Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya tatlım sizin nasıl 97 çıkıyor 17 mayısa göre şimdi hesap ettim sizi 95 sen doğan güneşi saymıyorsun.son günüde sayıyorsun

Son düzenleme:
sswweett istersen şöyle say telefonun ajandasını aç 17 mayısa gel 16 mayısa doğan güneş de 15 mayısa 1 de 14 mayısa 2 de böyle bu güne kadar say 95 çıkıyor.yani sizin şafak 95 olması lazım

sohbetinizin arasına giriyorum ama bi program var şafak hesaplama yazıp aratın o çıkıyor zaten
böyle aklınız da karışmaz hem
yine de ben sswweett yerine hesapladım şafağı 96 çıkıyor
(12si başlangıç 17si terzkere)

ayyy kfam karıstı iyice yaa:uhm::uhm::uhm:
ben 17 sine safak 1 geleceği güne yani 18 iinde burda olcakk yaa ona doğan günes diyorum o yüzden 97 çıkıyor.... byle yapmıycakmıyım

ayyy kfam karıstı iyice yaa:uhm::uhm::uhm:
ben 17 sine safak 1 geleceği güne yani 18 iinde burda olcakk yaa ona doğan günes diyorum o yüzden 97 çıkıyor.... byle yapmıycakmıyım

bende senin gibiyim her gün yeniden hesaplayıp her gün yeni bi şafak bulup her gün kafam karışıyor sırnaşık şey indirdim bende prog ona göre sayıyorumgamyoncuiremsu

ama onun askerliği 17sinde bitiyormuş sen geleceği günü de katıp fazladan 1 gün askerlik yaptırıyorsun sanırım sırnaşık şey

canım bende indirdim programı ama kısa dönem kaç yapıyo yani tam yazmam lasım..

canım bende indirdim programı ama kısa dönem kaç yapıyo yani tam yazmam lasım..

yani ben 5 ay (155) gün olarak biliyorum ama emin değilim :uhm:
ama senin buna ihtiyacın yok ki askerliği 12 aralıkta başladı diimi?
üste o tarihi gir
terhis olunacak tarih yazan yerde 17 mayıs yzmasını sağla (izin düşürerek arttırarak nasıl oluyorsa delikafadulden )
bu kadar yerimseniben

canımmm böyle olursa safak 96 çıkıyo... yani 17 sine safak 1 değil doğan günes diyorum.. ama 18 inde gelicek 18 ine ne diycem ozaman kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canımmm böyle olursa safak 96 çıkıyo... yani 17 sine safak 1 değil doğan günes diyorum.. ama 18 inde gelicek 18 ine ne diycem ozaman kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

17sinde askerlik bitecek vve o artık sivil olacak canım yani 18i artık normal hayattaki ilk günü olacak :lepi: sivilken bişi demiceksin yerimseniben

17sinde askerlik bitecek vve o artık sivil olacak canım yani 18i artık normal hayattaki ilk günü olacak :lepi: sivilken bişi demiceksin yerimseniben

haklısın saçmalamaya basladım bende iyice.. hani ben görcem ya 18 inde ondan öyle dedimm
18 ine de bizim günümüz derim olur biter demiii :teytey::teytey:

88/1 BALIKESİR/MERKEZ HAVACI ER..evvveeeeeeeeeeeetttttttt şafağımı sölüyorum sıkı durun :tomato: ŞFK:84 :sm_cool: (bırakın biraz havam olsun nede olsa havacı sevgilisiyimm :jeyyar: :tomato: :tomato: :tomato:) gel plaka gel:Saruboceq:

Son düzenleme:
285.........Allahım sen yardım et bize geçmek bilmiyor günler sen sabır ver eşime bana bütün askerlerimize ve bekleyenlerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…