üzülme , üzülecek bir durum yok . Gerçekten aranızda samimiyet olsaydı kuyu kazmazdı.Mesafe iyidir. Son çalıştığım yerde ben arkadaş mobinginden ayrıldım. İyi davrandım olmadı , karşı koydum olmadı , yöneticin pasif iseişe yaramıyor. Yöneticin haklıyı biliyor ise bence onalrın ne düşündükleri önemsiz.Çalışma saatlerimiz ay sonları olan yoğunluktan dolayı dengesiz. Ekipte diğerleri çalışırken benim tek pazarım var demek çok doğru olmazdı. Konunun üstü kapandı ama ben şu duruma düştüm yöneticim beni kayırıyor, jeehan çalıştı onlar erkenden çıktı gibi bir şey dediği için de diğer ekip arkadaşlarım bana bi tık cephe aldı. Tek üzüldüğüm bu :/
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İş Konusu, bu garip değil mi?
- Konu Sahibi jeehan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ekim 2017
- 2.435
- 1.786
- 133
üzülme , üzülecek bir durum yok . Gerçekten aranızda samimiyet olsaydı kuyu kazmazdı.Mesafe iyidir. Son çalıştığım yerde ben arkadaş mobinginden ayrıldım. İyi davrandım olmadı , karşı koydum olmadı , yöneticin pasif iseişe yaramıyor. Yöneticin haklıyı biliyor ise bence onalrın ne düşündükleri önemsiz.
Sizin adınıza üzüldüm. İnsanı çalışmaktan soğutuyor bu tipler. Yöneticim daha önce de bu bahsettiğim arkadaşım için beni uyarmıştı. Yine böyle bi sorun olmuştu ben sana bunu demeye çalışıyorum olanlara bi de böyle bak diye
Çalışma saatleri dışında ya da hafta sonları mail alsanız bile iş gününde yani pazartesi geri dönüş yapın iş kanununda öyle bir mecburiyetiniz yok siz baştan atmışsınız mail atan dönüş yapmadığınızı gördü çok acilse size mesaj ile yada telefon ile hatırlatma yapabilirdi resmen size oynamış arkadaşınız
bende maille iş hallediyorum ama kalkıp ta önemli olsa bile hafta sonu atmıyorum cumadan hallediyorum geç kalındıysa yapacak bir şey pazartesiye sarkar
bende maille iş hallediyorum ama kalkıp ta önemli olsa bile hafta sonu atmıyorum cumadan hallediyorum geç kalındıysa yapacak bir şey pazartesiye sarkar
demek ki o arkadaş aynı taktiği uyguluyor. Dediğim gibi yöneticin farkındaysa mobingi farketmesi durumunda uyarıyorsa olumsuzluğun içinde olumlu bir davranış.Bak benim yöneticime şikayetsiz şekilde istifa ettim , herkesten memnun olduğumu ama aynı bölümde çalıştığım kişinin üslubundan rahatsız olduğumu ve sabredemeyeceğimi söyledim. Çok naif cevap verdi adamcağız , balböceği bunu farketmediğimiz için senden özür dilerim kendi adıma, senden memnunuz , bir kez daha düşün vs. Sonra tamam dedim bir kez daha deneyim , o kişi biraz durulmuştu. 2 hafta sonra patlama yaşadı, durduk yere saçma sapan sebebi gerekçe göstererek beni şikayet etti. Şikayet etme tarzı da bağıra bağıra kavga eder gibi , yönetici gerekçeyi saçma buldu sakin ol diyerek gönderdi. Uyarılmadığı için yüz buldu iş çıkışında bana omuz atıp çantasını vurdu. Ehhhh yeter dedim bende ayrıldım. Yöneticim kalkıp uyarmıyorsa ben ne yapabilirdim , saç baş o kızın istediği gibi kavga mı etmem gerekiyordu. Patronun yönetmeyi bilmiyorsa , hakkaniyetli olmuyorsa işte o zaman çalışılmıyor. Sen diren ve önüne bak. O kuyu kazan emin ol seni kıskanıyordur.Sizin adınıza üzüldüm. İnsanı çalışmaktan soğutuyor bu tipler. Yöneticim daha önce de bu bahsettiğim arkadaşım için beni uyarmıştı. Yine böyle bi sorun olmuştu ben sana bunu demeye çalışıyorum olanlara bi de böyle bak diye
- 23 Ağustos 2012
- 49.891
- 1
- 231.526
- 798
Sizin adınıza üzüldüm. İnsanı çalışmaktan soğutuyor bu tipler. Yöneticim daha önce de bu bahsettiğim arkadaşım için beni uyarmıştı. Yine böyle bi sorun olmuştu ben sana bunu demeye çalışıyorum olanlara bi de böyle bak diye
