- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
canımmmm sakın böyle düşünmee; benim sewgilim gitmeden önce hep " giden için her zaman daha zordur" derdi... Bak biz gene yanlız deiliz burada, ailemiz, arkadaslarımız da war yanımızda iyi ya da kötü...Ama o orada yanlız ve hıc bılmedıgı bıyerde, tanımadığı ınsanlarla...Hem daha yeni cıkmıs carsıya demıstın ; demek ki; daha alısma dönemınde..onun sımdı aklından neler gecıyordur emın ol; hıcbırımız bılemeyız de bulamayız da....sakın senı , senın kadar sewmedıgını dusunme, bu zamanlar krıtık dönemlerı sadece o kadar....
buseheper canım cevabın için çok sağol sana özelden mesaj attım.sswweett kesinlikle düşündüğün gibi değil onlar orda herşeyin kıymetini daha iyi anlıyorlar emin ol buna.yaa bu çocuk seni bugün çok üzmüş ya tamam haklısın ama onunda kendince haklı tarafları olabilir.tamam sen ver tavrını ama çok büyütmeden çok uzatmadan kalp kırmadan.
ama ben her mutluluğumu yada ilk heyecanımı onunla paylasıyorum oda bunu yapmalıydı... evt çok kritik dönemler ve ne hisseder die düsünmüyo bile.. bide bugün mektubumu da aldı fololarımızı da koymustum içine ama hiçbisey söyllemedi... bilmiyorum canım yaa bende burda yalnızım özlüyorum ama iyi ki sizler varsnız çok sağolun...
bugün kalbim çoook kırık ....
az önce aradı kızlar içeri girmis... bende soğk konustum tabine oldu dedi nie böyle konusuyosun bende kalbim kırıldı dedim.. sonra çok sağol gönderdiklerin için dedi çok tesekkür ederim dedi bende tesekkür etmene gerek yok yapcam tabii ne demek dedim oda olur mu hiç öle sey çok saol dedi..
sonra ne yaptım ki nie böylesin dedi bende kalbim kırıldı iste dedim istemiyosan bidaha göndermem zaten göndermiycem dedim .. sonra ii ozaman hadi bye bye dedi bende ne oldu ki dedim canımı sıktın dedi ne konusmustuk dedi bende hatırlamjıyorum dedim ki gerçekten hatırlamıyorum :) gülmeye basladık öle.. sonra ben seni arıcam yine fırsat bulursam dedi ... öle kzlar yaa kalbim kırıldı ama nasıl anlatıcam bilemedim bile ... çok canım sıkıldı valla ... o kadar güzel seyler de yazmıstım mektpta simdi trip yapıyorum oda dicek ne dengesiz kız oldu böyle ama onun yüzünden kalbim kırıldı....
ne demek yapcam tabi diyip; sonra da zaten bidaha göndermiycem mi dedinnnnnnnnnn=)):uhm:
valla öyle oldu :) :) yaa ne diyceğimi sasırdım ki yaa trip yapayım istedim bi yandan kırmıyım istedim mahvoldu hersey... ama tesekkür etmesin çok sevindim dese yeter di sanki gerek yok ama saol der gibi söyledi bozuldum..... offfff ne düsünceğimi sasırdım yaa bidaha gercekten sürpriz falan yapmıycam....
hoşgeldin gamze valla bugün muhabbet koyuydu ama sen yoktun hepimiz bütün gün burdaydık
nette eşimle konuşuyodum sizi gidi cadılar siziklava::mymeka:
yazıklar olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?