B
buseheper
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
ayneen yaa hala ağlıorm sinirimden bide nişanlımla akşam msnde konuştuk askerdeki arkadaşı için sinirleri bozuk biraz takılıyorum ona kızdırıyorum dedi neden kızdırıyosun hayatım dedim oda " sevgilisi almanyadaya arayınca kız cevap vermio telefona morali bozuk" dedi. hele bu aklıma gelince daha bi deli oluyorum. ama bu olaydan bahsetmicem bahsetmek istemiorum morallerini bozmak istemiorum oralarda:1no2:
evet yaa çok haklısın canım.. ne bileyim iste hangisi daha iyi olur anlayamadım ki bende... .önce çocuğun yapısını öğrenmek lazım .. kırılgan mı nasıl güçlü mü yani bilemiyoruz ki kendini toplar mı? ama bilmesi gerekiyor hayatıın acımasız tarafı iste gercekler acı malesef... allah bizlere hatta hiç bir askere ve yakınlarına bekleyenlerine yasatmasın bunu... allah hepsini korusun...
yazklar olsun yaa ama sasırmıyorum artık böyle kızlar okadar çok ki inanın biz azınlıktayız arkadaslar.. iyi ki varız yaaa sizler oldukça hasretim özlemim hafifliyo inanın...
bence söylemek lazım canım yaa atlatırsa orda atlatır bunu baska yolu yok.. o kdar erkek destek olurlar yoksa ümit edicek düsünsene döndüğünde ne olur.. hem nefret eder kızdan böylece bazen insanlar en dar zamnlarında daha iyi düsünüyorlar ve bu tür olaylar olgunlastırıyor insanları.. sen en iyisi çocuk hassas mı bi öğren çok mu seviyo falan bide kısa dönem mi yapıyo?? askerlik sırnakta da aynı bu arada istanbul da da yani farketmiyor asker heryerde asker iste... ama sen en iyisi bunları bi öğren önce ve sonra sevgiline uzun bi zamanında anlat yavas yavas o zaten konusur onunla.. sakın msn de yazma ama sevgiline tel de konus tamam mı canım ? haberlerini bekliyoruz yine...
safak 14 :ecrin_bebek:hihoyyytsositososito:lepi::lepi:sırnaşık şey:sm_cool::sm_cool::teytey::dance::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz
:1no2:Selam Kzılar Şafak __174__
ya bu akşam moralim acayip bozuldu bunu size anlatıp danışmak istiyorum için rahat etmicek birilerine anlatmazsam.:1no2:
Nişanlımın askerde yakın 1 arkadaşı var almanyada nişanlsıı varmış benim msn adresimi vermiş nişanlısına eklettirmiş beni kız beni ekledi. Nişanlım asker fotoalrını atmıştı bana onların içinde almanyadaki nişanlısına göndermem için asker arkadaşının fotolarınıda attı gönderdim kıza, öle muhabbet fln etmedik sadece nişanlısının fotolarını gönderdim o kadar.
Herneyse bu akşam msn de slm verdi bende slm verdim nasılsın fln iyim dedim sonrasında işte bu akşam nete girdiler bizim askerler ama sen yoktun nette dedim sonra bu biizmkiler kim demeye fln başladı bende nişanlın varya askerde fln dedim ne nişanlısı dedi fln sonra neyse olay açığa çıktı meğerse bu kızın istanbuldada bi çıktığı varmış ve nettekide o kişiymiş inanamadım kamerayı açtırdım ve karşımda 1 çocuk vardı. benden rica etti ne kıza ne askerdeki çocouğa nede nişanlına bundan bahsetme çocuk ztn asker dedi. ayy sinirimden ağladım kızlar yaa nasıl vicdan var bazı kızlarda askerdeki sevgililerin arkasından neler çeviriyolar. çocuk kameradan elindeki yüzüğü fln gösterdi ailesini fln tanıyomuş kızın. yani durum bu moralim acayip bozulduben bunu nişanlıma anlatmakta istemiorum ztn askerler gurbet ellerde şırnakta bide bu olayı anlatsam moralleri sıfır olur:1no2:sizce ne yapmalıyım ya hiç bu olayı görmemiş gibimi davranıyım yoksa nişanlıma söyleyimmi çok moralim bozuldu salak kız yüüznden:mymeka: bide cocuk bana dioki sen sen ol sevdiğini böle aldatma sakınsenağlamaben onun için ölürüm ya bu yola çıkmışız söz vemişiz birbirimize allahım en nefret ettiğim şey askerdeki sevgiliyi aldatmak!!! göndeririken canım aşkım herşeyim ölürüm die gönderiyolar ama boynuzları takıp bırakıyolar. Sinirlerim bozuldu yaa ouffffffff
Kusura bakmayın kzılar çok uzun oldu ama içimi dökmem gerekiodu biraz olsun rahatladımsenağlama
:1shok:
hakkaten şok oldum canım yaa
neler var hayret bişey
hayır bi de madem aldatıyosun bari msn adresini kullanma ya da başka ver ne biliyim
nasıl bişey bu yaa
yanlış anlama falan olsa biyerlerde diycem ama
resmen kafam durdubenneyaptımki
aman be eliff saçmalık işte başka bişi değil bence söylemeleri gerek sonuçta çocuk salak yerine konuyor ve asker ocağı toparlamasına yardımcı olur sonuçta orada güçlü olmayı öğreniyorlar bence söylenmeli
Şırnak/Görmeç tatlım. Dün gece düşündüm ve olayı nişanlıma anlatıcam ondan bunu saklayamam oda arkadaşına anlatır veya anlatmaz duruma göre o ayarlar artık:1no2: cocuk telefnla ulaşamayınca fln üzülüyomuş ztn. Ben nişanlıma söylicem hanımlar artık o bi şekilde destek olur oralarda ona en doğrusunu o bilir arkadaşını tanımıyorum çünkü en iyisi bu sanırım
evet talım dediğin gibi böyle kızlar ve artık biz azınlıktayız. çevremde o kadar gördümki askerdeki sevgiliyi yarı yolda bırkansöyleme konusuna gelince birz bakıyım nabza göre söylicem veya söylemicem dün kızın msn sinde konuştuğum istnbuldaki erkek arkadaşı söylemememi rica etti ve çocuk şok oldu oda kandırılmış sonuçta:bbo: bakalım napmam gerektiğini bilmiorum daha duruma göre söylicem veya susucam:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?