cok beğendımm
anne evı tertemıs anne kokusu sevgısyle duzenlenmış masallahh uzun yıllar mutlu yaşasınlar ınş
amin canım...allah onları başımdan eksik etmesin.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok beğendımm
anne evı tertemıs anne kokusu sevgısyle duzenlenmış masallahh uzun yıllar mutlu yaşasınlar ınş
canım bu bizim tercihimiz değildi...Aynı apartmanda bitmiş iki daire satın aldık...Dolayısıyla evlerimizin herşeyi aynı...bazen ben hangi evdeyim diye karıştırıyorum...Aynı cepheye bakan altlı üstlü iki dairede oturuyoruz...Alt kat annemin...üst kat benim....
anneyle komsu olmaktan guzel bisi varmi?bizz de ayni semtde oturuyoruz ama sizin kadar yakin degiliz.keske daha yakin olsaydik.:) bu arada senin evine solediklerim aynen annenin evine de ait.cok rahat bi ev.gule gule otursun
anneniz sağlık ve mutlulukla otursun.......paylaşım konun çok güzel ...tebrikler....
temiz pırıl pırıl ..........huzurlu bir eve benziyor
canım çok güzel düzenli bir ev Allah anneciğine sıhhat ve uzun ömürler versin inş.
allah güle güle oyurtsun temiz bakımlı bir eviniz var anneciğin mutfağını daha bi sevdim elinize ağlık