Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ****işte prensesim Gazel'in odası ****

süpper bişi bayıldım allah ona bu odayı eskitip yeni oda almayı nasip etsin inşallah tam benim hayalimdeki gibi olmuş sorması ayıp değilse ne kadara mal oldu tabi sölemek istersen

cnm çok güzel olmuş...güle güle uyusunda büyüsün bebişin...bu arada bu genç odasına dönüşebilenlerdenmi...

çokk saol canımm evet genç odasına dönüşüyor zaten o yüzden pek desenli işlemeli bişi almak istemedim

bebişinn sağlıklaa büyüsünn odasındaa

canım kızın güle güle iyi günlerde yatsın odasında çok güzel olmuş ellerinize sağlıkkk

çokk teşşekkürler kızlar...

beyazcım darısı senin öykünün odasına inş :Saruboceq:

prenses odası gıbı cok guzelll guzel uykular olsunnn ınsallahh

süpper bişi bayıldım allah ona bu odayı eskitip yeni oda almayı nasip etsin inşallah tam benim hayalimdeki gibi olmuş sorması ayıp değilse ne kadara mal oldu tabi sölemek istersen

sagolunn kızlar beğendiğinize sevindim...

esracım sadece mobilyayımı soruyorsunn yoksa perdesi halısı vs dahil mi??

çok güzel olmuş canım emeğinize sağlık ..sağlıcakla büyütürsün inşallah bebeğini ..bebek gelince hiç merak etme oda daha çok dolar ,neyi nereye koyucanı sapıtırsın..

çok güzel olmuş canım emeğinize sağlık ..sağlıcakla büyütürsün inşallah bebeğini ..bebek gelince hiç merak etme oda daha çok dolar ,neyi nereye koyucanı sapıtırsın..

:roflol::roflol: tecrübe konuşuyor diyorsun yani canımmm :jeyyar::jeyyar:

sağlıcakla gelsinde dağıtsın tatlım canı sağolsunn napalımm gülü seven dikenine katlanır ŞenizŞeniz

çok güzel olmuş.. gardolapta dolmuş maşallah.. Allah uzun ömürler versin bebişe.. pek şanslı şimdiki çocuklar canım... kaydirigubbakcemile3

çok güzel olmuş gerçekten kızının odası tam bir prenses odası güle güle büyür inşallah bu odada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…