Eeee madem herkes bu çalışanın çamur olduğunu biliyor ya kovalasınlar ya da başa çıksınlar. Diğer çalışanlara neden bu yük yükleniyor sizler bu manyağın mobbingini çekmek zorunda mısınız ... yöneticiler de acaip. Senin yerinde olsam o şahıs bir daha böyle işlere kalkışırsa mail falan yazmam hiçbir şey yazmam , davet ederim yöneticinin odasına senin ne manyak olduğunu bu yönetici söyleyip uyarmıştı ama tahmin edememiştim. Bir daha bana bulaşma, kinayeli şeyler yazma, edebinle davran yoksa haddini bütün takımın önünde bildiririm de. Ne biçim bir işyeri burası ne salak yöneticiler var
- 3 Ekim 2017
- 2.435
- 1.786
- 133
Eeee madem herkes bu çalışanın çamur olduğunu biliyor ya kovalasınlar ya da başa çıksınlar. Diğer çalışanlara neden bu yük yükleniyor sizler bu manyağın mobbingini çekmek zorunda mısınız ... yöneticiler de acaip. Senin yerinde olsam o şahıs bir daha böyle işlere kalkışırsa mail falan yazmam hiçbir şey yazmam , davet ederim yöneticinin odasına senin ne manyak olduğunu bu yönetici söyleyip uyarmıştı ama tahmin edememiştim. Bir daha bana bulaşma, kinayeli şeyler yazma, edebinle davran yoksa haddini bütün takımın önünde bildiririm de. Ne biçim bir işyeri burası ne salak yöneticiler var
Ya bu kişi böyle mailler ayıp inanılmaz samimi davranıyor ben acaba ben mi yanlış anladım yok ya yapmaz böyle şeyler vs diye düşünmeye başlıyorum direkt. Bir de diğer ekipteki kimseye böyle dabranmayıp bana bu şekilde yaklaşınca ben yanlış anlıyorum galiba diye düşünüyordumEeee madem herkes bu çalışanın çamur olduğunu biliyor ya kovalasınlar ya da başa çıksınlar. Diğer çalışanlara neden bu yük yükleniyor sizler bu manyağın mobbingini çekmek zorunda mısınız ... yöneticiler de acaip. Senin yerinde olsam o şahıs bir daha böyle işlere kalkışırsa mail falan yazmam hiçbir şey yazmam , davet ederim yöneticinin odasına senin ne manyak olduğunu bu yönetici söyleyip uyarmıştı ama tahmin edememiştim. Bir daha bana bulaşma, kinayeli şeyler yazma, edebinle davran yoksa haddini bütün takımın önünde bildiririm de. Ne biçim bir işyeri burası ne salak yöneticiler var
- 29 Nisan 2024
- 550
- 1.115
- 28
- 10 Ekim 2018
- 1.041
- 1.380
- 133
Çalışmadığım gün atılan hiçbir mail beni ilgilendirmezdi mesai saatleri içinde zaten cevap veriyorsunuz. Anladığım kadarıyla yöneticiler istiyor ki her an müsait olun. Ben sizi haklı buldum ama ben maili iletirken mesai saatleri içerisinde dönüş yapıldığıyla ilgili de söylerdim.
- 8 Mart 2019
- 2.508
- 3.296
- 133
- 37
- 15 Mart 2021
- 336
- 281
- 53
Anlattıklarınıza göre değerlendirdiğimde haklısınız ama farklı bir pencereden objektif baktığımda, belki ay sonu olduğu için işinizin dinamiği gereği maili attıktan sonra cevap beklemeniz gerekiyordu. Ya da kontrol için raporu iletmeniz karşıki taraf için yük olmaya başlamış olabilir, sık sık bu durum yaşanmış ve diğerlerinin iş yükünü artırmış olabilir. Bu durumda arkadaşınız da yöneticileri cc leyip işe katkısını göstermeye çalışmıştır belki. Ama yine de bir ard niyet seziliyor çünkü eğer daha önce benzer konularda aranızda sorun yaşanmadıysa WP görüşmesinde size hatırlatma yapabilirdi. Size tavsiyem iş hayatında başarılı olmak istiyorsanız kişilere değil işe odaklanmanız, yaptığınız iş ne olursa olsun en iyisini yapmaya çalışmanız. Bu söylediklerim kısa vadede yorucu olabilir fazla çalışmayı gerektirebilir ama uzun vadede kazanan siz olursunuz.Selam,
Konuya direkt geçiyorum. Hanımlar iş yerinde her ay sonuna doğru bi iş yapıyoruz diğer ekiplerle koordineli olarak. Cuma gününe denk geldi bu iş. İşin son halini atmadan önce diğer birimler de kontrol etsin diye taslak halini öğlen gönderdim. Yanlış olan kısımlar için döndüler ben düzeltmem gerekenleri düzeltip başka revize söylenmediği için yeniden düzenleyip cuma günü gönderdim. Telefonum bozuk yedek telefonum da olmadığı için maili görmem için bilgisayarı açmam lazım, sadece wp webten iletişim kurabiliyorum. Ekipteki herkes de biliyor durumu. Bu detayı neden verdiğimi anlatacağım.
