Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

safak 105 ama sükür buna da kısa dönem yapıyo...

aynen canımcım şafak 105 ve 325.kısa dönem... walla ben dayanamıyorum falan dıodum ama; burdakı arkadaslara destek olmaya çalışıp, onlarla bırlıkte saymaya basladıkca ; acaba sımarıklık mı yapıyorum bıle dedım... gercı ınsan sevdıgınden 1 gün bile ayrı kalmak ıstemez o ayrı da... Allah, az ya da cok; sevdiğini bekleyen herkese sabırlar versin...

buseheper evet canım doğru söylüyorsun uzun dönem düşünemiyorum bile diyordum ama burdaki arkadaşları görünce bende aynı senin dediğin gibi şımarıklık yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum.allahım çok şükür günler geçiyor allahıma çok şükür hayatta ve allahıma sonsuz şüküler olsunki o benim.uzun dönem asker yolu bekleyenler rabbim sizlere kat kat sabır versin birdaha hiç ayırmasın

ewet cnmcım aynen öle; burada sewdiği insanı gün gün bekleyen herkesin önünde eğilmek gerekir; böle bir zamanda ınsanlar sewgısıne sahıp cıkıp, sewdıgı ınsanı da aylar boyunca beklıyorsa, bu dünyada saf bişiler hala var demektir... we ben bunu sadece burada gördüm acıkcası; onun ıcın kızlar umarım;o koskoca sewgılerınızın karsılıgnı, hep mutlu olarak alırsınız...

aynen kızlar ve bu yüzden sükrediyorum hep kısa dönem diye burdaki kızları gördükçe... allah hepimize sabır versinn.. bir an önce sevdiklerimize kavusalım.. allah onları hep korusun..

ammmmmmmiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn evet arkadaşlar burası gerçekten çok güzel.çıkarsız sevgilerin olduğu yer ben burda çok mutluyum ya benimle bu yolda olan ve derdimi paylaşan tüm kk arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum kızlar içimden geldi:)))

evt canım sana katılıyorum.. burda herkes beklentisiz paylasımcı ve çok sıcak... bende burda çok mutluyum evde olduğum zamanlarda hep burda online oluyorum burayı çok seviyorum... herkese hersey için çok tesekkr ederim.. :)

arkadaşlar buraya katılmadan önce çok daha fazla darlanıyodum
arkadaşlarım yanımda elbette ama onların anlayabilmelerini beklemiyorum
hiç biri asker beklemedi çünkü ve ne olursa olsun anlayamıyolardı zaten
ama burda benimle beraber aynı şeyleri yaşayan aynı duyguları paylaşan arkadaşlar edindim hepsini çoook seviyorum iyi ki varsınız:1hug:
hepiniz ve iyi ki bu site var:enbuyukkk:

evet cnm aynen; insanın etrafında ne kadar cok ınsan olursa olsun, bunu yasamadıysa senı anlaması cok zor oluyor; onu da gectım yasayan arkadaslarım da beklemedı zaten... insanlar hep farklı seylerın pesınde artık, yılbasında ben cok zorlandım mesela cunku 4 senedır ben erkek arkadasımla gırdım hep yenı yıla... ama arayıp erkek arkadasıyla gecırdıgı yılbasını ballandırarak anlatan, ya da hep cıftız sıkılırsın ama gel mutlaka dıyenleri mi söliyim; yoksa bekleme yas gecıyo akıllı ol etrafındakılerı degerlendır o arada dıyenlerı mi...kötükedihüso
Ama burada gercekten cok mutluyum, bgn mutlaka dısarı cıkardım ben cunku h.içi gercekten yogun oluyorum, ama burada takılmak bana su an daha cok keyıf werıyor,iyi ki warsınız kızlar....

