her şey seninle güzel
Her şey seninle büyük
İnan sevdiğim inan
Yıllardır aradığımsın
Ömürboyu beklediğimsin
Ben bir martıyım yalnız, küçük
Sen dalga dalga denizimsin

Koşmak sana doğru
yaşamak senin için
Ve katlanmak herşeye seninle
Tek başına değil
İnan,sevdiğim inan
Seni bunca sevmem
Boşuna değil

OGESTEN ALINTIDIR TEŞEKKÜR EDERİZ

biten=169
şafak=286
88/3
kars/sarıkamış

gitti canımın cananı :a015:
bıraktı beni yaralısenağlama
ben bu dertten ölür isem
şafak kazsın mezarımı ah le canım senağlama
vah le canım oyy canım.....

$afak=====>96<====== Oh Bee çok şükür ....
ikiLi rakamLarda oLmak çok güzeLmiş....
Darısı bütün arkadaşLarımın Başına işaLLah....hihoyyyt:teytey:

ben simdi hesapladım 17 si doğan günes se eğer cünkü çıkıs tarihi 17 mayıs ozaman bugün safak:98....

hayır canım gamzenin dediğine göre 15 mayıs şafak 1 16 mayıs doğan güneş 17 mayırta burda zaten.peki yol izni 1 günmü vermişler 2 günmü.çünkü 14 aralıktada yol iznini düşüyorsun.canım benimki senden 1 gün önce gelicek gamzenin ve eşimin hesabına göre bugün bizim şafak 94 sizinde yol izni 1 günse 96 canım sen yol izninide sor tam olarak ortaya çıkaralım.bende taktım sizin şafağa:))

Son düzenleme:

canım 14 aralıkta teslim oldu 13 ünde çıkmıstı yola.. 14 aralık a 155 safak dedik.. bu hesaba göre bugün 97 oluyo.. 17 sinde ordan çıkck canım yani 18 inde burda olcak cünkü askerliği 17 sinde bitiyor.. yani teskere yi ozaman alıyo.. onun kuzeni de aynı yerde 12 sinde biticek 13 subatta burda ordan biliyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…