- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
canım 14 aralıkta teslim oldu 13 ünde çıkmıstı yola.. 14 aralık a 155 safak dedik.. bu hesaba göre bugün 97 oluyo.. 17 sinde ordan çıkck canım yani 18 inde burda olcak cünkü askerliği 17 sinde bitiyor.. yani teskere yi ozaman alıyo.. onun kuzeni de aynı yerde 12 sinde biticek 13 subatta burda ordan biliyorum canım..
ayyy kfam karıstı iyice yaa:uhm::uhm::uhm:
ben 17 sine safak 1 geleceği güne yani 18 iinde burda olcakk yaa ona doğan günes diyorum o yüzden 97 çıkıyor.... byle yapmıycakmıyım
bende senin gibiyim her gün yeniden hesaplayıp her gün yeni bi şafak bulup her gün kafam karışıyor sırnaşık şey indirdim bende prog ona göre sayıyorumgamyoncuiremsu
ama onun askerliği 17sinde bitiyormuş sen geleceği günü de katıp fazladan 1 gün askerlik yaptırıyorsun sanırım sırnaşık şey
canım bende indirdim programı ama kısa dönem kaç yapıyo yani tam yazmam lasım..
yani ben 5 ay (155) gün olarak biliyorum ama emin değilim :uhm:
ama senin buna ihtiyacın yok ki askerliği 12 aralıkta başladı diimi?
üste o tarihi gir
terhis olunacak tarih yazan yerde 17 mayıs yzmasını sağla (izin düşürerek arttırarak nasıl oluyorsa delikafadulden )
bu kadar yerimseniben
canımmm böyle olursa safak 96 çıkıyo... yani 17 sine safak 1 değil doğan günes diyorum.. ama 18 inde gelicek 18 ine ne diycem ozaman kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
17sinde askerlik bitecek vve o artık sivil olacak canım yani 18i artık normal hayattaki ilk günü olacak :lepi: sivilken bişi demiceksin yerimseniben
285.........Allahım sen yardım et bize geçmek bilmiyor günler sen sabır ver eşime bana bütün askerlerimize ve bekleyenlerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?