- Konu Sahibi civciv1981
annesi maşallah çok güzel olmuşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ay ayyyyy,massallahlarin en büyügü gazelimize ve güzel odasina gelsin
bayildim bayildim civcivim...güle güle,huzurla,anali babali büyüsün bu seker odasinda insallah
valla ben elestiricek,yada eksik hicbisey göremedim,hattaa hatta sana bikac sorum olacak canim
annesi maşallah çok güzel olmuşşş
Hülyam çok güzell bayıldımmm güle güleee büyüt meleğiniii .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.ALLAH analı babalı büyütsünnn Doğuma az kaldıı geliyoo bebiş:1hug:
canım daha önce yazmış olabilirim hatırlamıyorum ama olsun odanıza bayıldım çok şeker olmuş tam bir prenses odası sağlıkla güle güle büyür bu odada inşallah prensesin
Allah razı olsun bitanemmm darısı senin başına inşAllah ŞenizŞenizcanim cok harika gule gule buyusun dagitsin odasini insallah
çok zevkli ve kaliteli döşenmişş güzel günlerde kullanırsınız inş. yanlız ben cibinliğe bayıldım yatakla birlikte mi satın aldınız ve neredn aldınız ?
tek kelimeyle süper yaniiiiiiiiiiii
allah agız tadıyla zevkini çıkaraçıkara büyüt bebegini hayırlı uzun ömürler versin çok güzel odasıda ellerinize emeginize saglık
bayıldım ya lila lila en sevdiğim renk süper olmuş gerçekten