İstanbullu kadınlar?

kesinlikle en doğru karar verirsiniz gerçekten İstanbul yaşanacak yer değil trafiği ayrı insanlara ayrı her şeyi ayrı bir dert. Siz niye yaşıyorsunuz derseniz ben doğduğumdan beri İstanbul'dayım artık bu karmaşaya alıştım sakin bir yere gittiğim zaman bocalıyorum.

İş için mecburi bir şehir değişikliği olduğunun farkındayım, görselleri paylaşmaktaki maksadım maalesef İstanbul'un içinde bulunduğu durumu göstermekti, Boğaz'ı, sosyalliği, cazibesi yanında, kalabalık, pahalı ve yoğun bir trafiğe sahip İstanbul içinde yaşarken bunaltan, turistik gidince muhteşem dedirten bir şehir:))

ben esenyurtta oturuyorum ama esenyurt ici degil cunku ic kisimlari Allah muhafaza teksas gibi bide buralarda bazi siteler var isim verilir mi bilmiyorum gunluk kiralayip bisiler yapiyolar :) oralardan da uzak durmak lazim
ben istanbulda dogup buyudum size ozet geceyim.
esiniz isi maslakta
sizin ne isiniz var esenyurtta avcilarda anadolu yakasinda
esiniz saatlerini evde gecirecegi tum zamani yolda gecirecek.
ayazaga cok cok daha iyi ve yakin.

Benim oğlumun işyeri de Maslakta evimiz Alibeyköyün üst tarafında tenden çok rahat gidip geliyor.Bu civarda çok yeni binalar yapıldı Eyüp ,.Çırçır mahallesi diye aratırsanız güzel yerler bulabilirsiniz

"Tenden çok rahat gidip geliyor" cümlenizin bu kısmını anlamadım kaç dakikası yolda geciyor acaba?

Esenyurt mu aman ha diyecektim ki elemişsiniz zaten. Bayrampaşa, Eyüp iyidir çevre bakımından, Kağıthane'yi pek bilemiyorum, karşıyı zaten hiç düşünmeyin, ulaşım bakımından çok sıkıntılı yoksa orada da nezih yerler var bildiğim. Hayırlısı olsun.

Esenyurt avcılar hele ki Esenyurt'ta rezidans dediğiniz gökdelenler 1+1 tam bir pislik fuhuş yuvası uzak durun . İstiyorsanız Esenkent tarafları ya da göl p......a evleri var oraya bakabilirsiniz belki yine temizdir tabi bu civalardan diyorsanız illa. Beylikdüzü taraflarında da çok güzel sigelet var aam fiyatlar pahalı biraz

Yok yok o civarlardan olsun diye diretmiyorum asla sadece fiyatlar ucuz oldugu icin merak edip sordum. Herkes bu kadar kötülemişken tutup da ordan alamam zaten. Dediginiz yere (beylikdüzüne) yarın bakacagim, yorumunuz icin tesekkurler :)

İstanbulda en onemli sey evinizin ise yakin olmasi ya da metrolara yakin olmasi, cunku trafik insani bitirir. O yuzden sisli, levent, ayazaga civarindan sasmayin derim. Esenyurt da kurtkoy de cok uzak ustelik problemli yerler

Bayrampaşa güzel evet, Yıldırım mahallesi özellikle çok nezih ama çok pahalı artık ve Maslak'a gidiş geliş yine zor. Oradaki fiyatlarla Maslak'a yakın bir ilçede rahat rahat oturursunuz.
Sizin için en uygun yer Kağıthane bölgesi olacak bence. Hamidiye mahallesi, Gültepe, Çeliktepe çevresi olabilir. Buraların da ortamı bazılarına kötü gelebilir ama bi Esencılıs da etmez tabii :)

Aslında araç vereceklermiş eşinize o yüzden daha şanslısınız, toplu taşıma güzergahında trafiğe takılma durumunuz olmaz pek. Ev almayı düşünmeyin derim ben Bursa'ya dönme ihtimaliniz de varmış ne de olsa. Istanbulda ev sahibi olmak bile başa bela :)

Isyeri 4.leventte. dediginiz yere (5.levente) yakindir muhtemelen. Oralardan henüz daha hiç bakmadık, bütçeyi aşması olası bence de.
5 levent benim evimin dibi ama 4 levent le alakasi yok. fiyatlari yanlisim yoksa epey ucuk:) satis fiyatlari 2-3 milyon civari diye biliyorum:) kiralar da keza 3-4 bin arasi, ayrica site aidati da 1000-1500 civari:)

hayaller 5 leventti hayatlar cevresindeki gecekondu bozmasi uyduruk kentsel donusum projeleri oldu bizim icin:)

kagithane hamidiye de cok guzel siteler var ama orada oturulmaz:) 8 sene calistim, kirtasiye dedigin 10 da acar mi? bakkalar bile 9-10 dan once acmiyor. esnafi insani bi garip:)

ulasim desen, oze aracin yoksa rezalet. sirket ese arac verecekmis ama konu sahibi bi disari cikmak istese otobus minibus bulamaz. iett nin sefer saatlerine bakin 20 dk bir gorursunuz, ama ben durakta 2,5 saat bekledigimi ve tek otobus gecmedigini biliyorum. beyaz masayi sikayet etmekten artik telefonlarim adimi soyleyerek aciyorlardi:) merkez iyidir

Maslak trafiğin yoğun olduğu bir yer.
Eşiniz işi için arabayı kullanmıyor ise metro kullanabilir. Bu yüzden metroya yürüme mesafesi yerleri seçmeniz iyi olur.
Kağıthane için çeliktepe ve ortabayır metroya yakındır.

size bir tüyo o telden baktığınız 45/50 dklık mesafe var ya o aslında 3 saat demek. öyle hesap ederek bakın ev bulacağınız semte. yaşancak yer değil de bakmayın yaşıyoruz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…