Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yazklar olsun yaa ama sasırmıyorum artık böyle kızlar okadar çok ki inanın biz azınlıktayız arkadaslar.. iyi ki varız yaaa sizler oldukça hasretim özlemim hafifliyo inanın...
bence söylemek lazım canım yaa atlatırsa orda atlatır bunu baska yolu yok.. o kdar erkek destek olurlar yoksa ümit edicek düsünsene döndüğünde ne olur.. hem nefret eder kızdan böylece bazen insanlar en dar zamnlarında daha iyi düsünüyorlar ve bu tür olaylar olgunlastırıyor insanları.. sen en iyisi çocuk hassas mı bi öğren çok mu seviyo falan bide kısa dönem mi yapıyo?? askerlik sırnakta da aynı bu arada istanbul da da yani farketmiyor asker heryerde asker iste... ama sen en iyisi bunları bi öğren önce ve sonra sevgiline uzun bi zamanında anlat yavas yavas o zaten konusur onunla.. sakın msn de yazma ama sevgiline tel de konus tamam mı canım ? haberlerini bekliyoruz yine...

ya benim bir erkek arkadaşımın sevgilisi, gitmeden 1 hafta önce ayrıldı da; cocuk şimdi askerde psıkolojik destek alıyomus, birde orda öğrenen insanın hali nolur düşünemiyorum...Bakar mısınız, tanımadığımız halde üzülüp, çözüm arıyoruz... sevgilisinin hiç umrunda deil; nasıl bir dünya anlamıyorum ki...=(((

evet yaa çok haklısın canım.. ne bileyim iste hangisi daha iyi olur anlayamadım ki bende... .önce çocuğun yapısını öğrenmek lazım .. kırılgan mı nasıl güçlü mü yani bilemiyoruz ki kendini toplar mı? ama bilmesi gerekiyor hayatıın acımasız tarafı iste gercekler acı malesef... allah bizlere hatta hiç bir askere ve yakınlarına bekleyenlerine yasatmasın bunu... allah hepsini korusun...

amin cnm amin :Saruboceq: :Saruboceq:

evet talım dediğin gibi böyle kızlar ve artık biz azınlıktayız. çevremde o kadar gördümki askerdeki sevgiliyi yarı yolda bırkan söyleme konusuna gelince birz bakıyım nabza göre söylicem veya söylemicem dün kızın msn sinde konuştuğum istnbuldaki erkek arkadaşı söylemememi rica etti ve çocuk şok oldu oda kandırılmış sonuçta:bbo: bakalım napmam gerektiğini bilmiorum daha duruma göre söylicem veya susucam:çok üzgünüm:

:1shok:
hakkaten şok oldum canım yaa
neler var hayret bişey
hayır bi de madem aldatıyosun bari msn adresini kullanma ya da başka ver ne biliyim
nasıl bişey bu yaa
yanlış anlama falan olsa biyerlerde diycem ama
resmen kafam durdubenneyaptımki

ama bence de söyleme canım yaa
yani askerdeyken böyle bişeyi kaldırması çok zor gerçekten
ne kızlar var yaa hayret bişi dünyanın çivisi çıktı gerçektenklava:

bi de canım şırnakta demişsin neresinde şırnağın
benim askerimde şırnakta

aman be eliff saçmalık işte başka bişi değil bence söylemeleri gerek sonuçta çocuk salak yerine konuyor ve asker ocağı toparlamasına yardımcı olur sonuçta orada güçlü olmayı öğreniyorlar bence söylenmeli

haklısın da gamzecim
çok fena dağolıyolarmış orda
benimkide şırnakta bahsediyo da
piskolojik destek alanlar var diye onlara askerde pdr diyolar
nöbet tutturmuyolar ellerine silah vermiyolar falan diye
ne ayıp bişey yaa terbiyesizlik
Allah korusun ama ayrılmaya karar verseydim bile gelmesini beklerdim diye düşünüyorum
böylelerine insan bile diyesim gelmiyoklava:

Şırnak/Görmeç tatlım. Dün gece düşündüm ve olayı nişanlıma anlatıcam ondan bunu saklayamam oda arkadaşına anlatır veya anlatmaz duruma göre o ayarlar artık:1no2: cocuk telefnla ulaşamayınca fln üzülüyomuş ztn. Ben nişanlıma söylicem hanımlar artık o bi şekilde destek olur oralarda ona en doğrusunu o bilir arkadaşını tanımıyorum çünkü en iyisi bu sanırım

mantıklı canım nişanlına söyle o artık bi şekilde duruma göre ya anlatır ya anlatmaz
benimki de şırnak uludere

canım iyice arastır.. . gerci sana da çok fazla yük binmis oluyo bunu tasımak ağırdır canım yaaa.. senin yerinde olmak istemezdim ama iyi düsün sonuctan da haberdar et bzi canım..bizde ii düsünelim hemenn acil karar vermek bazen ii olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…