• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul'da profesyonel makyaj ve gelin saçı yapan kuaförler

bende basit bir saç+makyaj istemiyorum uzun süredir nişan - düğün saç ve makyajımı nerde yaptıracağım diye düşünüyorum :26::26:
tavsiyelere devam edin kızlar rakamları da paylaşın lütfen :28:

Bahçelievlere yakınsan eğer kadir hasın çaprazında fatih saç tasarım var bence oraylada bir görüş.Gelinbaşı ve gelin makyajı konusunda bir numara diyebilirim.Hangi hafta sonu gitsem en az 2 gelin falan çıkarıyorlar.Çıkanları hele bir görseniz :)))))))))))) afet-i devran diyebilirim.İşin ehlileri biraraya toplanmış.Malum düğün aşamsında bütçe sorunu oluyor ben çektiğim için sizi anlayabiliyorum.Fiyatları bir çok yere çok ekonomik

Canım bana özelden yada burada söyleyebilirmisin?

şimdi görebildim yazını. mesaj sayım yeterli olmadığından özelden yazamadım. eğer düşünürsen dediğim kişiyi bana telefon numaranı özelden yaz ben kendisine iletirim o seni arar bilgileri ondan alırsın. Sadece şunu söyleyeyim ona yaptırırsan pişman olmazsın :34:

Gelin olacak kızlara gerçekten faydam dokunsun istiyorum.Gelinbaşım için kuaför aramaktan delirmek üzereydim,her tarafımdan sivilce pörtlemişti.En pahalı salona dahi baktım ama yok arkadaş hiçbirine derdimi anlatamadım. Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bahçelievler fatih saç tasarımı duydum ve aradım fatih bey'i randevu aldım gelinbaşı için.İşime sağlama almak içinde yazıcıdan istediğim modelin bir çıktısını götürdüm.Pazar günü gittim içeride gelinbaşı hazırlanıyordu,inanın ben elimdeki çıktıyı göstermeye utandım.Adam harika ya.Bir topuz yapmış geline ben bile kıza orda aşık olabilirdim.Gelin değil su perisi sanki.Kızın makyajı hele yaaa.Direk fatih beye döndüm ben aynı bundan istiyorum demişim.Kararımı verdim fatih saç tasarıma gidiyorum.Ben ciddi söylüyorum 1000 tl gözden çıkarmıştım.Ama kaça yaptırıcam söyliyim 250 tl 'ye herşey içinde.Şimdi çok rahat içim düğün günümü iple çekmek kaldı geriye

Gelin olacak kızlara gerçekten faydam dokunsun istiyorum.Gelinbaşım için kuaför aramaktan delirmek üzereydim,her tarafımdan sivilce pörtlemişti.En pahalı salona dahi baktım ama yok arkadaş hiçbirine derdimi anlatamadım. Forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bahçelievler fatih saç tasarımı duydum ve aradım fatih bey'i randevu aldım gelinbaşı için.İşime sağlama almak içinde yazıcıdan istediğim modelin bir çıktısını götürdüm.Pazar günü gittim içeride gelinbaşı hazırlanıyordu,inanın ben elimdeki çıktıyı göstermeye utandım.Adam harika ya.Bir topuz yapmış geline ben bile kıza orda aşık olabilirdim.Gelin değil su perisi sanki.Kızın makyajı hele yaaa.Direk fatih beye döndüm ben aynı bundan istiyorum demişim.Kararımı verdim fatih saç tasarıma gidiyorum.Ben ciddi söylüyorum 1000 tl gözden çıkarmıştım.Ama kaça yaptırıcam söyliyim 250 tl 'ye herşey içinde.Şimdi çok rahat içim düğün günümü iple çekmek kaldı geriye

