Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul'da profesyonel makyaj ve gelin saçı yapan kuaförler

altinapa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
151
0
96
İstanbul
Merhaba, arkadaşlar çok acil gelin saçı ve makyajı hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

Avrupa yakasında hangi kuaförü tavsiye ediyorsunuz ? bunun dışında bildiğiniz profesyonel makyöz varmı ? düğününde gelin saçından ve makyajından memnun kalanlar yada düğünü henüz olmasa bile nerede yaptırıcağına karar vermiş olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

hangi semtte arıyosunuz bayrampaşa yakınsa birtane önerebilirim saç ve makyajı çok güzel yapıyolar

kızlar tavsiyem nokta kuaför bahçelievlerde var yaylada..

nişanda ordaydım kardeşimin düğününde ordaydık düğünümde yine orda olcam inşallah mükemmel bi yer makyöz üzlülerle çalışıyor tek kelimeyle sanatçı..

kuaförlerin hepsi ödüllü ve size yakışanı öyle güzel buluyorlar ki

ağda manikür ve pedikür de süper..

gelinleri çok rahat ettiriyorlar provadada bütün kararsızlığınızı atıyorsunuz..

mehmet tatlı var cnm biz oradan elemanlar getirtmiştik eve makyajımı kendim yapmıstım ondan makyoz istemedik

ben orda oturuyorum ama bı suru nokta var benım bıldıgım bu yayla mc'ın karsısındakı mı?

ben orda oturuyorum ama bı suru nokta var benım bıldıgım bu yayla mc'ın karsısındakı mı?

yok canım orası nokta express gelin başı için öğretmen evinin yanındakini tavsiye ederim yaşam hastanesinin caddesinde olan

süper yaa bende eskiden orda oturuyordum 3 ay öncesine kadar 15yıldır orda oturdum şimdi halkalıya taşındım yine bahçelievlere gelin gidicem ayrılamadım ordan :}

kızlar gerçekten tavsiye ederim pişman olmıcaksınız

Bakırköy civarında düşünürseniz tavsiye edebileceğim işinin ustası bir kuaför tanıyorum. 10 yıldır ailecek hatta sülalece gittiğimiz, 3 numaralı saça bile maşa yapabilecek kadar becerikli (cidden annemin saçı o kadar kısaydı ki ondan bile maşa ile kıvır kıvır bukleler yapmıştı) (Düğünümde de annemin hafif kulak altına inen saçlarına topuz önermişti de yok daha neler demiştik :) ) birisini tanıyorum.Tarif konusunda çok beceriksizim ama kartını bulup , ilgilenenlere daha sonra detay veririm.

bende deli gibi arıyorum ama henüz bulamadım tek diyebilceğim siz siz olun ve sakın mos kuaföre gitmeyin saçıda makyajıda berbat yapıyolar ..

Ben a plus diye biyer var seyrantepedeymiş orayı düşünüyorum ama daha tam karar vermedm

bu konuyu ben açmıştım uzun süre yazan olmamıştı yazanları görünce sevindim.Ben ali gür e gidiyorum normalde ama yaptıkları gelin saçını gördüm beğenmedim ve nereye yaptıracağıma hala karar veremedim ama cevap verenlerden bahçelievlerdeki nokta dikkatimi çekti bakıcam

bende nişanda ali gürde yaptırdım güzel olmuştu ama çok zor bi model diildi ztn. temmuzda düğünüm var ama bende nereye gidicem bilmiyorum yaa. ali gür gelin saçı+makyaj+manikür pedikür 500 tl'ye yapıolarmış. uğurkan kuaförde mantıklı ama oda anadolu yakasında ya bnm avrupa yakasında levent,etiler civarı tercihimdir ama böle güzel yapar diyeceğim bi yer bulamıyorummmakannehir

sevgili exex nokta kuaförde tavsiye edebileceğin direk bir isim var mı 1 ay içinde nişanım olacak düğün öncesi denemek isterim..

yok canım orası nokta express gelin başı için öğretmen evinin yanındakini tavsiye ederim yaşam hastanesinin caddesinde olan

Merhaba canım ben de yaylada oturuyorum ve Nokta expresste yaptırmayı düşünüyordum ki kafamı karştırdın :) Bahsettiğin Nokta'nın fiyatları pahalı diye biliyorum senin fikrin var mı bu konuda? Gelin başı ve makyaj fiyatları nedir tahmini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…