Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama ben her mutluluğumu yada ilk heyecanımı onunla paylasıyorum oda bunu yapmalıydı... evt çok kritik dönemler ve ne hisseder die düsünmüyo bile.. bide bugün mektubumu da aldı fololarımızı da koymustum içine ama hiçbisey söyllemedi... bilmiyorum canım yaa bende burda yalnızım özlüyorum ama iyi ki sizler varsnız çok sağolun...
bugün kalbim çoook kırık ....

bilmiyorum canım ya.. bak aramadı hala teslim olmustur bari içerden arasın... ne yani dısarı çıkınca hemen unutulucak mıyım böyle demkki hiç değerim yok.. simdi böyleyse döndüğünde kimbilir ne olucak.. çok planlarım vardı hatta gidicektim sürpriz bile yapmaya biliyosun dünkü heyecanımı da kargoya ne tepki vericek diye ama bütün hevesimi kırdı...simdi içimden hiçbisey yapmak gelmiyor istee...

bak mektup da yollamıstım dıosun, belkı boyunlugun üstüne mektubu falan aldı, iyice gerılmıstır o oralarda, sen ona guzel seyler yazınca ıyıce dank eder, onların kafasına hasret cunku....stres yapmıstır,moralı bozulmustur belki, bılemeyız kı,,, herkes bızım ıstedıgımız tepkıyı veremiyebiliyor işte bazen, sen "istedıgın" ıcın yaptın onca seyı... iyi ki de yapmıssın aferın; boswer onun tepkısını, sen ,içinden gelenı yap her zaman...
boswer, onun sana ne dedıgını, nasıl tepkı werdıgını...

az önce aradı kızlar içeri girmis... bende soğk konustum tabi ne oldu dedi nie böyle konusuyosun bende kalbim kırıldı dedim.. sonra çok sağol gönderdiklerin için dedi çok tesekkür ederim dedi bende tesekkür etmene gerek yok yapcam tabii ne demek dedim oda olur mu hiç öle sey çok saol dedi..
sonra ne yaptım ki nie böylesin dedi bende kalbim kırıldı iste dedim istemiyosan bidaha göndermem zaten göndermiycem dedim .. sonra ii ozaman hadi bye bye dedi bende ne oldu ki dedim canımı sıktın dedi ne konusmustuk dedi bende hatırlamjıyorum dedim ki gerçekten hatırlamıyorum :) gülmeye basladık öle.. sonra ben seni arıcam yine fırsat bulursam dedi ... öle kzlar yaa kalbim kırıldı ama nasıl anlatıcam bilemedim bile ... çok canım sıkıldı valla ... o kadar güzel seyler de yazmıstım mektpta simdi trip yapıyorum oda dicek ne dengesiz kız oldu böyle ama onun yüzünden kalbim kırıldı....

ne demek yapcam tabi diyip; sonra da zaten bidaha göndermiycem mi dedinnnnnnnnnn=)):uhm:

ne demek yapcam tabi diyip; sonra da zaten bidaha göndermiycem mi dedinnnnnnnnnn=)):uhm:

valla öyle oldu :) :) yaa ne diyceğimi sasırdım ki yaa trip yapayım istedim bi yandan kırmıyım istedim mahvoldu hersey... ama tesekkür etmesin çok sevindim dese yeter di sanki gerek yok ama saol der gibi söyledi bozuldum..... offfff ne düsünceğimi sasırdım yaa bidaha gercekten sürpriz falan yapmıycam....

ewet bence de hersey yoluna giriyo işte bak sositososito; ama sen de bidaha arayınca bu tribal enfeksiyon modundan cıkmıs ollll=))) yazık daha fazla üzme .....yerimseniben

