İşte buduurrr..Bizim yerimiz

alla alla burdayım bee ismim nasıl yok koymamışlarmı bak sen beni insan yerine saymıyolar

kızlar benim karnım fena şişiyo heeee kız bi gidermişim doktora doktor dermiş üç aylık hamilesin ahhaaaa :))))))

kızlar benim karnım fena şişiyo heeee kız bi gidermişim doktora doktor dermiş üç aylık hamilesin ahhaaaa :))))))

Olabilir bak inanmıcaksın ama geyik bi yana benim bi tanıdığım 9 ay anlamamış hamile olduğunu karnı ağrıyo diye acile gidiyo ve doğuma alıyolar walla bak adette olmuş ama çok kilolu hiç anlasılmamıs yani bebek yan yatmış

6. ayda kıpırdamaya başlar yahu tekme falan atar çokta belli olur nasıl anlamamışki hehuhe

ne olmuş o da bıseymı? ben 7 aylık dogmusum annem dograna kadar hamıle oldugunu bılmıyormus :roflol::roflol::roflol:

kız derya belkı hamıleyımdır dıye koca gobegın arkasına saklanma:roflol:

hehuhehu güzel espriydi hehuhehu valla oda doğru ama gerçek bak ilk defa burda yazıyorum belki saçma ama adet gördüm hala kendimi hamile sanıyorum sanki bugün doktora gitsem hamilesin dycek gibi :)))

hehuhehu güzel espriydi hehuhehu valla oda doğru ama gerçek bak ilk defa burda yazıyorum belki saçma ama adet gördüm hala kendimi hamile sanıyorum sanki bugün doktora gitsem hamilesin dycek gibi :)))

bende kan testi negatif dedikten ve ultrasondada olmamasına rağmen adet söktürücüyü içmemiştiağır bile kaldırmadım hatta havaalanında cihazdan bile geçmedim ama yine kırmızılar ve hay:çok üzgünüm:al kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…