Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul'da profesyonel makyaj ve gelin saçı yapan kuaförler

Kızlar Beylikdüzü, beykent, avcılar ya da bahçeşehir civarında önerebileceğiniz kuaför var mı?
Özellikle makyaj konusunda uzman olması lazım. Ve de tesettürlü gelinbaşı yapabilecek.

Selam canım, ben nişanım için, beylikdüzündeki 3k metin şahine gitmiştim, makyözleri handan isminde bir bayan ve gerçekten işinin ehli, saçımıda metin beyin yapmasını rica etmiştim, zaten gelin başı konusunda belli kişiler var orada, tesettürde yapıyorlardır mutlaka çünkü çok fazla çalışanı var canım..

Hanımlar merhaba :)

İletişime geçip onayladığınız takdirde kuaförünüze bağımsız olarak makyöz sıfatı ile gelebilirim.
Provasız gelin makyajı yapmıyorum. Özel günleriniz daha güzel olsun diye. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadıköy Maltepe civarı gelin başı makyajı için kaliteli bir kuaför önerisi olan var mı?
teşekkürler...

Arkadaşlar merhaba,
Bende çok acil kuaför arıyorum, bi çok başlıkta tüm sayfaları tek tek okudum,
Adını en çok duyduklarım Fatih Saç Tasarım ve Nokta Kuaför..
Ablamın düğününde Noktaya gitmiştik, öyle aman aman hayran kalacak bişey göremedik, sıradan dümdüz bir topuz yaptılar, porselen makyaj dedikleri şey yüzünde parıl parıl parladı tüm gün, yağlı gibi..
Açıkçası 550tl verilen Nokta nın çok da bi esprisini göremedik, en azından bizim tecrübemiz böyle oldu..
Lütfen evlenen ve bu dertten kurtulan arkadaşlar yardımcı olsun, gözü kapalı tavsiye ederim dediğiniz yerleri yazar mısınız
Ayrıca bu Fatih Saç tasarımla ilgili yorum yazanlar hep reklam amaçlı üyelik görünüyor, güvenemedim açıkçası

Onlar gerçekten de reklam ... Ben hatice kaşıkla anlaştım özellikle makyajda çok başarılı.. Sitesinden bakabilirsin..

Onlar gerçekten de reklam ... Ben hatice kaşıkla anlaştım özellikle makyajda çok başarılı.. Sitesinden bakabilirsin..

Sitesinde ve facebook hesabındaki resimler gerçekten çok başarılı görünüyor..
Bu cumartesi ben de Hatice Hanımla görüşmeye gidicem, gözlemlerimi paylaşıcam inş..:)
Gerçekten dedikleri gibi o gün 8 gelin varsa, ek olarak bi yerle daha görüşmek istiyorum ama yer bilmiyorum..

Ne tarafta oturuyorsun canım ?

Ne tarafta oturuyorsun canım ?

Özgecim ben avcılarda oturuyorum,
Henüz hatice hanımla görüşmeye gidemedim bugüne kaldı..
bakırköy de sach kuaför diye bi yerde profesyonel makyöz Nurgül Kolukırık diye bi bayan keşfettim:)
videoları falan gerçekten mükemmel.. ama saç konusunda hiçbir örnek resimleri yok.. hatice hanımdan sonra oraya da gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Avcılar tarafında Hülya Pınar kuaföre bakmıştım bende face üzerinden.. Nurgül hanım lada görüşmüştüm fiyat bilgisi için abiside Murat bey saçları o yapıyordu.. Sitesinde gelinbaşı bölümünde var birkaç model diye hatırlıyorum.. Ama Hatice hanımın makyajlarını özellikle kirpik uygulamasına hayran kaldığım için orayı seçtim.. Saç konusunda çok önemli tabii ama en kötü duvağı yukardan taktımı her gelin güzel ama kötü bir makyajın affı yok. Ben böyle düşündüğüm için çok araştırdım ve kalabalığı da göze alarak Hatice Hanımla anlaştım. Ama Hülya Pınar kuaföre de bir bak derim inanılmaz topuz modelleri vardı ve makyaj malzemeleri kryolandı onlarında.

