Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak __175__
Benim Aşkito izin kullanmıcak 23 gün erken terhis olcak inş. İzne gelmesini istiyorum bi yandan biyandan istemiyorum çünkü gelince ayrılmak daha bir zor oluyo:çok üzgünüm: en iyisi erkenden gelsin kavuştunmu tam kavuşak inşşşş:asigim: çokk özledim ama sabırr sabırrr sonu güzel olacak :asigim:

biten=160
şafak=295
88/3
kars/sarıkamış

canım çok yanıyor gülüm sensiz
ha yaşamışım ha yaşayan ölüyüm hiç farketmiyo sensizken
hani boynundan koklardım seni senin kokunu en iyi ordan alırdım
gel nolur gelde koklayayım gene boynundan yemin ederim sensiz burda ölüyorum bitiyorum gülüm
seni seviyorum...senağlama

kızlar niye benim kocamı çarşı iznine salmıyorlar usta birliğine gideli bugün 2. hafta daha çıkmadı netten görüşürdük en azından ya

kuzum ilk 1 ay eşimide salmadılar çarşıya ustalıkta öyle yapıyolar herhalde bide oaraya alışmaları içindir değişik biyere daha gittiler sonuçta acemilikte yemin etselerde ustalık bambaşka kaçarlar die galiba ilk 1 ay bizde görüşemedik teli bile on günde bi falan açıyodu yani eğitimler çok ağır günlük 2 saat uykuyla duruyo eşim bazen o bile yok anla yani senağlama

gamzecim sağol canım ama eşimin gittiği yer rahat günde 2 bazen 3 kere telde konuşuyoruz yani sıkı bi yer değil ama dediğin doğru alışmaları içindir.inş. haftaya salarlar msnden görürüm aşkımı çok özledim çoook daha şafak 105

rahatsa orasını bilemem tel sorun olmaz ama dediğim gibi çarşı izinleri genelde ilk bir ay olmuyo neyse canım ben yatıyom galiii...anlattım yatmam lazım ....gene görüşelim çok öptüm bybyby:teytey::a015:

kızlar yeni gördüm bu konuyu :) ben de yazayım... safak 106 ama sanırım bu saatte 105 oldu artık :) :) onu çoooookkkkkk özledim yarın carsı iznine çıkıyo ilk defa ..... :)

evet aslında 10gn bi 10gün bi gelse iyi olurdu. bnm eşimde evlilik yıl dönümümüzde gelicek 1nisanda yani:) tabi 31mart filan olur o. 10günlüğüne 10unuda temmuzda gelicek. ama olsun canım hayırlısıyla gelip gitsinler geri gelsinlerde:)

kızlar niye benim kocamı çarşı iznine salmıyorlar usta birliğine gideli bugün 2. hafta daha çıkmadı netten görüşürdük en azından ya

acemi birliğinden dosyaları gelmeden usta birliğinde askerler çarşı iznine çıkamıyor dosyanın gelmesi genelde 3haftayı bulur 1 hafta sonra falan çıkabilir

canım teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu sıkılıp duruyordum

canım benim sevgilim 1 hafta çıkamadı iste bu gn çıkıyo :) çnkü dağıtım olmadı aynı yerde kaldı.. o yüzden islemler daha kısa sürdü tabi usta birliğine geçiste.. bide dedi ki her hafta izin vermiyorlarmıs yanii her hafta çıkamıycaklarmıs.. öölee iste canım zaten 3,5 ay kaldıı... sabredicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…