Fatih abiden bahsediyosun.Benimde kuaförüm.Hatta geçen yaz ablamın gelinbaşıda orda yapıldı.Biz boşnağız.Süsü püsü aksesuarı acayip sever ve çok kullanırız.Şatafata acayip düşkünüzdür.Kısacası kuaförün pestilini çıkarana kadar uğraştırırız.O gün bizden başka 2 gelin daha vardı.Yeminlen oturmaya yer yoktu.Ona rağmen hiçbirşey aksamadan hepimizi memnun çıkardı ya helal olsun dedim.O kadar kadının olduğu yerde sorunsuz çıkmak olağanüstü bir durumdur.

arkadaslar fatih beyin metnini cok duydum iki gundur ariyorum fakat yogunluktan midir nedir aradigim zamanlarda kimse cikmadi. bi ara cikan biri oldu hat kesildi.
hic biyerde de kaca yaptigi yazilmamis. allahini seven bi söylesin su gelin paketinin fiyatini rica edicem :)

arkadaslar fatih beyin metnini cok duydum iki gundur ariyorum fakat yogunluktan midir nedir aradigim zamanlarda kimse cikmadi. bi ara cikan biri oldu hat kesildi.
hic biyerde de kaca yaptigi yazilmamis. allahini seven bi söylesin su gelin paketinin fiyatini rica edicem :)

Guelinci bahsettiğin fatih bey bahçelievlerdeki fatih saç tasarım mı?

Allahımı seviyorum:)))))) fatih abiyi diyosun biz ablamınkini paket olarak almıştık ablam için 250 tl verdik

Bi duayı hak ettim dimi.Ayakkabının altına benimde ismimi yazarsın artıkın

ay süpersin canim ya evet bahcelievlerdeki fatih beyden bahsediyorum : ) valla sevindim. ben haziran gibi istanbulda olacagim. agustos icin haziranda randevu alsam yeterli olur mu? fiyati güzelmis. malesef sitelerinde hic fotograf yok dogru duzgun, yabanci fotolar var. ama cok metedildi. en önemlisi makyaj benim icin : ) valla ayakkabimin altina ismini yazarim :D

ay süpersin canim ya evet bahcelievlerdeki fatih beyden bahsediyorum : ) valla sevindim. ben haziran gibi istanbulda olacagim. agustos icin haziranda randevu alsam yeterli olur mu? fiyati güzelmis. malesef sitelerinde hic fotograf yok dogru duzgun, yabanci fotolar var. ama cok metedildi. en önemlisi makyaj benim icin : ) valla ayakkabimin altina ismini yazarim :D

Makyajda gülhan abla var bide dışardan istenirse mac'in kendi makyaj uzmanını getirtiyorlar.Ama biz dışardan birine gerek duymamıştık.Hep gördüğüm insanlar olduğu için işlerini biliyoduk.Ama sen prova yaptır istersen için rahat olur.Sen dışardan istanbul'a mı gelin geliyosun.Şu an nerdesin

Kızlaaarrr, istanbul avrupa yakasında gelin saçı ve makyajı için muhteşem bir kuaför arıyorumm, gözü kapalı tavsiye edeceğiniz yerler varmı?

Size tavsiye edebilicem tek yer var orasıda bakırköy incirlide bulunan kuaför sabahat dir.
Makyajlarına bittim diyebilirim kryolan kullanıyorlar sabahat hn çok profesyonel gelin başı,röfle ve boyada kusursuz diyebilirim..
Ayrıca fransa da dünya 6.çılığı varmış 1991 de fiyatlarıda çok uygun kesinlikle tavsiye ederim.
Web adresleride var google dan arattır bulursunuz.

Kızlar Beylikdüzü, beykent, avcılar ya da bahçeşehir civarında önerebileceğiniz kuaför var mı?
Özellikle makyaj konusunda uzman olması lazım. Ve de tesettürlü gelinbaşı yapabilecek.

arkadaşlar geçen hafta sözüm oldu, kıyafetlerimi aldım ve tesadüfen cevat kuaföre girdim.her türlü kefilimm :16: kuaför konusunda o kadar hassasım kii..tesadüfen böyle güzel kuaföre denk geldim.düğünümdde de orda yaptırcam saclarımı makyajımı :) yeri fatihte.isteyen arkdslara tel no veririm...

Back