Canım bana özelden yada burada söyleyebilirmisin?
çok merak ettim nerdendir nası ulaşabilirim fikir verebilirmisin bana.....)
Gelin olacak kızlara gerçekten faydam dokunsun istiyorum.Gelinbaşım için kuaför aramaktan delirmek üzereydim,her tarafımdan sivilce pörtlemişti.En pahalı salona dahi baktım ama yok arkadaş hiçbirine derdimi anlatamadım. Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bahçelievler fatih saç tasarımı duydum ve aradım fatih bey'i randevu aldım gelinbaşı için.İşime sağlama almak içinde yazıcıdan istediğim modelin bir çıktısını götürdüm.Pazar günü gittim içeride gelinbaşı hazırlanıyordu,inanın ben elimdeki çıktıyı göstermeye utandım.Adam harika ya.Bir topuz yapmış geline ben bile kıza orda aşık olabilirdim.Gelin değil su perisi sanki.Kızın makyajı hele yaaa.Direk fatih beye döndüm ben aynı bundan istiyorum demişim.Kararımı verdim fatih saç tasarıma gidiyorum.Ben ciddi söylüyorum 1000 tl gözden çıkarmıştım.Ama kaça yaptırıcam söyliyim 250 tl 'ye herşey içinde.Şimdi çok rahat içim düğün günümü iple çekmek kaldı geriye
arkadaslar fatih beyin metnini cok duydum iki gundur ariyorum fakat yogunluktan midir nedir aradigim zamanlarda kimse cikmadi. bi ara cikan biri oldu hat kesildi.
hic biyerde de kaca yaptigi yazilmamis. allahini seven bi söylesin su gelin paketinin fiyatini rica edicem :)
arkadaslar fatih beyin metnini cok duydum iki gundur ariyorum fakat yogunluktan midir nedir aradigim zamanlarda kimse cikmadi. bi ara cikan biri oldu hat kesildi.
hic biyerde de kaca yaptigi yazilmamis. allahini seven bi söylesin su gelin paketinin fiyatini rica edicem :)
ay süpersin canim ya evet bahcelievlerdeki fatih beyden bahsediyorum : ) valla sevindim. ben haziran gibi istanbulda olacagim. agustos icin haziranda randevu alsam yeterli olur mu? fiyati güzelmis. malesef sitelerinde hic fotograf yok dogru duzgun, yabanci fotolar var. ama cok metedildi. en önemlisi makyaj benim icin : ) valla ayakkabimin altina ismini yazarim
Kızlaaarrr, istanbul avrupa yakasında gelin saçı ve makyajı için muhteşem bir kuaför arıyorumm, gözü kapalı tavsiye edeceğiniz yerler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?