- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
safak 105ama sükür buna da kısa dönem yapıyo...
arkadaşlar buraya katılmadan önce çok daha fazla darlanıyodum
arkadaşlarım yanımda elbette ama onların anlayabilmelerini beklemiyorum
hiç biri asker beklemedi çünkü ve ne olursa olsun anlayamıyolardı zaten
ama burda benimle beraber aynı şeyleri yaşayan aynı duyguları paylaşan arkadaşlar edindim hepsini çoook seviyorum iyi ki varsınız:1hug:
hepiniz ve iyi ki bu site var:enbuyukkk:
evet cnm aynen; insanın etrafında ne kadar cok ınsan olursa olsun, bunu yasamadıysa senı anlaması cok zor oluyor; onu da gectım yasayan arkadaslarım da beklemedı zaten... insanlar hep farklı seylerın pesınde artık, yılbasında ben cok zorlandım mesela cunku 4 senedır ben erkek arkadasımla gırdım hep yenı yıla... ama arayıp erkek arkadasıyla gecırdıgı yılbasını ballandırarak anlatan, ya da hep cıftız sıkılırsın ama gel mutlaka dıyenleri mi söliyim; yoksa bekleme yas gecıyo akıllı ol etrafındakılerı degerlendır o arada dıyenlerı mi...kötükedihüso
Ama burada gercekten cok mutluyum, bgn mutlaka dısarı cıkardım ben cunku h.içi gercekten yogun oluyorum, ama burada takılmak bana su an daha cok keyıf werıyor,iyi ki warsınız kızlar....
amaaan yok canım yaa Allahtan benim çevrem öyle değil:1shok:
sadece aile bilmediği için onlardan arada bunaltanlar oluyo
benim arkadaşlarım Allah için çok iyiler hatta fazla iyiler ona sinirlenince bile onu haklı buluyolar
ateşe körükle gitmiyolar yanii:teselli:
canımm arkadaşlarım benim siz deee onlar daaakaydirigubbakcemile5
hımm anladım canım:s
bizimkilerin tanışması mümkün değildi zaten
üstelik biz daha çok yeniyiz 6 ay oldu daha biz başlayalı
bi annem biliyo o kadar
bi gelsin de hayırlısıyla zamanlar öğrenmeyen kalmaz zaten
bende yemin törenindeki heyecanımı anlatamam tarif edilemez ama o da aynı seyi hissetti mi bilemiyorm çnkü bgün ona kalbim çok kırık... ilk önce beni aramalıydı ilkçarsı izninde ama baskalarını aramaktan satjı bitince bana fırsat kalmadı ne yazıkkisimdi teslim olmstur artık.. valla bekliyorum özlüyorum çok seviyorum ama umarım yolunda sonunda hepsine değer.. çünkü bugün daha emin oldum ki o benim gibi benim kadar yoğun hissetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?