Ablacığım istemiyorsan istemiyorsundur sana suç bulmuyor zaten kimse. Eşin sana benim köpeğim var bile dememiş yok çünkü adam götürmüş atmış. Evet sorumsuz ve gerzek birisi bunu kabul etmen gerek, seni zor duruma sokmuş. Köpek aldı dediğin 7 yaşında çocuk değil kocaman bir adam, hayvan alırken sorumluluğunu biliyordu.
Köpek bu gezdirmek oynatmak gerekiyor, köpekler enerjik hayvanlar. KV o köpeğe yetemez. Hayvan da evine gelince oynamak istiyor doğal olarak, atlıyor zıplıyor yazmışsın. Gece 12de eve gelen adam köpek bakabilir mi sence? Neyine güvenip almış? Benim de kopegim var cunku evden calisiyorum ofise gidilen isim olsaydi asla o hayvani alip gunduz 10 saat yalniz birakmazdim. Anlatabiliyor muyum?
Tabloya baktığında adam yine piyasada yok gundüzleri ya sen bakıyorsun hayvana ya da KV ki- ikiniz de mecbur edilmişsiniz. Nerde bu köpeğin sahibi?? İşte açlışıyor size atmış gitmiş hayvanı nasılsa anam var karım var baksınlar diye.Evet eşin ultra sorumsuz ve gerzek, zor durumda da kalan da sensin. O hayvana da yazık, sana da , KVye de. Eeee var mı peki bu köpeğin sahibi olan adamın bir çözümü? Ya da dert ediniyor mu?? KVyle konuşup ne yapıcaksın , KV zaten eşşek kadar bir adamın arkasını topluyor teşekkür etmek yerine ben sorumluluk alamam getirme mi diyeceksin?