- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Kızlar Beylikdüzü, beykent, avcılar ya da bahçeşehir civarında önerebileceğiniz kuaför var mı?
Özellikle makyaj konusunda uzman olması lazım. Ve de tesettürlü gelinbaşı yapabilecek.
Arkadaşlar merhaba,
Bende çok acil kuaför arıyorum, bi çok başlıkta tüm sayfaları tek tek okudum,
Adını en çok duyduklarım Fatih Saç Tasarım ve Nokta Kuaför..
Ablamın düğününde Noktaya gitmiştik, öyle aman aman hayran kalacak bişey göremedik, sıradan dümdüz bir topuz yaptılar, porselen makyaj dedikleri şey yüzünde parıl parıl parladı tüm gün, yağlı gibi..
Açıkçası 550tl verilen Nokta nın çok da bi esprisini göremedik, en azından bizim tecrübemiz böyle oldu..
Lütfen evlenen ve bu dertten kurtulan arkadaşlar yardımcı olsun, gözü kapalı tavsiye ederim dediğiniz yerleri yazar mısınız
Ayrıca bu Fatih Saç tasarımla ilgili yorum yazanlar hep reklam amaçlı üyelik görünüyor, güvenemedim açıkçası
Onlar gerçekten de reklam ... Ben hatice kaşıkla anlaştım özellikle makyajda çok başarılı.. Sitesinden bakabilirsin..
Sitesinde ve facebook hesabındaki resimler gerçekten çok başarılı görünüyor..
Bu cumartesi ben de Hatice Hanımla görüşmeye gidicem, gözlemlerimi paylaşıcam inş..:)
Gerçekten dedikleri gibi o gün 8 gelin varsa, ek olarak bi yerle daha görüşmek istiyorum ama yer bilmiyorum..
Ne tarafta oturuyorsun canım ?
Özgecim ben avcılarda oturuyorum,
Henüz hatice hanımla görüşmeye gidemedim bugüne kaldı..
bakırköy de sach kuaför diye bi yerde profesyonel makyöz Nurgül Kolukırık diye bi bayan keşfettim:)
videoları falan gerçekten mükemmel.. ama saç konusunda hiçbir örnek resimleri yok.. hatice hanımdan sonra oraya da gitmeyi düşünüyorum bakalım..
Avcılar tarafında Hülya Pınar kuaföre bakmıştım bende face üzerinden.. Nurgül hanım lada görüşmüştüm fiyat bilgisi için abiside Murat bey saçları o yapıyordu.. Sitesinde gelinbaşı bölümünde var birkaç model diye hatırlıyorum.. Ama Hatice hanımın makyajlarını özellikle kirpik uygulamasına hayran kaldığım için orayı seçtim.. Saç konusunda çok önemli tabii ama en kötü duvağı yukardan taktımı her gelin güzel ama kötü bir makyajın affı yok. Ben böyle düşündüğüm için çok araştırdım ve kalabalığı da göze alarak Hatice Hanımla anlaştım. Ama Hülya Pınar kuaföre de bir bak derim inanılmaz topuz modelleri vardı ve makyaj malzemeleri kryolandı onlarında.
Özgecim mrb
ben biraz geç yazabiliyorum kusura bakma yoğunluktan..
Geçtiğimiz pazar hatice hanımla görüşmeye gittim, sen de demiştin ya belki 8 gelin kapora vermemiştir kalabalık değildir falan gibi..
ne yazıkki 8 gelin de kapora vermiş ve kesin olarak 9. gelin olacaktım 25 ağustosta(
bunu göze almak da pek mümkün değil.. ayrıyeten benim için en önemli konu prova saç ve makyajı olmasıydı, onu da kabul etmediler..
600tl fiyata rağmen haftaiçi prova illa istediğimde, biraz indirim yapıp tekrar ücret alırız dediler, sanırım en indirimli 400 e yapardı..
bakırköyde Nurgül Kolukırıkla görüşmeye gittim, profesyonel makyöz.. birçok ünlünün de makyözü kendisi.. prova artı düğün makyajını 500e yapıyor, bu seferde murat bey saç provası yapmıyormuş..
nurgül hanım da kuaför bi arkadaşım var o yapsın dedi, saç makyaj prova ve düğün için toplam 800 tl dediler..
işin tuhaf yanı saçı yapacak kişi freelance çaılışıyormuş ama ne bi adresi ne de facebook hesabı var.. yaptığı saçın neye benzediğini bilmeden nasıl karar vericem anlamadım((
Merhaba, arkadaşlar çok acil gelin saçı ve makyajı hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
Avrupa yakasında hangi kuaförü tavsiye ediyorsunuz ? bunun dışında bildiğiniz profesyonel makyöz varmı ? düğününde gelin saçından ve makyajından memnun kalanlar yada düğünü henüz olmasa bile nerede yaptırıcağına karar vermiş olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
face adresınız varmı acaba:26:ben profesyonel makyajcıyım kullandığım urunler kryolan ve mac ılk once sızınle deneme makyajında neler ıstedıgınız daha sonrasa dugun gununuzde makyajınızı yaparız.ben randevuyla çalışıyorum evınızde yada nerde ıstersenız oraya gelırım flyatlarım pıyasadan daha uygundur benı ınstagramda makeupseyda olarak bulabılırsınız.şimdiden mutluluklar dılerım.
ben profesyonel makyajcıyım kullandığım urunler kryolan ve mac ılk once sızınle deneme makyajında neler ıstedıgınız daha sonrasa dugun gununuzde makyajınızı yaparız.ben randevuyla çalışıyorum evınızde yada nerde ıstersenız oraya gelırım flyatlarım pıyasadan daha uygundur benı ınstagramda makeupseyda olarak bulabılırsınız.şimdiden mutluluklar dılerım.
face adresınız varmı acaba:26:
Selam canım, ben nişanım için, beylikdüzündeki 3k metin şahine gitmiştim, makyözleri handan isminde bir bayan ve gerçekten işinin ehli, saçımıda metin beyin yapmasını rica etmiştim, zaten gelin başı konusunda belli kişiler var orada, tesettürde yapıyorlardır mutlaka çünkü çok fazla çalışanı var canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?