• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yazdığımız şeyleri çok ciddiye alıyorsun şekerim ya gırgır yapıyoruz biz burda niye kızayım ben sana :1hug:

biliyorum ben nasıl sinir bozucu olduğunu sayılarla boğuşmanın bende ilk gittiğinde çok boğuştum çok zorlandım nasıl yapsam yanlış çıkıyodu sinir oluyodum üzülüyodum bilen biri olsada buluverse diyodum allahın cezası şafak boğuyodu beniii sizide boğsun istemiyorum biliyorum ve yardım etmek istiyorum sadece a.s.

sölemeyi unuttum aşkımın torunları gelmiş dede olmuş dede sırnaşık şey.. hadi aşkım sende bitir gelll benneyaptımki

seninki kısa dönem galiba erkenden dede olmuş hemde şafak bu kadar az benimki gideli 168 gün oldu daha altları gelemedi bekliyor 4 gözle bi gelsinler diyo burda çektiğimi nasıl ödetcem onlara diyo :mymeka::oklava:şimdi ustalıkta en alt devre beimki torunlar gelince kıdemli olcak :nazar:

kızlar ben çıkıyorum iiii geceler hepinizi öpüyorum şafakçı güzeller kendinize iyi bakın daha günlük yazcam uykum çok var geçen meltemle çok laklak ettik hala üzerimden atamadım o uykusuzluğu walla sağolsun şekerim benim allah senden razı olsun dinledi beni

kızlar ben çıkıyorum iiii geceler hepinizi öpüyorum şafakçı güzeller kendinize iyi bakın daha günlük yazcam uykum çok var geçen meltemle çok laklak ettik hala üzerimden atamadım o uykusuzluğu walla sağolsun şekerim benim allah senden razı olsun dinledi beni

iyi geceler canım ne demek her zaman :1hug:
sorma biz de abartmışız valla ezan okunuyor muydu yattığımızda delikafadulden

Ardahan'ın yollarında güller açıp bağlarında Eyle bir yar sevmişem ki yirmi yirmibir çağlarında
teyyyy teyyyyyyyyyyyyy :dance: hihoyyyt :teytey: 75 teyyy

Son düzenleme:
ayh netim gitti muhabbetimde yarım kaldı :kızgın: öncelikle askerleri terhis olcak arkadaşlar adına çok sevindim inş..en kısa zamanda diğer bekleyenlerinde askeri hayırlısıyla gelir bnmkide inş.:Saruboceq: şafak saymaya gelince saymıcam ulen karanlık işte çok şükür mehtabımız aydınlık :lepi: gamzem nerde cnm senin kanatların iyilik meleği Şeniz inş.. sayılı günlerimiz çabuk biterde o top 10 na gireriz beraber sırnaşık şey :Saruboceq: meltemcim cnm sende hiç ayrılma bu forumdan emi sayende kimse yanlız kalmıyo :Saruboceq: ayh hayırlısıyla gelirlerde özlemimiz biter

şafak karanlık
mehtap aydınlık son 4 gün :lepi: sositososito

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar

1.12ocak2009 arsima

2.16ocak2009 ıtırbuse
3.17ocak2009 mannak
4.17ocak2009 smoker
5.17ocak2009 yurdaer
6.18ocak2009 mirumo
7.18ocak2009 nastasia
8.20ocak2009 dilek_36
9.23ocak2009 smile
10.29 ocak2009 life city
11.07şubat2009 sensebile

bunlar benim terhislerim menekşemmm inş senide terhis etcez çok az kaldı

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy son bi kac gunnnn kalmismis

kalmış ne demek kız şafağını bilmiyonmu walla sen buraya yadın düşüktü şafağın listeye aldım o günden beri düşüyorum hergün bugün beş yarın 4çarşamba3 prş2cuma1cumartesi doğangüneş pazar günü yanında eğer sen ilk yazdığında buraya doğru yazdınsa böyle olacak

aaaaaaa kıslar ben kk takıp etmeyelıı cooooooooook askerıne kavusan olmus masallah yaaaa kaydirigubbakcemile5
darısı gerıde kalan bızlere kıslar ısallah :Saruboceq:
bende lıstenın sonlarında da olsam lısteye gırebılmısım :lepi:
eee sen napıyosun gamzegazel yerimseniben uzun zaman oldu konusmayalı msn de görmüyorumm yada benım müşterı felan oluyoo hersey yoluna gırdımıı ???

kalmış ne demek kız şafağını bilmiyonmu walla sen buraya yadın düşüktü şafağın listeye aldım o günden beri düşüyorum hergün bugün beş yarın 4çarşamba3 prş2cuma1cumartesi doğangüneş pazar günü yanında eğer sen ilk yazdığında buraya doğru yazdınsa böyle olacak[/QUO

GAMZECİM canım ya senin bu hesabına göre ben 1 gün geriden geliyorum.bizim şafak 96 ama senin yazdığın gibi hesaplarsam 95 tatlım ya eşim 16 mayısta geliyor bi baksana benim için hangisi doğru bende tam olarak hesabımı biliyim

kalmış ne demek kız şafağını bilmiyonmu walla sen buraya yadın düşüktü şafağın listeye aldım o günden beri düşüyorum hergün bugün beş yarın 4çarşamba3 prş2cuma1cumartesi doğangüneş pazar günü yanında eğer sen ilk yazdığında buraya doğru yazdınsa böyle olacak[/QUO

GAMZECİM canım ya senin bu hesabına göre ben 1 gün geriden geliyorum.bizim şafak 96 ama senin yazdığın gibi hesaplarsam 95 tatlım ya eşim 16 mayısta geliyor bi baksana benim için hangisi doğru bende tam olarak hesabımı biliyim

canım hesap böyle oluyo ve daha öncede kaç kişide doğru çıktı şafak doğan güneş dediğimizde güneş doğduğu gün yani sabah geldi askerler bence seninkide öyle 95 doğrudur ozaman canım

Back