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar

1.12ocak2009 arsima
2.16ocak2009 ıtırbuse
3.17ocak2009 mannak
4.17ocak2009 smoker
5.17ocak2009 yurdaer
6.18ocak2009 mirumo
7.18ocak2009 nastasia
8.20ocak2009 dilek_36
9.23ocak2009 smile
10.29 ocak2009 life city

biten=161
şafak=294
88/3
kars/sarıkamış

gel artık bebeğim nolur gel artık gözümün nuru çok özledim seni özlemin yüreğimi yaralıyor ve zaman tuz basıyor yarama...canım yanıyor.
çok özledim bebeğim..
seviyorum seni gözbebeğim..:asigim:senağlama

:1no2:Selam Kzılar Şafak __174__
ya bu akşam moralim acayip bozuldu bunu size anlatıp danışmak istiyorum için rahat etmicek birilerine anlatmazsam.:1no2:
Nişanlımın askerde yakın 1 arkadaşı var almanyada nişanlsıı varmış benim msn adresimi vermiş nişanlısına eklettirmiş beni kız beni ekledi. Nişanlım asker fotoalrını atmıştı bana onların içinde almanyadaki nişanlısına göndermem için asker arkadaşının fotolarınıda attı gönderdim kıza, öle muhabbet fln etmedik sadece nişanlısının fotolarını gönderdim o kadar.
Herneyse bu akşam msn de slm verdi bende slm verdim nasılsın fln iyim dedim sonrasında işte bu akşam nete girdiler bizim askerler ama sen yoktun nette dedim sonra bu biizmkiler kim demeye fln başladı bende nişanlın varya askerde fln dedim ne nişanlısı dedi fln sonra neyse olay açığa çıktı meğerse bu kızın istanbuldada bi çıktığı varmış ve nettekide o kişiymiş inanamadım kamerayı açtırdım ve karşımda 1 çocuk vardı. benden rica etti ne kıza ne askerdeki çocouğa nede nişanlına bundan bahsetme çocuk ztn asker dedi. ayy sinirimden ağladım kızlar yaa nasıl vicdan var bazı kızlarda askerdeki sevgililerin arkasından neler çeviriyolar. çocuk kameradan elindeki yüzüğü fln gösterdi ailesini fln tanıyomuş kızın. yani durum bu moralim acayip bozuldu ben bunu nişanlıma anlatmakta istemiorum ztn askerler gurbet ellerde şırnakta bide bu olayı anlatsam moralleri sıfır olur:1no2:sizce ne yapmalıyım ya hiç bu olayı görmemiş gibimi davranıyım yoksa nişanlıma söyleyimmi çok moralim bozuldu salak kız yüüznden:mymeka: bide cocuk bana dioki sen sen ol sevdiğini böle aldatma sakınsenağlamaben onun için ölürüm ya bu yola çıkmışız söz vemişiz birbirimize allahım en nefret ettiğim şey askerdeki sevgiliyi aldatmak!!! göndeririken canım aşkım herşeyim ölürüm die gönderiyolar ama boynuzları takıp bırakıyolar. Sinirlerim bozuldu yaa ouffffffff
Kusura bakmayın kzılar çok uzun oldu ama içimi dökmem gerekiodu biraz olsun rahatladımsenağlama

yazıklar olsun ya

ayneen yaa hala ağlıorm sinirimden bide nişanlımla akşam msnde konuştuk askerdeki arkadaşı için sinirleri bozuk biraz takılıyorum ona kızdırıyorum dedi neden kızdırıyosun hayatım dedim oda " sevgilisi almanyadaya arayınca kız cevap vermio telefona morali bozuk" dedi. hele bu aklıma gelince daha bi deli oluyorum. ama bu olaydan bahsetmicem bahsetmek istemiorum morallerini bozmak istemiorum oralarda:1no2:

yazık ya bahsetme bencede ama gözgöre kandırılıyor çocuk ümitle bekliyor ve ulaşamadığı için çok üzülüyor ama sevgilisi başkasıyla gününü gün ediyor çok zor ya.aslında söylemek lazım daha sonra yıkımı daha kötü olur ama haberi olursada o askerlik ona bitmez ordan hiçbişey yapamaz kahrolur.bende çok üzüldüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…