- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi civciv1981
-
cnm çok güzel olmuş...güle güle uyusunda büyüsün bebişin...bu arada bu genç odasına dönüşebilenlerdenmi...
bebişinn sağlıklaa büyüsünn odasındaa
canım kızın güle güle iyi günlerde yatsın odasında çok güzel olmuş ellerinize sağlıkkk
Hülya'cım çok güzel olmuş canım. Gazel'im güzel günlerde sağlıkla büyüsün inşallah odasında a.s.
Canım civcivim çok güzel ve özenli yapmışsın odasını Gazelimiz iyi günlerde sağlıklı sıhatli mutlu ve ana-babasıyla birlikte geçirsin günlerini.
prenses odası gıbı cok guzelll guzel uykular olsunnn ınsallahh
süpper bişi bayıldım allah ona bu odayı eskitip yeni oda almayı nasip etsin inşallah tam benim hayalimdeki gibi olmuş sorması ayıp değilse ne kadara mal oldu tabi sölemek istersen
puanıma bakamadım nasıl bakacam tarif edermisin
odanız çok güzel olmuş cnm güle güle kullansın bebeğin,duvardaki pembe kelebekte çok güzelll
çok güzel olmuş canım emeğinize sağlık ..sağlıcakla büyütürsün inşallah bebeğini ..bebek gelince hiç merak etme oda daha çok dolar ,neyi nereye koyucanı sapıtırsın..
çok güzel olmuş.. gardolapta dolmuş maşallah.. Allah uzun ömürler versin bebişe.. pek şanslı şimdiki çocuklar canım... kaydirigubbakcemile3
oy oyy Gazelin odasıda hazırmış hihoyyytcanım çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?