İstanbullu kadınlar?

Sariyerin üst tarafları derken neresini kast ediyorsunuz tam olarak?

Bu arada Mecidiyeköy’e gitmek için Pendik’ten saat 6 da çıkardım. Kurtköy’ de olsanız 5 te çıkarsanız ancak 8 de maslakta olursunuz

Kurtköyden ev alırsanız eşiniz iki saatten evvel iş yerine ulaşamaz. Esenyurtta yaşanmaz, güvenlik açısından ciddi problemleri olan bir muhit. Bahçelievler çevresine bakabilirsiniz, yine trafiğe kalır ama ortalama fiyata ev bulabileceğiniz güvenli bir ilçe en azından.

Vah kardeşim, istanbul keşmekeşine, itiş kakışına, pahalılığına kısacası mutluluğuna geliyorsun. Durumu bil vaziyet al yani.

Öncelikle yeni işi haylrı olsun eşinizin. Yaklaşık 40 yıldır İstanbul lu olduğumu ve bunun 30 senesini kağıthane bölgesi semtlerde yaşamış biri olarak size hem mesafe hem kalite hemde bütçe olarak gültepe de nef evlerini kağıthane de de mod İstanbul ( hamidiye yeni ve havası manzarası çok güzel) ayrıca şimdiki evimin yakınında olan anıl park evlerini tavsiye ederim ( kağıthane merkez)

AYRICA HEM YAŞAM OLARAK HEMDE MESAFE OLARAK MASLAK A EN YAKIN VE EN DÜZGÜN SEMTLERDİR

Istanbul genel olarak lağım çukuru. Temiz semti çok nadir olanlarada bütçe yetmiyor. Eşinizin işine yürüme mesafesinde bir ev bulun adam rahat etsin. Her yer suriyeli, afgan ,özbek mülteci kaynıyor. Nereye giderseniz gidin bu güzelim şehrin nadide insanlarını göreceksiniz

Butcenizi bilemiyorum ancak maslak'ta calisacaksa istinye , yenikoy ,levent en mantıklısı, biraz trafigi ceker esim derseniz ve kiralar daha uygun olsun derseniz Mecidiyeköy,sisli, besiktas taraflarina bakabilirsiniz

b.paşadan maslağa toplu taşımayla iş saati 1,5 saatte gidiyorum.gittiğim yer toplu taşımanın dibinde dolayısıyla zaman daha da uzayabilir baktığınız yere bağlı olarak.sultangaziyi direkt eleyin, kötü bir yer.eyüp ve kağıthanenin bazı yerleri de pek parlak yerler değil.5. levent çok yeni bir yerleşim yeri, toplu taşımayla ulaşım pek yok ama arabanız varsa düşünebilirsiniz yeni siteler yapılıyor oralara ve o sitelerdeki evler oldukça güzel.
ayazağa ve 4. leventten ev bakabilirsiniz hem işe gidiş geliş açısından hem de semt açısından rahat olur.

Tavsiye vereyim ; İstanbul a taşınmayın
Konu sahibesi aslında İstanbul'da hiç ev bakmasın, en temizi arabada yaşamak çünkü İstanbul'un rutin trafiğinde en az 2-3 saatiniz yolda geçiyor o da yağmur ya da kar yoksa, köprü trafiğine girdiyseniz arabada seyyar wc, kuru gıda vb olması şart.

Sana dün bir tepeden baktım Aziz İstanbul demiş M. Nurettin Selçuk ama bunu dediğinde tepelerde evler, yollarda milyonlarca araba yokmuş.
Artık bakacak tepe bulamıyorsunuz, bulur da bakabilirseniz göreceğiniz manzara:))

Süper, tavdiyeniz icin cok tesekkurler. Yarin detaylı olarak inceleyecegim söylediginiz yerleri

Neden bu kadar sert tepki verdiniz? Bu iki mesafe o kadar uzak ki konuyu okuyunca o şaşkınlıkla böyle bir yorum yazdım. Yoksa tabi ki konunun şaka amaçlı olmadığını biliyorum. İyi akşamlar.
Yine siz ve yine aynı üslup. Hayatınızı ne yaşadınız da insanlara karşı böylesiniz çok merak ediyorum

Yazinin sonunu okumadan da eyup diyecektim eyup ve bayrampasa normal bir hayat istiyorsaniz ve ise insan gibi gidip gelmek istiyorsaniz buralara bakin kagithanede olur ama belli guzel mahalle ve siteler var oralara bakin istanbulun trafigi heleki maslak trafigi omur tuketir. Pendik evet cok guzel herkes yasamak uster ordaki sitelerde ama ise gidip gelemezsin :)

Demek istediginizi çok iyi anliyorum. Şoyle ki istanbul, bizim için de düzenimizi bozarak maceraya atılmak istedigimiz bir şehir değil gerçekten. Ama şirket boyle bir teklif sunduğunda eşimin red etme gibi bir lüksü yoktu malesef. isinde yükselebilmesi için bu aşamadan geçmesi gerekiyor. Ilerde bursa bölgede açik oldugunda hemen basvurusunu yapacak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…