- 9 Kasım 2008
- 1.606
- 13
vallahi bayağı sıpa oldu ablası 10 a girdi yeni ama 9 sayılır bu yaz sünnet yaptım kızz ikinci erkek olursa bidaha oynıycaz :))))hihoyyythihoyyyt
my ltlee canım insallah hamile kalırsınn cocuk hiç yokmu canım
kıslar internet gitmedi ama beni uyku bastı yatmaya gidiyorum ben herkese iyi geceler ama ben bidaha sizi nerde hangi topicte bulucam yarın
akrepcim annem gaziantepli benim:teytey:
iyi geceler canım diğer topicte oluruz yarın geceleri buraya takılırız buraya gelirsek zaten ben linki veririm orda burdayız diye yazarım
kız vallamı daaaaaaaa :)))
sevindim hemserime selam söle kızz sen istanbullarda ne geziyonkaydirigubbakcemile3
hehhee annemde çocukken buraya gelmiş ama orda cok akrabamız var her sene gider annem bende arada bir işte..anteplilere aşırı bi sevgim var benim valla kanım kaynadı antebi görünce sende:dance:
kız kazıkkadar etmişin oglanı yenimi sünnet ettinn
allah ceniiiiiiiiiiiiiiii almaya emi
9 yıl neden bekledin canım okadar seneni neden bos bıraktın ki hep korunmussundur şimdi sen hap felan kullandınmı dogum hapıCADIARZU
kızlar sizde benim gibi gece kuşusunuz heralde çalışmıyosunuz bende ölee bebek olana kadar rahatız sonra uykusuzluk bizi bekliyooo haberiniz olaaa ozaman sabahlarıda uyuyamıcaz
kizlar bu ay bayagi umutluyum persembe test yapicam. hesaba göre yumurtlamanin 8-9 günündeyim ve 6.gününde lekelenmem oldu. hani bebis tutunca yerlesince lekelenme olabiliyormusya. bakalim persembe test yapicam bende adetimede normalde 5-6 gün var.
yok canım hiçbişey kullanmadım kendimiz korunduk neden bekledim biliyonmu doğumumu salak gibi cahililkle sigorta hastanesinde yaptırdım karne var diye parçaladılar beni orda ilk önce iki gün yatırdılar sonra suni ağrı verdiler bu arada gelen giden elini sokup kontrol ediyo taa bileğe kadar o iki gün içime oturdu 10 dk bir birinin eli giriyor ve canım çok yanıyordu daha sonra olmadı diye aldılar doğumhaneye bi erkek doktor geldi altta bi kova vardı o çatala yatırdılar erkek doktor elini bilekten yukarı kadar soktu ve bebeğin su torbası varya onu yırttı ve dediki git şimdi ağrı bekle gittim odaya anam bi başladı ağrı o an hep öliyim diye dua ettim 5-6 saat ağrıyı çektirdiler bu arada yine 10 dk da bir geldi biri yumruğunu soktu bide yumruğu sokup kontrol etmek için ağrı gelmesini bekliyolar sonra ladılar doğumhaneye ama benim suyumu patlattıklarında bi kova su akmıştı çocuk kuruya kaldı ordada 1 saate zor doğurttular kuru kuruya doğarmı çocuk yavrum allah yardım ettide ölmedi eve geldik ertesi günü anneme dedimki (bitek ona gösterebildim ) baksana anne nolmuş dedim annem bi baktı dedi boydan boya yarmışlar 12-13 dikiş atmışlar o dikişlerle kalktım bide ev işi yaptım dikişlerimin hepsi patladı sonra kendi kendine kaynadı velhasıl o kötü doğumun ardından tam on yıl cesaret edemedim hep korktum ama şimdi sezeryan yapmazsa doktor değiştiririm yinede normal doğurmam size tavsiyem kızlar paraysa para sakın kendinizle oynatmayın iyiki oğluma bişey olmamış allah korumuş işte bunun için geciktim on sene canım ama baktımki oğlum oynarken kendi kendine konuşuyo zavallım dedim hiçbi zaman bi kardeşi olmıycak onun için çok kötü bu yüzden kardeş yapmaya karar verdim ama bu sefer herşeyi bilinçli yapıcam allahın izniyle
hadi barby 2 hamilelik haberinide sen var ay persembeye az kaldı insallh hamilesindirde cukalata dagıtırsın kaydirigubbakcemile3
ah caniiiim valla dogururken insani deneme tahtasi olarak kullaniyorlar sanki orda aci ceken insan degil. birkac kisiden duydum bu tür seyler oluyor. Ben almanyadayim buradada oluyor hep. Kiz icimize kurt düsürdün heee. korkacaz bizde simdi
yok canım hiçbişey kullanmadım kendimiz korunduk neden bekledim biliyonmu doğumumu salak gibi cahililkle sigorta hastanesinde yaptırdım karne var diye parçaladılar beni orda ilk önce iki gün yatırdılar sonra suni ağrı verdiler bu arada gelen giden elini sokup kontrol ediyo taa bileğe kadar o iki gün içime oturdu 10 dk bir birinin eli giriyor ve canım çok yanıyordu daha sonra olmadı diye aldılar doğumhaneye bi erkek doktor geldi altta bi kova vardı o çatala yatırdılar erkek doktor elini bilekten yukarı kadar soktu ve bebeğin su torbası varya onu yırttı ve dediki git şimdi ağrı bekle gittim odaya anam bi başladı ağrı o an hep öliyim diye dua ettim 5-6 saat ağrıyı çektirdiler bu arada yine 10 dk da bir geldi biri yumruğunu soktu bide yumruğu sokup kontrol etmek için ağrı gelmesini bekliyolar sonra ladılar doğumhaneye ama benim suyumu patlattıklarında bi kova su akmıştı çocuk kuruya kaldı ordada 1 saate zor doğurttular kuru kuruya doğarmı çocuk yavrum allah yardım ettide ölmedi eve geldik ertesi günü anneme dedimki (bitek ona gösterebildim ) baksana anne nolmuş dedim annem bi baktı dedi boydan boya yarmışlar 12-13 dikiş atmışlar o dikişlerle kalktım bide ev işi yaptım dikişlerimin hepsi patladı sonra kendi kendine kaynadı velhasıl o kötü doğumun ardından tam on yıl cesaret edemedim hep korktum ama şimdi sezeryan yapmazsa doktor değiştiririm yinede normal doğurmam size tavsiyem kızlar paraysa para sakın kendinizle oynatmayın iyiki oğluma bişey olmamış allah korumuş işte bunun için geciktim on sene canım ama baktımki oğlum oynarken kendi kendine konuşuyo zavallım dedim hiçbi zaman bi kardeşi olmıycak onun için çok kötü bu yüzden kardeş yapmaya karar verdim ama bu sefer herşeyi bilinçli yapıcam allahın izniyle
ben dün regl oldum canım ocağa kaldık 19 ocağı beklicem artık..bu arada deryacım sen neler yaşamışsın ölee allah kurtarmış canım yaa ne zor zaten doğumdan korkuyorum bide böyle şeyler yaşayan çok var...doğumunda hayırlısı valla