Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ****işte prensesim Gazel'in odası ****

cnm çok güzel olmus..güle güle kullansın bebişin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

maşallah canım çok güzel çok cici yatağına bittim ben rabbim nazarlardan saklasın uzun ömürler versin kızına inşallah....

civciv ellerinize sağlık çok güzel olmuş mutlulukla büyüt bebişini canım :ecrin_bebek:hayırlı uğurlu olsun

çok güzel olmuş prensesin odası canım. güzel günlerde, sağlıkla, mutlulukla eskitsin bebişin inşallahh

kızınızın odası çok güzel olmus.güle güle eskitir odasını inşallah aannesiyle babasıyla ama pekte süslüyüz beyaz sepete bayıldım:))

çokk saol canımmm kaydirigubbakcemile5o sepete bende bayılıyorum bazen girip içinde uyuyasım geliyor delikafaduldendelikafadulden

Canım çok güzellll. :asigim: :asigim: :asigim: Bayıldımmmmm. Güle güle eskitsin inşallah. Sağlıkla gelsin prenses. Gerçekten herşey harikaa. Gelinimmm benimmm. O herşeyin en iyisine layık. Buradan da ders çıkarıyorum. Çoook çalışmamız lazım çoook. Prensesi gelecekte yine saraylarda yaşatmalıyızzzz. :asigim: :asigim: :asigim:

oyy oy maşallah mışıl mışıl uyusun ne kadar güzel bi oda yapmışsın annesi
kızında prenses gibi hissetmiştir kendini

o zaten sizin prensesiniz değilmi annesi
allah uzun ömürler versin cnm

Canım çok güzellll. :asigim: :asigim: :asigim: Bayıldımmmmm. Güle güle eskitsin inşallah. Sağlıkla gelsin prenses. Gerçekten herşey harikaa. Gelinimmm benimmm. O herşeyin en iyisine layık. Buradan da ders çıkarıyorum. Çoook çalışmamız lazım çoook. Prensesi gelecekte yine saraylarda yaşatmalıyızzzz. :asigim: :asigim: :asigim:

:roflol::roflol::roflol: yok dünürüm sen merak etme ben onu mütevazi yetiştiririm Allahın izniyle öyle saray maray istemez benim kızım :utangac:

ama bi villa bi araba bi yat kat isteriz bedavayada gitmesin dimi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

oyy oy maşallah mışıl mışıl uyusun ne kadar güzel bi oda yapmışsın annesi
kızında prenses gibi hissetmiştir kendini

o zaten sizin prensesiniz değilmi annesi
allah uzun ömürler versin cnm

saol canım ama daha prensesliğini hissettiremedik tatlım hele bi Allahın iznişyle sağlıcakla gelsin inş ozaman hissettiririz Şeniz

oyy oyy cibnliği de varmış canım benim çok güzel olmuş güzel günlerde sağlıkla kullanır odasını da eşyalarınıda inşallah prensesimiz

harika olmuş ya bayıldım
Allah nazarlardan korusun sağlıkla büyüsün bebişin odasında

Back