How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ****işte prensesim Gazel'in odası ****

ayy bacım hulya ben daha yenı goruom tatlım yafs gazel kızımızın odasını....delikafaduldenaaa bende bızım topıke eklıcenız dıe beklıom gezmıom hiçç..bayıldım tatlım odanıza tamada prenseslere layık bı oda olmuş bacım benım...gazel kızımıziçinde mışıl mışıl uyusun inşallah....:nazar::nazar:

ayy bacım hulya ben daha yenı goruom tatlım yafs gazel kızımızın odasını....delikafaduldenaaa bende bızım topıke eklıcenız dıe beklıom gezmıom hiçç..bayıldım tatlım odanıza tamada prenseslere layık bı oda olmuş bacım benım...gazel kızımıziçinde mışıl mışıl uyusun inşallah....:nazar::nazar:

canım çokk saol güzel dileklerin için daha iyisi isteyen herkezin olsun inşAllah ŞenizŞeniz

civciv bebeğin hayırlı olsun haberi,ni şimdi aldım rabbim analı bablı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah odasınada bayıldım huzurla uyur inşallah odasında darısı benim başıma

oy oyy maşallah ya çok zevkli döşemişsiniz bayıldım
tam bi genç kıs odası olmuş:) sağlıkla büyütün inşallah prensesinizi

civciv bebeğin hayırlı olsun haberi,ni şimdi aldım rabbim analı bablı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah odasınada bayıldım huzurla uyur inşallah odasında darısı benim başıma

canım saol Allah razı olsunn darısı sana inş seninde az kalmış Rabbim hayırlısıyla seninde kucağına almanı nasip etsin ŞenizŞeniz

oy oyy maşallah ya çok zevkli döşemişsiniz bayıldım
tam bi genç kıs odası olmuş:) sağlıkla büyütün inşallah prensesinizi

çok tşk ederim tatlım darısı isteyen herkeze inş :Saruboceq::Saruboceq:

oyy oyyy oyyy tam bir prenses odası olmuş güle güle büyüt içinde cnm:1hug:

civcivim daha yeni gördüm odanızı canım.Çok güzel olmuş.Sağlıkla büyüsün minik kızın odasında ......

çok güzel cnm hayırlı evlat olsun inşallah güle güle eskitsin.

çok teşekkür ederiz teyzoşlar Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşAllah ŞenizŞeniz

civcivim odanız çok güzel olmuş maşallah güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inşallah :hug:

Civcivim canım bayıldım lila lila ne kadar şeker bi oda herşey çok güzel maşallah. Ben öyle çok dolaşmayı bilmiyom kkda saboyu gördüm burda senide görünce hemen yazmak istedim. Süper valla.....Şeniz öpüyorum yiğenimi o mis kokulu yankalrındanopuyorumnanaktan

Kıss daha ne rutusu yapacaksın kii
muhtesem olmuşş
bebişin saglıkla mutlulukla büyüsün insallah odasında

preg.png
[/IMG]

Back