Cumartesi çalışmayacağız dendiği için bilgisayarı açmadım. Pazar günü bilgisayarı açınca gördüm cumartesi günü ekipten yakın olduğum arkadaşım acil bir şey gerekiyor diye tüm yöneticiler cc’li bana mail atmış. Bu mailli attığı sırada wptan işle ilgili başka bir şey sormuştu, ama mail attım vs demedi. Cumartesi çalışmayacağız dendiği için bilgisayarı açmadım dolayısıyla maili de görmedim. Pazar günü ben maile dönene kadar genel müdür yardımcısı bugün gönderir misin acil diye hatırlatma eklemiş.
Cuma günü gönderdiğim raporda tüm revize edilecek hesapları göndermiştim, Pazar günü wptan bu maili atan arkadaşım 10 kere rapor atılıyor 10 rapora da bakmak durumunda kalıyorum bu iş de bana kalıyor vsvs diye yazmış. (sadece bir kez taslak attım, önden bakılması için.)
Ben mi yanlış yorumluyorum. Bu garip değil mi normal şartlarda mail attım diye whatsapptan yazmasına elbette gerek yok ama telefonum yok görmem imkansız. Wptan başka şeyler sorduğu halde (sorulanlar önemli şeyler değildi) maili dememesine inanılmaz bozuldum. Bu tarz şeyler önceden de olduğu için ufak sorunları yöneticiler ccli mail atmak, ondan destek alarak yapacağım için iş göstermeme vs gibi şeyler önceden de olduğu için iyice bilendim. Ben mi yanlış yorumluyorum? İş hayatında nasıl daha stratejik davranabilirim?
- 3 Ekim 2017
- 2.435
- 1.786
- 133
Anlattıklarınıza göre değerlendirdiğimde haklısınız ama farklı bir pencereden objektif baktığımda, belki ay sonu olduğu için işinizin dinamiği gereği maili attıktan sonra cevap beklemeniz gerekiyordu. Ya da kontrol için raporu iletmeniz karşıki taraf için yük olmaya başlamış olabilir, sık sık bu durum yaşanmış ve diğerlerinin iş yükünü artırmış olabilir. Bu durumda arkadaşınız da yöneticileri cc leyip işe katkısını göstermeye çalışmıştır belki. Ama yine de bir ard niyet seziliyor çünkü eğer daha önce benzer konularda aranızda sorun yaşanmadıysa WP görüşmesinde size hatırlatma yapabilirdi. Size tavsiyem iş hayatında başarılı olmak istiyorsanız kişilere değil işe odaklanmanız, yaptığınız iş ne olursa olsun en iyisini yapmaya çalışmanız. Bu söylediklerim kısa vadede yorucu olabilir fazla çalışmayı gerektirebilir ama uzun vadede kazanan siz olursunuz.
Taslak rapor göndermek zorundayım. Yapılan hatalar benden kaynaklı değil, diğer kullanıcılardan kaynaklı olabiliyor. Taslak raporda bunlar tespit edilip, düzeltilince atmam gerekiyor. Vakit de vardı yaklaşık yarım gün dönüş yapılabilirdi bana ama dönüş olmayıp, haftasonu dönüş olunca art niyet aramam normal :)
- 18 Aralık 2024
- 10
- 52
- 3
- 30
Bu sinsi şahısa dikkat edin lütfen. Bir de sektör inşaat mı? Bu mevsimde inşaat sektöründe bir yaprak dökümü olur çünkü. Gelecek sezona kim kalacak kim gidecek belli olur. Bu yüzden Kendi yerini sağlamlaştırmak adına sizin ayağınızı kaydırmak istemiş olabilir. Neyse ki yöneticiniz farketmiş. Gözünüz kulağınız hep açık olsun.