İşte komşumun evi....Komşum annem olur da....

Ayy çok tatlı yaaa tam anne evi..hele mutfaga bayıldım vallahi..anneciginizz en güzel günlerinde otursun inşallah...:nazar:

çok güzel gerçekten güle güle otursun...
mutfağa bayıldım...

Mis gibi tertipli bir ev güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah..........

bı evde tek ıstegım mutfagı rahat olsun..mıs anne evı :)...gule gule oturur ınşallah..

çok güzel tertemiz düzenli bir ev güle güle ağız tadıyla otursun komşunuz pardon anneniz
sevgiler

Evet ne kadar temız bır ev ne guzel.. Genelde annelerın evlerı daha eskı olur aslında ama devamlı bakımla guzel tutulmus bır ev. Mutlulukla oturun ınsallah

teşekkürler melek... yeni eve geçerken bir çok eski eşyasını değiştidi annemde...mesela yemek odasını attı...benim yemek odamı ben ona verdim ben yenisini aldım...bunun gibi değişikliklerle annemde yenilenmiş oldu....

seninkide anneninkide harika cnm güle güle oturun.kendi annen galiba kayınvaliden değil değilmi? çok şeker herşeyiniz maşallah.koltuğun kumaş seçimi harika olmuş.sağlıkla oturun cici evlerinizde.

saol canım yorumların için....tahmin ettiğin gibi kendi annem kayınvalidem değil....ama kayınvalidemin yapmadıklarını yapar hani hiç çekinmez....neler diyorum ben...duymasın beni cnım annecim benim....

cok beğendımm
anne evı tertemıs anne kokusu sevgısyle duzenlenmış masallahh uzun yıllar mutlu yaşasınlar ınş

öf bayılıom böyle mutfaklara ins benimde bir gün bele mutfağım olurr

Valla güzelim komşuna yanii annene hörmetler ev çiçek gibi helede mutfaga bayıldım saglıklı uzunnn ömürler dilerim :nazar:

Back
X