- 3 Aralık 2008
- 1.827
- 1
- 45
odaya önce kokun gitsin
kız artık senin kızlıkta gitti sende kokulan git kocişin yanına korkma artık bişey yok bundan sonra bikere halletsen bidaha korkmazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
odaya önce kokun gitsin
ay gitsemmi kız :))))) siz gidersiniz sonra ama kaçırırım sizi
Bende benimkini ikna edene kadar çok uğrastım ya..sizin yine iyi bi tane varmış benim hiç yok,Allahtan ikna oldu sonunda
kızlar işin ilginç tarafı ne biliyonuzmu benim kociş ikinci bebeği pek istemiyo bitane yeter niye rahatını bozuyon diyo ama ben çok istiyorum bana diyoki zaten sen çok istiyosun diye uğraşıyorum yoksa bana sorsan vazgeç derim diyo :)))) geçen işten gelmişti benim kötü kötü baktığımı görünce ben gidiyorum dedi kalktı bende dedimki nereye daha karpuz kesçektik :))) bi kaçıyo ama sormayın
git canım git ben işimi bitirdim uykumda yok bekliyorum ama acele edip hemen kalkma
anaaaa seninki birinciyidemi istemiyo
ay gitsemmi kız :))))) siz gidersiniz sonra ama kaçırırım sizi
kız artık senin kızlıkta gitti sende kokulan git kocişin yanına korkma artık bişey yok bundan sonra bikere halletsen bidaha korkmazsın
evet ercinxcim senle konusmustuk canım ben asılama yaptırdım 3 gün önce beklemedeyim insallah tutar canım sen ne durumdasın:jeyyar:
gidiyorum canlarım belki bu akşamdır yumurtlama kaçırıp riske atmıyım zaten kociş vazgeçmeye uğraşıyo ama en az on dk da yatarım uyumam ama kesin gelicem haberiniz ola burda durun
valla oram buram acıyo suan canım ama iyleşim belki denerim cünkü doktor artık acı hissetmezsin dedi :lepi: uyyyyyyyyyyyy terledim haaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
valla oram buram acıyo suan canım ama iyleşim belki denerim cünkü doktor artık acı hissetmezsin dedi :lepi: uyyyyyyyyyyyy terledim haaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
inş.tutar tatlım bende adet olmadım kan testi yaptırdı dr çok kötü griptim ilaç vermek için hamile degilim.adette olmadım bekliyorum neyi bekliyosam))
aşılamada kızlık zarı gittimi yani.canlı canlımı yaptılar aman allahım
canlı canlımı pşşşıııııııııııııııııttt-tatlicadiarzu-
anestesi ile yaptılar kız ben koltuga yatana kadar neler cektim kekeme oldum valla korkudan:1shok:
canlı canlımı pşşşıııııııııııııııııttt-tatlicadiarzu-
anestesi ile yaptılar kız ben koltuga yatana kadar neler cektim kekeme oldum valla korkudan:1shok:
selam kızlar ben cahıl cuheyla sorularımla yıne mesgul etcem sızlerı.bu asılama olayı nedır yuzdeyuzakrep ınsallah asılama tutmustur dıyeyım ne demek oldugunu bılmesemde.bıde kızlık zarının esnek oldugu durumlarda problem mı oluyormus ?