Nihat Doğanizim Felsefesi | Facebook Kuaför Perihan Abla var..Çok başarılı bence.Bizim boşnak gelinleri hepsi ona gidiyor :) bizimkiler de saça başa önem verir hani..Bütün gelinler ona gider.Ama tuzlu biraz fiyatları. :/ Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz.
kızlaaaaaarr haziranda nişanım war !!!
fulya şişli nişantaşı taraflarında özellikle güzel makyaj yapan bir kuaför biliyormusunuz??? mac yada kryolan kulllanan...:44:
ben nişanımda özel makyöze yaptırmıştım makyajımı harika oldu. Zaten o kişi ünlülerin kliplerinde ve TRT'de spikerlerin vs. makyajlarını yapıyor. işinde çok iyi yani. Kısmet olursa düğünümde de aynı kişiye yaptırıcam. kullandığı ürünler mac ağırlıklı profesyonel malzemeler. Düşünürsen tavsiye ederim.
hakan akbalık dediğin yerde gelin başı ve makyajı hakkında fiyatı öğrenebilirmiyim ve makyaj için hangi ürünleri kullanıyolar acaba
ayrıca nokta kuaför hakkında detaylı bilgi verilmesini rica edicem
teşekkürler kızlarrr
gültepe/ekrem kuaför tek geçerimböle oyunlara gerek kalmıyo saç makyaj gelin 300 e çıkarsınız biz memnun kaldık yengemi götürdük :)
ben nişanımda özel makyöze yaptırmıştım makyajımı harika oldu. Zaten o kişi ünlülerin kliplerinde ve TRT'de spikerlerin vs. makyajlarını yapıyor. işinde çok iyi yani. Kısmet olursa düğünümde de aynı kişiye yaptırıcam. kullandığı ürünler mac ağırlıklı profesyonel malzemeler. Düşünürsen tavsiye ederim.
Bakırköy civarında düşünürseniz tavsiye edebileceğim işinin ustası bir kuaför tanıyorum. 10 yıldır ailecek hatta sülalece gittiğimiz, 3 numaralı saça bile maşa yapabilecek kadar becerikli (cidden annemin saçı o kadar kısaydı ki ondan bile maşa ile kıvır kıvır bukleler yapmıştı) (Düğünümde de annemin hafif kulak altına inen saçlarına topuz önermişti de yok daha neler demiştik :) ) birisini tanıyorum.Tarif konusunda çok beceriksizim ama kartını bulup , ilgilenenlere daha sonra detay veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?