amaaan yok canım yaa Allahtan benim çevrem öyle değil:1shok:
sadece aile bilmediği için onlardan arada bunaltanlar oluyo
benim arkadaşlarım Allah için çok iyiler hatta fazla iyiler ona sinirlenince bile onu haklı buluyolar
ateşe körükle gitmiyolar yanii:teselli:
canımm arkadaşlarım benim siz deee onlar daaakaydirigubbakcemile5

yok cnm bizde aileler biliyor, herkes birbirini tanıyor artık, tabı bızde durum farklıydı, üniversitede birlikte okuduk, yüksek lisansı beraber yaptık yurtdısında, hal böyle olunca kep töreniydi, hawa alanı uğurlamaydı derken baya samımı bile oldular...:teytey:
ama arkadas konusu belki bıraz cevre ile de ilgilidir; bizim etrafımızdakı erkek arkadaslarımız kızlardan daha saftır walla:çok üzgünüm:

aman kızlar boşverin bizi anlamayan saçma sapan konuşan arkadaşları biz burda birbirimize fazlasıyla yeteriz.asker muhabbetlerini ben çevremden kimseyle konuşmam çünkü anlamazlar bu sefer daha çok sinir olurum biz askerliği bitiricez allahın izniyle ve eşimle 7,5 sene flört 1,5 sene evlilik toplam 9 sene beraberliğimiz oldu ama yemin töreninde heyecanlandığımız kadar düğün gecemde bile heyecanlanmadım deli bir özlemdi çok başka değer bence sırf bu duyguları yaşamak için bile bu yolu beklemeye değer.beraber geçirdiğimiz zamanın ne kadar önemli ve değerli olduğunu öğrendik en azından.çok şükür asker yolu beklemek gibi bi derdim yok diyen arkadaşlarım bu duyguyu tatsaydınınz sizde eminim beklemek isterdiniz

hımm anladım canım:s
bizimkilerin tanışması mümkün değildi zaten
üstelik biz daha çok yeniyiz 6 ay oldu daha biz başlayalı
bi annem biliyo o kadar
bi gelsin de hayırlısıyla zamanlar öğrenmeyen kalmaz zaten

ahhh şu annelerrrrr=)))) onlar da olmasaaaadelikafadulden

bende yemin törenindeki heyecanımı anlatamam tarif edilemez ama o da aynı seyi hissetti mi bilemiyorm çnkü bgün ona kalbim çok kırık... ilk önce beni aramalıydı ilkçarsı izninde ama baskalarını aramaktan satjı bitince bana fırsat kalmadı ne yazıkki simdi teslim olmstur artık.. valla bekliyorum özlüyorum çok seviyorum ama umarım yolunda sonunda hepsine değer.. çünkü bugün daha emin oldum ki o benim gibi benim kadar yoğun hissetmiyor.

MAVİYESHİLL'CİMM; evet işte kilit cümle bu "beraber geçirdiğin zamanın ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlamak..." bundan ötesi yoktur heralde..! Bu arada cok mutlu ettın beni; cunku bız de 4 senedır bırlıkteyız we uzun süreli ilişkilerden sonra evlilik, hakkında bıdı bıdı öter ya hanı herkes ....!!!! sımdı 7,5 seneden sonra senin kadar mutlu birini görmek beni de cok mutlu etti, yüreğime su serpti walla...

Son düzenleyen: Moderatör:

canımmmm sakın böyle düşünmee; benim sewgilim gitmeden önce hep " giden için her zaman daha zordur" derdi... Bak biz gene yanlız deiliz burada, ailemiz, arkadaslarımız da war yanımızda iyi ya da kötü...Ama o orada yanlız ve hıc bılmedıgı bıyerde, tanımadığı ınsanlarla...Hem daha yeni cıkmıs carsıya demıstın ; demek ki; daha alısma dönemınde..onun sımdı aklından neler gecıyordur emın ol; hıcbırımız bılemeyız de bulamayız da....sakın senı , senın kadar sewmedıgını dusunme, bu zamanlar krıtık dönemlerı sadece o kadar....

buseheper canım cevabın için çok sağol sana özelden mesaj attım.sswweett kesinlikle düşündüğün gibi değil onlar orda herşeyin kıymetini daha iyi anlıyorlar emin ol buna.yaa bu çocuk seni bugün çok üzmüş ya tamam haklısın ama onunda kendince haklı tarafları olabilir.tamam sen ver tavrını ama çok büyütmeden çok uzatmadan kalp kırmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…