- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
yazdığımız şeyleri çok ciddiye alıyorsun şekerim ya gırgır yapıyoruz biz burda niye kızayım ben sana :1hug:
sölemeyi unuttum aşkımın torunları gelmiş dede olmuş dede sırnaşık şey.. hadi aşkım sende bitir gelll benneyaptımki
ay bunun için örnek gösterilmekte mi varmış senağlama
kızlar ben çıkıyorum iiii geceler hepinizi öpüyorum şafakçı güzeller kendinize iyi bakın daha günlük yazcam uykum çok var geçen meltemle çok laklak ettik hala üzerimden atamadım o uykusuzluğu walla sağolsun şekerim benim allah senden razı olsun dinledi beni
MERHABA KISLARRRR kaydirigubbakcemile5
NASILSINIZ BAKALIM TESKERE ALANLAR OLDUMU YAA FORMU TAKIP EDEMEDIM
SAFAKKKK 46 kaydirigubbakcemile2
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy son bi kac gunnnn kalmismis
topiğin tezkere güzelleri
1.nilosss=1
2.cankiiz5o=5
3.gunicen=6
4.istanblue=7
5.solucan=7
6.seahorse=18
7.bujimenekşe=46
8.GGÖZEN=47
9.bebix=51
kalmış ne demek kız şafağını bilmiyonmu walla sen buraya yadın düşüktü şafağın listeye aldım o günden beri düşüyorum hergün bugün beş yarın 4çarşamba3 prş2cuma1cumartesi doğangüneş pazar günü yanında eğer sen ilk yazdığında buraya doğru yazdınsa böyle olacak[/QUO
GAMZECİM canım ya senin bu hesabına göre ben 1 gün geriden geliyorum.bizim şafak 96 ama senin yazdığın gibi hesaplarsam 95 tatlım ya eşim 16 mayısta geliyor bi baksana benim için hangisi doğru bende tam olarak hesabımı biliyim
kalmış ne demek kız şafağını bilmiyonmu walla sen buraya yadın düşüktü şafağın listeye aldım o günden beri düşüyorum hergün bugün beş yarın 4çarşamba3 prş2cuma1cumartesi doğangüneş pazar günü yanında eğer sen ilk yazdığında buraya doğru yazdınsa böyle olacak[/QUO
GAMZECİM canım ya senin bu hesabına göre ben 1 gün geriden geliyorum.bizim şafak 96 ama senin yazdığın gibi hesaplarsam 95 tatlım ya eşim 16 mayısta geliyor bi baksana benim için hangisi doğru bende tam olarak hesabımı biliyim
canım hesap böyle oluyo ve daha öncede kaç kişide doğru çıktı şafak doğan güneş dediğimizde güneş doğduğu gün yani sabah geldi askerler bence seninkide öyle 95 doğrudur ozaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?