Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul'da profesyonel makyaj ve gelin saçı yapan kuaförler

kızlaaaaaarr haziranda nişanım war !!!
fulya şişli nişantaşı taraflarında özellikle güzel makyaj yapan bir kuaför biliyormusunuz??? mac yada kryolan kulllanan...:44:

anadolu olsa nisan kuaför derdim ama avrupa demişsin yinede okuyanların bilgisi olsun ümraniye nisan kuaför gelin saç ve makyajında 10 numara fiyatlarda çok uygun kryolan makyaj malzemesi kullanıyorlar ve saç + makyaj 120 TL bilgilerinize :)

onu bilmiyorumda ama bahçelievlerde piramitin orda jest kuaför var makyözü zaten ünlü makyöz corciden egitimli ve de kryolan kullanıyolarr ben yıllardır her özel günümde oraya giderim kesinlikle tavsiye ediyoorum ayrıca sadece geln bası nisan gibi özel günler icinde ayrı elemanları var

ben de bu yıl evleneceğim uzun araştırmalar sonucu kuaförümü belirledim. gelin pakedi hem çok uygun hem de prova da dahil. siz beğenene kadar yapıyorlar. benim gelin başı seçimim çok karışıktı hem açık istiyordum hemde güzel topuzlarda aklım kalıyordu.aslında bizim düşündüklerimiz hepsi boşa.kuaför size gelinliğe saç renginize ve duvak modeline göre en doğru olanı bulup sizi dumur ediyor zaten :) benim kuaförüm hiç alkımda olmayan modeli deneyerek provada bile bana güven verdi. çok güzel olacağıma eminim :)

kızlar bende nişanımda bakırköyde emre dalkılıç a gittim sonuç gerçektende çok güzeldi
zaten sülalecek oraya gideriz . makyözüde çok iyi ne istediğinizi biliyor ve abartmıyor.
düğündeki adresimde kesinlikle orası olacak

merhaba arkadaşlar nisanda düğünüm var ve kuaför telaşına düştüm hepiniz gibi.Cevahirdeki Mehmet Tatlı ile fulyadaki mehmet tatlı akademiyle görüştüm.İkisi arasında kararsızım bilgisi olan varsa saç makyaj konusunda hangisi daha başarılıdır benimle paylaşabilirmi acaba?

kızlaaaaaarr haziranda nişanım war !!!
fulya şişli nişantaşı taraflarında özellikle güzel makyaj yapan bir kuaför biliyormusunuz??? mac yada kryolan kulllanan...:44:

ben nişanımda özel makyöze yaptırmıştım makyajımı harika oldu. Zaten o kişi ünlülerin kliplerinde ve TRT'de spikerlerin vs. makyajlarını yapıyor. işinde çok iyi yani. Kısmet olursa düğünümde de aynı kişiye yaptırıcam. kullandığı ürünler mac ağırlıklı profesyonel malzemeler. Düşünürsen tavsiye ederim.

canım hangi makyöze yaptırdın benimde mayısta düğünüm kime nereye yaptıracağımı bilmiyorum.sen memnun kaldığın ismi bana da veriri misin

Canım bana özelden yada burada söyleyebilirmisin?

arkadaşlar bahçelievler nokta kuaför hakkında yorumlarınız neler?hangi ürünleri kullanıyorlar makyajda

Kızlar saç ve makyaja acayip kafayı takan ve genelde beğenmeyen biri olarak Hakan Akbalık'ı siddetle tavsiye ediyorum. googla yazarsanız çıkar zaten. biraz pahalı bir yer gerçi ama kesinlikle değer. 4 levent'te yeri.

hakan akbalık dediğin yerde gelin başı ve makyajı hakkında fiyatı öğrenebilirmiyim ve makyaj için hangi ürünleri kullanıyolar acaba

ayrıca nokta kuaför hakkında detaylı bilgi verilmesini rica edicem

teşekkürler kızlarrr

Hatırladığım kadarıyla 1000 1500 civarında fiyatı. dediğim gibi pahalı ama gerçekten çok iyi. bu sene bir arkadaşım oraya gitti, kardeşimin düğünü var dedi söylemedi yani gelin başı diye. saçı ve makyajı gerçekten cok güzeldi ve 200 mü ne ödedi. evde biz taktık duvağını :)) gayet de basarılıydık açıkçası :))

gültepe/ekrem kuaför tek geçerim böle oyunlara gerek kalmıyo saç makyaj gelin 300 e çıkarsınız biz memnun kaldık yengemi götürdük :)

Son düzenleme:
gültepe/ekrem kuaför tek geçerim böle oyunlara gerek kalmıyo saç makyaj gelin 300 e çıkarsınız biz memnun kaldık yengemi götürdük :)

Fotograf var mı acaba elinizde çok merak ettim. çünkü sürekli gidebileceğim güzel bir kuaför arıyorum o kadar pahalı olmayan. Bir de internet sitesi var mı inceleyebileceğimzi yazarsanız çok sevinirim?

çok merak ettim nerdendir nası ulaşabilirim fikir verebilirmisin bana.....)

bende o kuaförü ögrenebilirmiyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…