İşte komşumun evi....Komşum annem olur da....

hustun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
219
1
118
47
İzmir
koridor...
kkakoridor1.jpg

kkakoridor2.jpg

kkakoridor3.jpg

kkamutfak1.jpg

mutfak
kkamutfak2.jpg

kkamutfak3.jpg

kkamutfak4.jpg

oturma odası
kkaooda1.jpg

kkaooda2.jpg

salon
kkasalon1.jpg

kkasalon2.jpg

kkasalon3.jpg

kkasalon4.jpg

kkasalon5.jpg

kkasalon6.jpg

kkasalon7.jpg

üstteki koltuğun eski hali...yeni eve taşınırken koltuklarının kaplamasını değiştirdik...kumaş seçiminde KK bayanlarının fikirlerini göz önünde tutarark böyle bir kumaş seçtik.....
kkasalon8.jpg

Son düzenleme:
tatlım anneciğinin evi çok güzel hepimizin annelerimizin evleri hep bu tarz demekki yaşlarından ve olgunluklarından kaynaklanıyor. iyi günlerde otursun anneciğin ve sizlerde

Çok güzel bir ev
Allah ağız tadıyla huzur ve sağlıkla oturmalarını nasip etsin
Mutfağı çok hoş özellikle :)

annnenizle sizin mutfaklarınız fayansına hatta musluğuna kadar aynı
neden böyle birşey tercih ettiniz???

annnenizle sizin mutfaklarınız fayansına hatta musluğuna kadar aynı
neden böyle birşey tercih ettiniz???

canım bu bizim tercihimiz değildi...Aynı apartmanda bitmiş iki daire satın aldık...Dolayısıyla evlerimizin herşeyi aynı...bazen ben hangi evdeyim diye karıştırıyorum...Aynı cepheye bakan altlı üstlü iki dairede oturuyoruz...Alt kat annemin...üst kat benim....

Annenin evide çok güzelmiş canım huzurla otursun anneciğin a.s.

Evet ne kadar temız bır ev ne guzel.. Genelde annelerın evlerı daha eskı olur aslında ama devamlı bakımla guzel tutulmus bır ev. Mutlulukla oturun ınsallah

seninkide anneninkide harika cnm güle güle oturun.kendi annen galiba kayınvaliden değil değilmi? çok şeker herşeyiniz maşallah.koltuğun kumaş seçimi harika olmuş.sağlıkla oturun cici evlerinizde.

klasik mis gibi kokan huzurlu anne evi...
güle güle sağlıkla otursunlar canım :))

annenın evıde cok guzel dosenmıs,yenı evlı evı gıbı masallah.ıyı gunlerde otursun annecıgın

Back
X