İşte komşumun evi....Komşum annem olur da....

:nazar::nazar::nazar:annecıgıne ALLAH uzun omurler versın mıs gıbı bır ev mutlulukla yasasın

teşekkürler....

bu şimdi evse bizim oturduklarımız ne acaba..kaydirigubbakcemile3 bu ev değil canım hiç eve benzetemedim bu tam anlamıyla yayla yayla ....muhteşem şu ana kadar gördüğüm evlerde mutfak tam anlamıyla bir numara...insan böyle evleri görünce oturduğu evlerden soğuyor sanırım sitede oturuyor annen....çok güzel mutfağına bayıldım..hayalimdeki mutfak..Rabbim bizede böyle evler almayı nasip etsin ya..valla güle güle otursun annen canım çok şanslı evden yana ..:nazar: nerde bizde o şans kirada olunca :çok üzgünüm:​

allah sana daha iyilerini nasip etsin canım...

her oda çok güzel ama mutfağı sevdim.. güle güle otursun canım anneciğin opuyorumnanaktan

sevgili hustun...senin evinde annenin evide çok güzel...Evin hakkını vermek lazım...ama eve hayat verip kendinizi yansıtmışsınız....annenin evi tam bir anne evi gibi....allah huzurunu düzenini bozmasın....

anne kokusu var mis gibi cok güzel bir ev saglıkla güle güle otursun aileniz inş a.s.

canım bu bizim tercihimiz değildi...Aynı apartmanda bitmiş iki daire satın aldık...Dolayısıyla evlerimizin herşeyi aynı...bazen ben hangi evdeyim diye karıştırıyorum...Aynı cepheye bakan altlı üstlü iki dairede oturuyoruz...Alt kat annemin...üst kat benim....

ne kadar güzel alt komşun annen:)sağlıkla otursun derli toplu tertemiz bi ev çok güzel.

hepinize çok teşekkür ederim canlarım benim....
allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin...
onlar benim başımın tacı....allah uzun ömürler versin....

Koltukların yüzeylerini değiştirme resmen yepyeni bi koltuk takımı yaratmış yaaaaaaa

Allah rahmet eylesin canım ya toprağı bol olsun...

Back
X