İşte buduurrr..Bizim yerimiz

baharcan kac yasındasın kız anen kücüksün diyo neden evlendirdi
e madem evlendin cocuk yap genc cocuk yapmak daha iyi büyüdüğünde a annen nekadar güzel ve genc derler :))))))))))))

Ağustosta 24 olucam annem mecbur kaldı beni evermeye çok aşık oldum dayanamadı ama okuyorum daha son sınıftayım annem okul bitsin öyle diyo ama ben çok istiyorum

tmm da mesela çok yumurtladığımızı farzedelim bunların hepsi bi gün içindemi yumurtluyo yoksa o yumurtlama dönemi içinde sıraylamı sıraylaysa şansımız daha çok ondan soruyorum

bu arada 1.5 senelik evliyim ve 5 aydır deniyoruz dün regl oldum sizin yazıları okuyunca kafaya takmaya başladım bu ay kesin hamileyim sandım malum belirtiler bendede vardı cunku..test yaptım erken 4 gun once regliden..sonuc negatif..ve dün de regl oldum..

kızlar ben burdayım gitmeyede niyetim yok uyumaya ama internet gidip geliyo bidaha giderse gidip yatıcam habersiz gittim sanmayın

canım benim bende geçen ay yaşadım psikolojik olarak bütün belirtileri ama regl oldum bu ay bakalım hayırlısı ilk bebeğinmi bu arada benimde 5. ayım denemeye başlayalı

tmm da mesela çok yumurtladığımızı farzedelim bunların hepsi bi gün içindemi yumurtluyo yoksa o yumurtlama dönemi içinde sıraylamı sıraylaysa şansımız daha çok ondan soruyorum

hami bizim yumurtlama günlerimiz varya 5 - 6 gün bu yumurtlama günü içerisinde yumurtlar canım o 5-6- günü bos gecirmemek gerek

canım benim bende geçen ay yaşadım psikolojik olarak bütün belirtileri ama regl oldum bu ay bakalım hayırlısı ilk bebeğinmi bu arada benimde 5. ayım denemeye başlayalı

evet canım ilk olucak allah nasip ederse...hepiniz gibi bende çok istiyorum..allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin

hami bizim yumurtlama günlerimiz varya 5 - 6 gün bu yumurtlama günü içerisinde yumurtlar canım o 5-6- günü bos gecirmemek gerek

kıslar internet gitmedi ama beni uyku bastı yatmaya gidiyorum ben herkese iyi geceler ama ben bidaha sizi nerde hangi topicte bulucam yarın

vallahi bayağı sıpa oldu ablası 10 a girdi yeni ama 9 sayılır bu yaz sünnet yaptım kızz ikinci erkek olursa bidaha oynıycaz :))))hihoyyythihoyyyt

ahhh ne güzel en azindan bizim gibi hepten cöpsüz degilsin. Darisi basimiza insaaallah ve sanada ikincisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…