İş Konusu, bu garip değil mi?

Çalışma saatlerimiz ay sonları olan yoğunluktan dolayı dengesiz. Ekipte diğerleri çalışırken benim tek pazarım var demek çok doğru olmazdı. Konunun üstü kapandı ama ben şu duruma düştüm yöneticim beni kayırıyor, jeehan çalıştı onlar erkenden çıktı gibi bir şey dediği için de diğer ekip arkadaşlarım bana bi tık cephe aldı. Tek üzüldüğüm bu :/
üzülme , üzülecek bir durum yok . Gerçekten aranızda samimiyet olsaydı kuyu kazmazdı.Mesafe iyidir. Son çalıştığım yerde ben arkadaş mobinginden ayrıldım. İyi davrandım olmadı , karşı koydum olmadı , yöneticin pasif iseişe yaramıyor. Yöneticin haklıyı biliyor ise bence onalrın ne düşündükleri önemsiz.

üzülme , üzülecek bir durum yok . Gerçekten aranızda samimiyet olsaydı kuyu kazmazdı.Mesafe iyidir. Son çalıştığım yerde ben arkadaş mobinginden ayrıldım. İyi davrandım olmadı , karşı koydum olmadı , yöneticin pasif iseişe yaramıyor. Yöneticin haklıyı biliyor ise bence onalrın ne düşündükleri önemsiz.

Sizin adınıza üzüldüm. İnsanı çalışmaktan soğutuyor bu tipler. Yöneticim daha önce de bu bahsettiğim arkadaşım için beni uyarmıştı. Yine böyle bi sorun olmuştu ben sana bunu demeye çalışıyorum olanlara bi de böyle bak diye

Çalışma saatleri dışında ya da hafta sonları mail alsanız bile iş gününde yani pazartesi geri dönüş yapın iş kanununda öyle bir mecburiyetiniz yok siz baştan atmışsınız mail atan dönüş yapmadığınızı gördü çok acilse size mesaj ile yada telefon ile hatırlatma yapabilirdi resmen size oynamış arkadaşınız

bende maille iş hallediyorum ama kalkıp ta önemli olsa bile hafta sonu atmıyorum cumadan hallediyorum geç kalındıysa yapacak bir şey pazartesiye sarkar

Sizin adınıza üzüldüm. İnsanı çalışmaktan soğutuyor bu tipler. Yöneticim daha önce de bu bahsettiğim arkadaşım için beni uyarmıştı. Yine böyle bi sorun olmuştu ben sana bunu demeye çalışıyorum olanlara bi de böyle bak diye
demek ki o arkadaş aynı taktiği uyguluyor. Dediğim gibi yöneticin farkındaysa mobingi farketmesi durumunda uyarıyorsa olumsuzluğun içinde olumlu bir davranış.Bak benim yöneticime şikayetsiz şekilde istifa ettim , herkesten memnun olduğumu ama aynı bölümde çalıştığım kişinin üslubundan rahatsız olduğumu ve sabredemeyeceğimi söyledim. Çok naif cevap verdi adamcağız , balböceği bunu farketmediğimiz için senden özür dilerim kendi adıma, senden memnunuz , bir kez daha düşün vs. Sonra tamam dedim bir kez daha deneyim , o kişi biraz durulmuştu. 2 hafta sonra patlama yaşadı, durduk yere saçma sapan sebebi gerekçe göstererek beni şikayet etti. Şikayet etme tarzı da bağıra bağıra kavga eder gibi , yönetici gerekçeyi saçma buldu sakin ol diyerek gönderdi. Uyarılmadığı için yüz buldu iş çıkışında bana omuz atıp çantasını vurdu. Ehhhh yeter dedim bende ayrıldım. Yöneticim kalkıp uyarmıyorsa ben ne yapabilirdim , saç baş o kızın istediği gibi kavga mı etmem gerekiyordu. Patronun yönetmeyi bilmiyorsa , hakkaniyetli olmuyorsa işte o zaman çalışılmıyor. Sen diren ve önüne bak. O kuyu kazan emin ol seni kıskanıyordur.

Eeee madem herkes bu çalışanın çamur olduğunu biliyor ya kovalasınlar ya da başa çıksınlar. Diğer çalışanlara neden bu yük yükleniyor sizler bu manyağın mobbingini çekmek zorunda mısınız ... yöneticiler de acaip. Senin yerinde olsam o şahıs bir daha böyle işlere kalkışırsa mail falan yazmam hiçbir şey yazmam , davet ederim yöneticinin odasına senin ne manyak olduğunu bu yönetici söyleyip uyarmıştı ama tahmin edememiştim. Bir daha bana bulaşma, kinayeli şeyler yazma, edebinle davran yoksa haddini bütün takımın önünde bildiririm de. Ne biçim bir işyeri burası ne salak yöneticiler var :110:

Eeee madem herkes bu çalışanın çamur olduğunu biliyor ya kovalasınlar ya da başa çıksınlar. Diğer çalışanlara neden bu yük yükleniyor sizler bu manyağın mobbingini çekmek zorunda mısınız ... yöneticiler de acaip. Senin yerinde olsam o şahıs bir daha böyle işlere kalkışırsa mail falan yazmam hiçbir şey yazmam , davet ederim yöneticinin odasına senin ne manyak olduğunu bu yönetici söyleyip uyarmıştı ama tahmin edememiştim. Bir daha bana bulaşma, kinayeli şeyler yazma, edebinle davran yoksa haddini bütün takımın önünde bildiririm de. Ne biçim bir işyeri burası ne salak yöneticiler var :110:

Ya bu kişi böyle mailler ayıp inanılmaz samimi davranıyor ben acaba ben mi yanlış anladım yok ya yapmaz böyle şeyler vs diye düşünmeye başlıyorum direkt. Bir de diğer ekipteki kimseye böyle dabranmayıp bana bu şekilde yaklaşınca ben yanlış anlıyorum galiba diye düşünüyordum

Size nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın, hata mı var tüm yöneticileri koyun ccye. Madem işler böyle yürüyor orada siz de düzene uyun

Çalışmadığım gün atılan hiçbir mail beni ilgilendirmezdi mesai saatleri içinde zaten cevap veriyorsunuz. Anladığım kadarıyla yöneticiler istiyor ki her an müsait olun. Ben sizi haklı buldum ama ben maili iletirken mesai saatleri içerisinde dönüş yapıldığıyla ilgili de söylerdim.

Kimseye guvenmem sonra boyle seyler olabiliyor en kisa surede bilgisayarinizdan mailinizi gorebileceginiz sekilde duzelttirin. Biliyorsunuz cogu is arkadasi birbirinin eksiğini arar meydana yayar

Ekipteki diğer kişilerle konuşmuş şu an hepten dışlanmış gibiyim. Mük günler beni bekliyor :))))))))

X