- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
aman be eliff saçmalık işte başka bişi değil bence söylemeleri gerek sonuçta çocuk salak yerine konuyor ve asker ocağı toparlamasına yardımcı olur sonuçta orada güçlü olmayı öğreniyorlar bence söylenmeli
canım iyice arastır.. . gerci sana da çok fazla yük binmis oluyo bunu tasımak ağırdır canım yaaa.. senin yerinde olmak istemezdimama iyi düsün sonuctan da haberdar et bzi canım..bizde ii düsünelim hemenn acil karar vermek bazen ii olmuyor..
evet ya gerçekten sanki üzerime bir yük bindi:1shok: ama düşündüm nişanlımdan saklamıcam bu olayı anlatıcam onada bende üzerimdeki yükü ona atmış olacam ama başka çözümü yok:bbo: o arkadaşına anlatıp anlatmıcanı bilir orda beraber yatıp beraber kalkıyolar hep birlikteler sonuçta o cocuğun psikolojisni şuan en iyi o biliyo, uygun şekilde olayı anlatır veya anlatmaz bakalım hele bi konuşalımda sölerim sizede :çok üzgünüm:
bugün şafağımız 103.ve bu aralar iyi değilim kafayı yiyicem ya dua edin kızlar
hasretin içimde sonsuzluk kadar
şafak 93 senağlamaşimdi hiç geçmiyo önceden çok var diye pek aldırmıyodum asıl zor olan çift rakama inmesiymişAllah tüm asker yolu gözleyenlerin yardımcısı olsun çok zor:a015:
sswweett;
allah senin iyiliğini vermesinnn =))) cocuga hem trıp attın, üstüne de ağlattın mıııı=)))
neyse bak hersey hallolmuş, çok sevindim.. Artık daha bi normale dön bari de daha çok üzülmesin cnm, yazık ya ... beter böcek seniiiiii:roflol:
canım valla hiçç üzmek değildi niyetim kırılmıstım sadece anlamasını istedim normalde hemen anlamaz ya günler sürer ben trip yaparım ben trip yapıyorum die o yapar uzar günlerce küseriz en sonunda sonra 2 gün gecer sarılır barısırız falan ama bu sefer hemen anladı kırıldığımı askerde biseyler oldu bu cocuğa:) ben zaten artık sinirlilik halimi uzatmıyorum bide dır dır etmiyorum artık... ben ona hiç kıyamam ki yaa bi gülse hemen yumusardım ama ikimizde inat olduğumuz için 2 gün sürerdi.. kıyamam bide ağlamıs mektuba.. ozaten duygularını dısa vuran biri değil dir ama askerlik adamı böyle yapıyo demekki :) Ç:) ben onu çok seviyorum...
bende şafak saymak ıstıyorum arkadaslar...
benım nısanlım karsta asker kısa donem...
103 gunumuz kaldı Allah ın ıznıyle...
bende şafak saymak ıstıyorum arkadaslar...
benım nısanlım karsta asker kısa donem...
103 gunumuz kaldı Allah ın ıznıyle...
yaniii Allahtan, duygularını dışa vuran biri deilmişşş, ona rağmen ağlamışsa, birde dışa vurmazsa napardı bilemiyorummm=)))) ewet cnm askerlikte, nasııı ince, nasıııı duygusal oluyolar inanamazsındelikafadulden bizimki de ilk girdiği gün arayıp, ağlamıştı...Allah ağlatmasın gerçi ama olsun; bizim için de arada ağlasınlar cicimdelikafadulden[
dimi tatlım ya ağlasınlar arada bizim için bende çok üzülüyorum benim için ağladığı zaman ama bir yandanda nasıl hoşuma gidiyor sormayın gitsin:dance: ama yine de günah kıyamam ben ona.kızlar ağlatmayalım askerlerimiziklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?