İş Konusu, bu garip değil mi?

Çalışma saatlerimiz ay sonları olan yoğunluktan dolayı dengesiz. Ekipte diğerleri çalışırken benim tek pazarım var demek çok doğru olmazdı. Konunun üstü kapandı ama ben şu duruma düştüm yöneticim beni kayırıyor, jeehan çalıştı onlar erkenden çıktı gibi bir şey dediği için de diğer ekip arkadaşlarım bana bi tık cephe aldı. Tek üzüldüğüm bu :/

Yahu jeehan, kimseye tatil gününü vermek zorunda değilsin. Sen de insansın, dinlenmek hakkın 7 günü 7sinden çalışmak sence mümkün mü?? Boşuna suçluluk hissediyorsun. Bu şekilde çalışmanız işyerinizin suçu ve eksik proje yönetimi. Ben her pazar çalışayım çok çalı.şkanım demek süper çalışkanlık değil salaklık sadece , hepinizzz çok yanlış yoldasınız. Bu kafayla giderseniz max 1 yılda sağlığınızı kaybedersiniz burn out yaşarsınız. Haftasonu tatili çiftlikteki eşşeklere bile veriliyor, sizler insansınız. İşinizi profesyonelce saatlerinde yapın, çıkın bu kadar.

Çalışma saatlerimiz ay sonları olan yoğunluktan dolayı dengesiz. Ekipte diğerleri çalışırken benim tek pazarım var demek çok doğru olmazdı. Konunun üstü kapandı ama ben şu duruma düştüm yöneticim beni kayırıyor, jeehan çalıştı onlar erkenden çıktı gibi bir şey dediği için de diğer ekip arkadaşlarım bana bi tık cephe aldı. Tek üzüldüğüm bu :/
ohooo seni daha cok uzerler. yarin obur gun o eleman sana oyle bir kazik atar ki, bunlari dusunemeyecek kivama gelirsin. oh olsun uyaniklik yapmis elinde patlamis. cok fazla muhatap olmaz artik.

Yahu jeehan, kimseye tatil gününü vermek zorunda değilsin. Sen de insansın, dinlenmek hakkın 7 günü 7sinden çalışmak sence mümkün mü?? Boşuna suçluluk hissediyorsun. Bu şekilde çalışmanız işyerinizin suçu ve eksik proje yönetimi. Ben her pazar çalışayım çok çalı.şkanım demek süper çalışkanlık değil salaklık sadece , hepinizzz çok yanlış yoldasınız. Bu kafayla giderseniz max 1 yılda sağlığınızı kaybedersiniz burn out yaşarsınız. Haftasonu tatili çiftlikteki eşşeklere bile veriliyor, sizler insansınız. İşinizi profesyonelce saatlerinde yapın, çıkın bu kadar.

Özel sektör :/ Mesai yoksa mobing var. Geçen yıl hemen her hafta mesai yaptığımız için şu an bu durum çok gözüme normal gelmeye başladı. Sağlıklı değil biliyorum ama özel sektör.

Yok hayır biliyorlar. İş bilgisayarım yanımda ama cumartesi çalışmicaz dedikleri için cumartesi bakmadım maillere.
Anladim, o zaman dumduz kotu niyet var burada bir sekilde o maile ulasabilin veya ulasamayin, yonetici cc'lenmis bir mailin arkadasa ozel olarak da (bence) bildirilmesi gerekirdi.

Yani ctesi/pazar calisiyor olmaniza hic deginmek istemiyorum bu bir kolelik sistemi beklentisi ama sektorunuzu bilemediğim icin cok iddiali konusmakta dogru olmayabilir :)

Anladim, o zaman dumduz kotu niyet var burada bir sekilde o maile ulasabilin veya ulasamayin, yonetici cc'lenmis bir mailin arkadasa ozel olarak da (bence) bildirilmesi gerekirdi.

Yani ctesi/pazar calisiyor olmaniza hic deginmek istemiyorum bu bir kolelik sistemi beklentisi ama sektorunuzu bilemediğim icin cok iddiali konusmakta dogru olmayabilir :)

Şöyle eğer telefonum bozulmasa asla söylemek zorunda değil ama bile isteye yapınca bi de üstüne hatalı diye söylemediği hesaplar için pazar revize isteyince iyi düşünemiyorum

Şöyle eğer telefonum bozulmasa asla söylemek zorunda değil ama bile isteye yapınca bi de üstüne hatalı diye söylemediği hesaplar için pazar revize isteyince iyi düşünemiyorum
Tatlım biz bu tiplere yalak diyoruz 😂
Güya seni kötü gösterip kendisi parlayacak. Ama işler beklentisi gibi gitmeyip yöneticiden de azarı yiyince sen de savunulunca bozulmuş işte.
Sal kendi haline, çok da güvenme, hiç de takma bu tipi. Politik olun şu iş arkadaşlarınızla ya 😂 daha o çok minnoş hale girip sana yaklaşıp yeniden açığını göstermeye çalışacaktır, tedbirli dikkatli ol. Şu telefon işini de hallet bence 😂😂

Tatlım biz bu tiplere yalak diyoruz 😂
Güya seni kötü gösterip kendisi parlayacak. Ama işler beklentisi gibi gitmeyip yöneticiden de azarı yiyince sen de savunulunca bozulmuş işte.
Sal kendi haline, çok da güvenme, hiç de takma bu tipi. Politik olun şu iş arkadaşlarınızla ya 😂 daha o çok minnoş hale girip sana yaklaşıp yeniden açığını göstermeye çalışacaktır, tedbirli dikkatli ol. Şu telefon işini de hallet bence 😂😂

Telefon işini hallettim. Ya birkaç sefer daha oldu bana tam göstermediği bi iş yüzünden yetiştiremedim diye feci laf yemiştim o zaman dillendirmemiştim, çok ufak bi hata yapmıştım ki gerçekten çok ufaktı yine tüm yöneticiler ccli mail atmıştı, hatta aynı gün ben onun bi hatasını bulmuştum, yanlış olabilir bi bak diye sadece ona teamsten atmıştım akşamına çok ufak bir hatamı yöneticiler ccli atmıştı. Gerçekten gerizekalı gibi hissetmiştim djdnjdnd

Bizde biri vardı bütün gün çay kahve takılır raporları mail dönüşlerini en üst yöneticiyi bcc leyip ki ters cevaplarsak haksız çıkarırsak bizim cevabımızı görmesin diye bize mailin saatini kurup atardı. Uyuyorsunuz mesela tak gece 4 Te mail geliyor. Bir noktadan sonra yöneticime bildirdim bilerek yapıyor diye o da farketmiş uyarmış zaten.

Bu tipleri biliriz bilerek yapmış ağzının payını almış, keyifini sürün durumun hiç ellemeyin

Haklarınızı korumayı öğrenmeniz lazım. Tek tatil gününde yapmadığınız iş için kimseye hesap vermek zorunda olmadığınız gibi kişisel telefonunuzdan görmediğiniz iş yazışmaları için de uzun uzun kimseye laf anlatmak zorunda değilsiniz. Bu şekilde davranmaya devam ederseniz sizi ezip suyunuzu çıkarırlar.

tüm yöneticiler cc’li bana mail atmış.
En gıcık olduğum şey de bu ben kasıt ararım tüm yöneticiler cc li şekilde resmi bir dille paylardım durumunuzun ekip içinde bilindiğini mail attıktan sonra görüşürken neden mailden bahsetmedini bahsetmedikçe mesai dışı görme şansınız olmadığını bunu da bildiğini ayı şekilde hatırlatın bir daha böyle garip işgüzarlıklar peşinde olmasın

X