İşte buduurrr..Bizim yerimiz

ya akrep senin yüzünden çalışamıyom kııı bağımlılık yaptın heee kociş uyudu gene yok anam yok ben buraya takıldıkça çocuk mocuk olmaz çalışmadan nasıl olcak :)))))

töbe töbe neler olmus hadi böyle seyler cok eskiden olurmus bazen doktora gitmeyen bayanlarda
benim kaynanamda dogurmus sonra bi kizin oldu demişler kaynanam daha sancılanıyomus bi kac dk ka sonra benimm eşimde cıkmıs hehehehhehhehhhe:)))))
bilmiyomus ikiz oldugunu

kız derya benim eşimde boyuna uyuyo cok sikayetci benden cok böyle alıstık gidiyoz kı sevgili mevgili gibi otururduk anam işten geldiğinde bile yüzüne bakmadan hosbulduk dedikten sonra hosgeldinnn diyom hehehehhhhhehheh

hehuhehu güzel espriydi hehuhehu valla oda doğru ama gerçek bak ilk defa burda yazıyorum belki saçma ama adet gördüm hala kendimi hamile sanıyorum sanki bugün doktora gitsem hamilesin dycek gibi :)))

ne dıyelım arkadasım ınsallah hamılelıgının ustune gormüşsündür....:Saruboceq:

töbe töbe neler olmus hadi böyle seyler cok eskiden olurmus bazen doktora gitmeyen bayanlarda
benim kaynanamda dogurmus sonra bi kizin oldu demişler kaynanam daha sancılanıyomus bi kac dk ka sonra benimm eşimde cıkmıs hehehehhehhehhhe:)))))
bilmiyomus ikiz oldugunu

ya bide bi kerede olmuş bizde okadar uğrasalım deryacım sende benim gibi garantiye al tatlım işten gelir gelmez çalışmaya basla benim kocişte yatıyo şimdi..sen git yat sonra uykum kaçtı de gel hemen:eek:

ya bide bi kerede olmuş bizde okadar uğrasalım deryacım sende benim gibi garantiye al tatlım işten gelir gelmez çalışmaya basla benim kocişte yatıyo şimdi..sen git yat sonra uykum kaçtı de gel hemen:eek:

anam çocuk var benim işten geldiği gibi olmaz zaten çoğu gece çocuğu uyutmaya uğraşırken o bizi uyutuyo :))))))))

bu arada diğer tarafa yeni girenleri çağarıyorum buraya

kız derya benim eşimde boyuna uyuyo cok sikayetci benden cok böyle alıstık gidiyoz kı sevgili mevgili gibi otururduk anam işten geldiğinde bile yüzüne bakmadan hosbulduk dedikten sonra hosgeldinnn diyom hehehehhhhhehheh

merhaba akrep hamilemisin sen?seninle konuşmuştuk dimi geçenlerde benmi yanlış hatırlıyorum?

benımkı yanımda cekırdek cıtlatıp haın haın benı süzüyor:nazar::nazar::nazar:

koş kız çalışmaya başla belki bu akşam tutar

ay kızlar ben napayım gidip uyandırayımmı :)))) çocuğu aldı yatırmaya bende yatıyorum dedi dedim uyandırırım ama tmm uyandır dedi güldü :))))

ooooooooooooo uyanıksın haaaasengözlerimebaksanab

valla yuvayı dişi kuş yaparmış misali çalışmalarıda dişi kuş olarak programlıyorum:ecrin_bebek:sonra uyuya kalr filan neme lazım deryacım senin yaramazın sevdiği bi çizgi film dvd filan yokmu sana yollayım belki yardımı olur yoksa bu kocişler işe gittikleri için erkenden uyuyo ya

ay kızlar ben napayım gidip uyandırayımmı :)))) çocuğu aldı yatırmaya bende yatıyorum dedi dedim uyandırırım ama tmm uyandır dedi güldü :))))

git kız git ama gecelik giy caktırmadan parfüm sür söle sekillen saclarını dagıt birden odaya git kaydirigubbakcemile

yok yok sen hemen git çocuğu uyut sonra kocanı uyut sonra gel

kızlar işin ilginç tarafı ne biliyonuzmu benim kociş ikinci bebeği pek istemiyo bitane yeter niye rahatını bozuyon diyo ama ben çok istiyorum bana diyoki zaten sen çok istiyosun diye uğraşıyorum yoksa bana sorsan vazgeç derim diyo :)))) geçen işten gelmişti benim kötü kötü baktığımı görünce ben gidiyorum dedi kalktı bende dedimki nereye daha karpuz kesçektik :))) bi kaçıyo ama sormayın :KK70:

ben işimi garantıye aldıma.sişten gelmeden oglumu uyuttum işimi yaptım:asigim:bakalım bızım oglan sımdı kacta uyucak gamyoncuiremsu

kızlar işin ilginç tarafı ne biliyonuzmu benim kociş ikinci bebeği pek istemiyo bitane yeter niye rahatını bozuyon diyo ama ben çok istiyorum bana diyoki zaten sen çok istiyosun diye uğraşıyorum yoksa bana sorsan vazgeç derim diyo :)))) geçen işten gelmişti benim kötü kötü baktığımı görünce ben gidiyorum dedi kalktı bende dedimki nereye daha karpuz kesçektik :))) bi kaçıyo ama sormayın :KK70:

Bende benimkini ikna edene kadar çok uğrastım ya..sizin yine iyi bi tane varmış benim hiç yok,Allahtan ikna oldu sonunda

X