- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
Şafak__167__ AllahımmBiran önce temmuz gelsin istiyorummm:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak 96................................
seninki kısa dönem galiba erkenden dede olmuş hemde şafak bu kadar az benimki gideli 168 gün oldu daha altları gelemedi bekliyor 4 gözle bi gelsinler diyo burda çektiğimi nasıl ödetcem onlara diyo :mymeka:klava:şimdi ustalıkta en alt devre beimki torunlar gelince kıdemli olcak
![]()
kalmış ne demek kız şafağını bilmiyonmu walla sen buraya yadın düşüktü şafağın listeye aldım o günden beri düşüyorum hergün bugün beş yarın 4çarşamba3 prş2cuma1cumartesi doğangüneş pazar günü yanında eğer sen ilk yazdığında buraya doğru yazdınsa böyle olacak
SSWWEETT bak canım gamze nasıl hesap yapacağımı yazmış bu hesaba göre benim 95 senin 17sinde gelicekse 96:dance:
ben simdi hesapladım 17 si doğan günes se eğer cünkü çıkıs tarihi 17 mayıs ozaman bugün safak:98....
hayır canım gamzenin dediğine göre 15 mayıs şafak 1 16 mayıs doğan güneş 17 mayırta burda zaten.peki yol izni 1 günmü vermişler 2 günmü.çünkü 14 aralıktada yol iznini düşüyorsun.canım benimki senden 1 gün önce gelicek gamzenin ve eşimin hesabına göre bugün bizim şafak 94 sizinde yol izni 1 günse 96 canım sen yol izninide sor tam olarak ortaya çıkaralım.bende taktım sizin şafağa:))