sevgili exex nokta kuaförde tavsiye edebileceğin direk bir isim var mı 1 ay içinde nişanım olacak düğün öncesi denemek isterim..
hangi semtte arıyosunuz bayrampaşa yakınsa birtane önerebilirim saç ve makyajı çok güzel yapıyolar
ben de düğünümde yine orda olcam :}
direkt bi iim veremicem çünkü kuaförlerin hepsi ödüllü, makyözler de dünya çapında aktristlerle çalışmış makyözler..
kimseye güvenemedim nişandan sonra düğüne de oraya gidicem düğünde inşallah daha randevu almadım inşallah yer vardır :s
makyaj sanatçısıyım bunlarda çalışmalarımdan bazıları.isterseniz yardımcı olabilirim:jeyyar::sm_cool:
Kızlar merhaba bu nokta güzellik ile nokta express arasında nasıl bir fark var.
Fiyat olarak bayağı fark var çünkü..
ben de düğünümde yine orda olcam :}
direkt bi iim veremicem çünkü kuaförlerin hepsi ödüllü, makyözler de dünya çapında aktristlerle çalışmış makyözler..
kimseye güvenemedim nişandan sonra düğüne de oraya gidicem düğünde inşallah daha randevu almadım inşallah yer vardır :s
Merhaba, arkadaşlar çok acil gelin saçı ve makyajı hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
Avrupa yakasında hangi kuaförü tavsiye ediyorsunuz ? bunun dışında bildiğiniz profesyonel makyöz varmı ? düğününde gelin saçından ve makyajından memnun kalanlar yada düğünü henüz olmasa bile nerede yaptırıcağına karar vermiş olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
hangisi daha pahalı ?
şimdi şöyle bende bilmiyodum hangisi için gideceğimi telefonda
nokta güzelliğe gideceksiniz dediler nişanım için falan diyince
diğeri daha klasik şeyleri yapıyor heralde
ben nişanım için nokta güzelliğe gittim acayip memnun kaldım herkes makyaj ve saçımı sordu
profesyonel bi yerde yaptırdığın çok belli oluyor dediler
bence sen bi ara sor iki yerin farkı ne diye ama
güzellikte çalışanların belgeleri falan var profesyoneller manikürcüleri bile
bırak makyöz saç yapanları
Nihat Doğanizim Felsefesi | Facebook Kuaför Perihan Abla var..Çok başarılı bence.Bizim boşnak gelinleri hepsi ona gidiyor :) bizimkiler de saça başa önem verir hani..Bütün gelinler ona gider.Ama tuzlu biraz fiyatları. :/ Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz.
arkadaşlar noktanın biraz önce fiyatlarına baktım paket programlardan bahsediyolar ve fiyatları çok pahalı gelin başını paket prog.almadan yaptırma imkanı oluyormu manikür pedikür hariç sadece saç ve makyaj olarak????
makyaj sanatçısıyım bunlarda çalışmalarımdan bazıları.isterseniz yardımcı olabilirim:jeyyar::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?