Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

len meltem sen hala hesapmı yapıyon yaaaa deli etcen beni ne var yani hesapta mantıksız olan aklına takılan nede sen hala hesaplıyorsun günleri teker teker topladık işte sonuç o çıktı hala kusur arıyon yaaaawwwwwwwwwwww

cnm sinirlenme :ecrin_bebek: o bana hesap yapıyodu kafamçokkarıştı ne yapalım şafak çok olunca hesapda zor oluyo şakkıdı

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar

1.12ocak2009 arsima
2.16ocak2009 ıtırbuse
3.17ocak2009 mannak
4.17ocak2009 smoker
5.17ocak2009 yurdaer
6.18ocak2009 mirumo
7.18ocak2009 nastasia
8.20ocak2009 dilek_36
9.23ocak2009 smile
10.29 ocak2009 life city
11.07şubat2009 sensebile

cnm sinirlenme :ecrin_bebek: o bana hesap yapıyodu kafamçokkarıştı ne yapalım şafak çok olunca hesapda zor oluyo şakkıdı

kuzum ilk gittiğinde bende sizin gibi sayılarla boğuluyodum bana hiç şafak bulan olmadı ben boğuldum ama sizin boğulmanızı istemiyorum şimdi öğrendim artık iyice nasıl hesaplandığını biliyorum ve sizin bunalmanızı sayılarla boğulmanızı istemiyorum ondan kızdım uğraşmasın artık kendini sıkmasın die banane uğraşsın dursun da diyebilirdim :1hug:

kusur aramakla ne alakası var be klava:
ben bi kerem sadece handana bana yaptığın yoldan söyledim şafağını, tertibiz ama farklı farklı sayıyoruz diye :dilcikar:
boş vakit çok her yoldan ha bire hesap yapıyorum fazla ya da eksik gün saymiim diye delikafadulden

darısı hepinisin başına kıslarr inşallah hayırlısıyla gelir askerlerinis

gördüğün gibi ilk sıradasın topiğe girip şafağını yazdığın ilk günden beri sen hiç girmesende ben hergün düşüyorum senin yerine çünkü topiğime şafağını yazman yeterliydi yarın gece olsun doğan güüneş diycez sana allah bi daha ayrılık vermesin canım sağol güzel dileklerin için inş:Saruboceq:

kızma len kızma önce bi neden dediğimi oku kyamıyorum size böyle çırpınmanıza dayanamıyorum napiim size devrecilik mi yapimmm

meltem kızdınmı gülüm yaaa kızma bana üzülüyorum siz böyle sayıp durunca çabalayınca kendinizi sıkınca zaten hasret büyük bide sıkılmayın die

yazdığımız şeyleri çok ciddiye alıyorsun şekerim ya gırgır yapıyoruz biz burda niye kızayım ben sana :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…