Özgecim mrb
ben biraz geç yazabiliyorum kusura bakma yoğunluktan..
Geçtiğimiz pazar hatice hanımla görüşmeye gittim, sen de demiştin ya belki 8 gelin kapora vermemiştir kalabalık değildir falan gibi..
ne yazıkki 8 gelin de kapora vermiş ve kesin olarak 9. gelin olacaktım 25 ağustosta(
bunu göze almak da pek mümkün değil.. ayrıyeten benim için en önemli konu prova saç ve makyajı olmasıydı, onu da kabul etmediler..
600tl fiyata rağmen haftaiçi prova illa istediğimde, biraz indirim yapıp tekrar ücret alırız dediler, sanırım en indirimli 400 e yapardı..
bakırköyde Nurgül Kolukırıkla görüşmeye gittim, profesyonel makyöz.. birçok ünlünün de makyözü kendisi.. prova artı düğün makyajını 500e yapıyor, bu seferde murat bey saç provası yapmıyormuş..
nurgül hanım da kuaför bi arkadaşım var o yapsın dedi, saç makyaj prova ve düğün için toplam 800 tl dediler..
işin tuhaf yanı saçı yapacak kişi freelance çaılışıyormuş ama ne bi adresi ne de facebook hesabı var.. yaptığı saçın neye benzediğini bilmeden nasıl karar vericem anlamadım((

Canım bunu ötekine cevap yazdıktan sonra gördüm... Evet prova olayı bende de sıkıntı olmuştu hatta çok büyük konuşmuştum yapmayan yere gitmem diye... Şu zaman oldu şurda kaldı 15-20 gün hala daha kafamda hiç bir şey yok ama o parayı verdikten sonra hadi parayıda geçtim , en önemli günüm beğenmediğim şeyi beğenene kadar zorlarım ister 8 ister 100 gelin olsun :) Tabii umarım öyle bir duruma gerek kalmaz... Bilmiyorum aslında benim evimin yakınında rutin gittiğim bir yer var adam harika saç yapar ama makyöz olmayınca düğünde cesaret edemiyorsun işte.. Sıkıntılı mevzular olayın önemli kısmı saç makyaj çünkü..

Merhaba kızlar anadolu yakasında kartal maltepe pendik civarında bildiğiniz iyi kuaför var mı denenmiş bir kuaför özellikle?

merhaba kızlar kuaför için bir şey diyemem ama gelin el çiçeği gelin tacı vs. çiçekle ilgili herşey için bir yer önerebilirim ismi çiçek dükkan arama motoruna yazdığınızda sitesi de çıkıyor ben çok memnun kaldım hizmetten fiyatlarıda çok uygun aklınızda bulunsun cicekdukkan.net sitesi

Arkadaşlar merhaba,
Avcılar Namık Kemal Caddesinde Address Kuaföre giden var mı?
Ekimde Düğünüm var acil kuaför bulmam gerekiyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben profesyonel makyajcıyım kullandığım urunler kryolan ve mac ılk once sızınle deneme makyajında neler ıstedıgınız daha sonrasa dugun gununuzde makyajınızı yaparız.ben randevuyla çalışıyorum evınızde yada nerde ıstersenız oraya gelırım flyatlarım pıyasadan daha uygundur benı ınstagramda makeupseyda olarak bulabılırsınız.şimdiden mutluluklar dılerım.

face adresınız varmı acaba:26:

nısan ve kına 250 gelın makyası 500 provada ıcınde cnm yeterkı sen memnun kal

ben profesyonel makyajcıyım öncelikle prova yaparım kısının memnunıyetı benım ıcın cok onemlı kullandığım urunler kryolan ve mac randevuyla sızın sectıgınız yerde yapabılırım benım ınstagram da makeupseyda olarak ulasabılırsınız pıyasadan cok daha uygun fıyatlarım

ben profesyonel makyajcıyım kullandığım urunler kryolan ve mac ılk oncelıkle prova yaparım sızınle karar verırız benım ıcın onemlı olan sızın memnunıyetınız ve pıyasadan fıyatlarımda cok uygundur benı ınstagram da makeupseyda olarak ulasabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…