İşte komşumun evi....Komşum annem olur da....

canım bu bizim tercihimiz değildi...Aynı apartmanda bitmiş iki daire satın aldık...Dolayısıyla evlerimizin herşeyi aynı...bazen ben hangi evdeyim diye karıştırıyorum...Aynı cepheye bakan altlı üstlü iki dairede oturuyoruz...Alt kat annemin...üst kat benim....

anneyle komsu olmaktan guzel bisi varmi?bizz de ayni semtde oturuyoruz ama sizin kadar yakin degiliz.keske daha yakin olsaydik.:) bu arada senin evine solediklerim aynen annenin evine de ait.cok rahat bi ev.gule gule otursun

Harika bi ev canım. Pırıl pırıl, ferah.. İçim açıldı valla..

anneyle komsu olmaktan guzel bisi varmi?bizz de ayni semtde oturuyoruz ama sizin kadar yakin degiliz.keske daha yakin olsaydik.:) bu arada senin evine solediklerim aynen annenin evine de ait.cok rahat bi ev.gule gule otursun

teşekkür ederim canım...anneme çok şey borçluyum...oğlumu o olmasa büyütemezdim herhalde....allah onları başımdan eksik etmesin.....yeni eve geçerken eşyalarını da elimden geldiğince yenilemeye çalıştım....

canım çok güzel düzenli bir ev Allah anneciğine sıhhat ve uzun ömürler versin inş.

allah güle güle oyurtsun temiz bakımlı bir eviniz var anneciğin mutfağını daha bi sevdim elinize ağlık

bu şimdi evse bizim oturduklarımız ne acaba..kaydirigubbakcemile3 bu ev değil canım hiç eve benzetemedim bu tam anlamıyla yayla yayla ....muhteşem şu ana kadar gördüğüm evlerde mutfak tam anlamıyla bir numara...insan böyle evleri görünce oturduğu evlerden soğuyor sanırım sitede oturuyor annen....çok güzel mutfağına bayıldım..hayalimdeki mutfak..Rabbim bizede böyle evler almayı nasip etsin ya..valla güle güle otursun annen canım çok şanslı evden yana ..:nazar: nerde bizde o şans kirada olunca :çok üzgünüm:​

çok güzelmiş canım tam anne evi işte, huzur dolu bi havası var, benim annemin evi de böyle içindeki eşyalardan yaşanmışlıktan heralde aynı hissi veriyor insana.

Back
X