Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ****işte prensesim Gazel'in odası ****

ay ay ayyyyy,massallahlarin en büyügü gazelimize ve güzel odasina gelsin:nazar:
bayildim bayildim civcivim...güle güle,huzurla,anali babali büyüsün bu seker odasinda insallah
valla ben elestiricek,yada eksik hicbisey göremedim,hattaa hatta sana bikac sorum olacak canim;)

cucummm daha güzelleriiiii seninn ve bebişinin olur inş bitanemmmmm a.s.a.s.a.s.

Hülyam çok güzell bayıldımmm güle güleee büyüt meleğiniii .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.ALLAH analı babalı büyütsünnn Doğuma az kaldıı geliyoo bebiş:nazar::nazar::1hug:

Hülyam çok güzell bayıldımmm güle güleee büyüt meleğiniii .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.ALLAH analı babalı büyütsünnn Doğuma az kaldıı geliyoo bebiş:nazar::nazar::1hug:

balımmmmm bal yüzlümmm güzelll arkadaşımmmm :asigim::asigim:yüce Allahımmm sana bir melek hatta 2 melek birden nasip etsin ki sen daha güzel oda yapasın inş ŞenizŞeniz

canım daha önce yazmış olabilirim hatırlamıyorum ama olsun odanıza bayıldım çok şeker olmuş tam bir prenses odası sağlıkla güle güle büyür bu odada inşallah prensesin:nazar::nazar::nazar:

allah agız tadıyla zevkini çıkaraçıkara büyüt bebegini hayırlı uzun ömürler versin çok güzel odasıda ellerinize emeginize saglık

çok zevkli ve kaliteli döşenmişş güzel günlerde kullanırsınız inş. yanlız ben cibinliğe bayıldım yatakla birlikte mi satın aldınız ve neredn aldınız ?

güzel kızımmm geldi şükürler olsunn henüz odasında yatmak nasip olmadı ama inş bi kaç ay sonra yatacak teyzoşlarrr

ah ah cok guzel masallah
biz de almistik da oyle yatak ama kaldircam galiba
montesoriye gore yatak yer yatagi olacakmis ne varsa eskilerde var valla
ama gule gule kullansin maasallah

çok güzel olmuş :nazar:

ula şimdiki bebekler ne kaaa şanslı yaa :uhm:

Back