- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım telini açman bile yeterli ya.. nasıl olsa gelicek izne ozmn uzun uzun konusursunuz...
bende bu aralar saçmalamaya basladım kafamda onun geçmiste yaptıklarıyla ilgili birsürü soru isareti var.. atamıyorum kafamdan insan yalnız kalınca gerçekten iice düsünüyo ölçüp tartabiliyo ama ona yansıtamırum bunları çünkü nerden çıktı simd diycek biliyorum nasıl toplıycam kafamı bilemiyorum![]()
senin durumun benden vahim cnm cnmcımdoğru yoldasın ama belli etme gelince bunlar hala aklında olucak o zaman çözmeyi denemek en mantıklısı bencede :teselli:
ooofff ben 4 ay daha bunlar kafamdayken nasıl yasıycamm :bbo::bbo:
gelince de neden bu kadar zaman bekledin diycek.. benimki biraz zor insandır yani herseye mantıkla bakar ben daha duygusalım ve genelde kafamda büyütüp ona sorun çıkardıımı zanneder belki öyle de yapıyorumdur bilemiyorum ama insan herseye dısardan bakınca çok farklı açılardan görebiliyor.. meger ne kadar kırılmısım onu anladım ... belki saçma geliyo sizlere ama onu düsünmeye basladığımda içimi korku kaplıyo ve kırgınlıklarımı hatırlıyorum .. ooofff zor bi durum valla :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şafak=96
iki haftadır çarşıya çıkmıyo çok özledim çok çok çok. teli yakalatmış moralim bozuk. offfffffffffffff
bencede zor bir durum ama içinden ne yapmak geliyorsa onu yap derim ben biraz bu konularda sertim ama karar tabiki senin ama çok duygusalda davranma yada boşver düşünmemeye çalış geleceğini düşün askerde gelince herkes değişir diyorlar belki gelince telafi eder ne bilim çok yol var gece meleği hangisini seçip seçmemek sana kalmış... :teselli:
kıyamam senağlama başka arkadaşının telinden arayamazmı acaba üzülme demicem elde olan bişi olmadığını ve özlemin ağır bastıgını biliyorum.. allahdan az kalmış hayırlısıyla gelir inş..:Saruboceq:
haklısn çok yol var... evt askerden gelince değisir diyorlar ama acaba oda biraz duygusal olmayı öğrenir mi?? bunu bekleyip görmek lazım ama bilemiyorum canım içim içimi yiyo bazen.. onu herseye rağmen çok seviyorum ama kırgınlıklarım da büyük hatta büyükmüs bunu dısardan çok ii anlıyorum ama iste suan tek hatam geçmisi yargılamak... aslında geçmisi yargılamasam bu kadar olmaz..
çok sağol tavsiyelerin için canımmm..
çok sevindim canım .. carsıya çıktı galiba demi...
sen iyi misin canım??
sağol canım.evet çok iyiyim çok mutluyum gördüm aşkımı :teytey: .2 hafta sonrada bi aksilik olmazsa yanına gidiyorum.senin bu hafta yokmuydu çarşı izni
çok sevindim canım benim kaydirigubbakcemile3
yok benimki ayda 2 defa çıkıcakmıs yani 2 hafta da bir olucak... haftaya pazar çıkıcak bakalım ama bende haftaya ailemin yanında olucam artık tel de konusurum ne yapayım canım ...
anladım canım olsun telde konuşursun.bizimde izinler 2 haftada bir ama bu hafta ilk defa çıktı.nasıl özlemişiz.geçicekmi bu günler bilmiyorum canım çok zor geçmiyor.
valla kullan cnm ben 200 kadar filan saymıcam bnmki öle dio sayma dio sayınca geçmiyormuş günlerbencede haklı fisfisfis
konuşmamaya gelince arıyoda gerginiz naber nasılsın 45 dk konuşurduk şimdi 10 dk ya düştü anladı biliyo kızgınlıgımın sebebini ve zafer bnm olana kadarda böle zor oluyo ama inatçıyımdır azıcı :ecrin_bebek:
şekerim senin mehtap bişey kalmadı azcık idare ediver şimdilik gelince canına okursun :lepi:
ya bu arada biz geçen gün gamzeyle hesapladık şafağın doğrusunu da sen fazla sayıyorsun gibime geliyor :uhm: yoksa ben mi eksik sayıyorum :uhm:
tertibiz ama farklı sayıyoruz![]()
cnm bilmiyorumki 12 aralıkda teslim oldu bugün 401 gün oldu dagıtıma 406 gün oluyo 2010 martın 16 sı salıya geliyo o günde 460 oluyo cnm valla bilmiyorum ki ben o güne olan gün kadarını 460dan düşüyorum öle buluyorum :uhm: ne bilim daha kolay gelio sırnaşık şey seninki kaçında teslim olduki :bbo: