- 5 Kasım 2008
- 1.215
- 0
baharcan kac yasındasın kız anen kücüksün diyo neden evlendirdi
e madem evlendin cocuk yap genc cocuk yapmak daha iyi büyüdüğünde a annen nekadar güzel ve genc derler :))))))))))))
kizlar burdamisiniz. bende geldim
kızlar merhaba ben de yeniyim ama uzun zamandır takıpdeydım
Ağustosta 24 olucam annem mecbur kaldı beni evermeye çok aşık oldum dayanamadı ama okuyorum daha son sınıftayım annem okul bitsin öyle diyo ama ben çok istiyorum
şimdi canım aslında tek bi yumurta yeterliymiş fazlasıda göz cıkarmaz ama cok fazlada olması iyi değilmiş onu doktor kontrolunde ayarlarlar ama birden cok yumurtlanır
birden cok yumurtlamasıda gerekli değil 1 tane olsun saglam olsun
önemli olan buymus kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba ben de yeniyim ama uzun zamandır takıpdeydım
allah mutluluk versin canım benim mutluluklar bende ekimde girdim 24 de hadi hayırlısı
bu arada 1.5 senelik evliyim ve 5 aydır deniyoruz dün regl oldum sizin yazıları okuyunca kafaya takmaya başladım bu ay kesin hamileyim sandım malum belirtiler bendede vardı cunku..test yaptım erken 4 gun once regliden..sonuc negatif..ve dün de regl oldum..
tmm da mesela çok yumurtladığımızı farzedelim bunların hepsi bi gün içindemi yumurtluyo yoksa o yumurtlama dönemi içinde sıraylamı sıraylaysa şansımız daha çok ondan soruyorum
derya sen bu yollardan gecmissin anacim allah bagislasin cocugun nekadarlik
canım benim bende geçen ay yaşadım psikolojik olarak bütün belirtileri ama regl oldum bu ay bakalım hayırlısı ilk bebeğinmi bu arada benimde 5. ayım denemeye başlayalı
hami bizim yumurtlama günlerimiz varya 5 - 6 gün bu yumurtlama günü içerisinde yumurtlar canım o 5-6- günü bos gecirmemek gerek
vallahi bayağı sıpa oldu ablası 10 a girdi yeni ama 9 sayılır bu yaz sünnet yaptım kızz ikinci erkek olursa bidaha oynıycaz :))))hihoyyythihoyyyt