• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İstanbul'da profesyonel makyaj ve gelin saçı yapan kuaförler

sevgili exex nokta kuaförde tavsiye edebileceğin direk bir isim var mı 1 ay içinde nişanım olacak düğün öncesi denemek isterim..

ben de düğünümde yine orda olcam :}

direkt bi iim veremicem çünkü kuaförlerin hepsi ödüllü, makyözler de dünya çapında aktristlerle çalışmış makyözler..

kimseye güvenemedim nişandan sonra düğüne de oraya gidicem düğünde inşallah daha randevu almadım inşallah yer vardır :s

direkt bi iim veremicem çünkü kuaförlerin hepsi ödüllü, makyözler de dünya çapında aktristlerle çalışmış makyözler..

kimseye güvenemedim nişandan sonra düğüne de oraya gidicem düğünde inşallah daha randevu almadım inşallah yer vardır :s

En azından sürekli gittiğin ismi öğrenebilir miyim?Ondan sonra düğün için randevu alacağım

makyaj sanatçısıyım bunlarda çalışmalarımdan bazıları.isterseniz yardımcı olabilirim:jeyyar::sm_cool:

Eklentiler

• $25582_406650936387_324090186387_4877595_5156122_n.jpg
    $25582_406650936387_324090186387_4877595_5156122_n.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 120
  • $31032_417575606387_324090186387_5145177_3284713_s.jpg
    $31032_417575606387_324090186387_5145177_3284713_s.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 133
  • $31568_416553961387_324090186387_5119262_4083267_n.jpg
    $31568_416553961387_324090186387_5119262_4083267_n.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 155
Kızlar merhaba bu nokta güzellik ile nokta express arasında nasıl bir fark var.
Fiyat olarak bayağı fark var çünkü..

Kızlar merhaba bu nokta güzellik ile nokta express arasında nasıl bir fark var.
Fiyat olarak bayağı fark var çünkü..

hangisi daha pahalı ?
şimdi şöyle bende bilmiyodum hangisi için gideceğimi telefonda
nokta güzelliğe gideceksiniz dediler nişanım için falan diyince
diğeri daha klasik şeyleri yapıyor heralde
ben nişanım için nokta güzelliğe gittim acayip memnun kaldım herkes makyaj ve saçımı sordu
profesyonel bi yerde yaptırdığın çok belli oluyor dediler
bence sen bi ara sor iki yerin farkı ne diye ama
güzellikte çalışanların belgeleri falan var profesyoneller manikürcüleri bile
bırak makyöz saç yapanları ;)

ilkim ben de nişanımda noktaya gittim. yıllardır kuaförüm orasıdır zaten. ama makyajımı orda yaptırmadım. asla da yaptırmam. çünkü makyözlerini hiç beğenmiyorum. senin saçını kim yaptı? resimlerin varsa görebilir miyim?

orda çiğdem var makyöz o mu dünyaca ünlü artistlerle çalışmış??? kimle çalışmış canım? ben onun yaptığı makyajlarda hiçbir numara göremedim açıkçası.
saçları da öyle aman aman güzel yapmıyorlar bence. düğünümde oraya gitmeyi düşünmem mesela.

Merhaba, arkadaşlar çok acil gelin saçı ve makyajı hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

Avrupa yakasında hangi kuaförü tavsiye ediyorsunuz ? bunun dışında bildiğiniz profesyonel makyöz varmı ? düğününde gelin saçından ve makyajından memnun kalanlar yada düğünü henüz olmasa bile nerede yaptırıcağına karar vermiş olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Nihat Doğanizim Felsefesi | Facebook Kuaför Perihan Abla var..Çok başarılı bence.Bizim boşnak gelinleri hepsi ona gidiyor :) bizimkiler de saça başa önem verir hani..Bütün gelinler ona gider.Ama tuzlu biraz fiyatları. :/ Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz.

hangisi daha pahalı ?
şimdi şöyle bende bilmiyodum hangisi için gideceğimi telefonda
nokta güzelliğe gideceksiniz dediler nişanım için falan diyince
diğeri daha klasik şeyleri yapıyor heralde
ben nişanım için nokta güzelliğe gittim acayip memnun kaldım herkes makyaj ve saçımı sordu
profesyonel bi yerde yaptırdığın çok belli oluyor dediler
bence sen bi ara sor iki yerin farkı ne diye ama
güzellikte çalışanların belgeleri falan var profesyoneller manikürcüleri bile
bırak makyöz saç yapanları ;)

arkadaşlar noktanın biraz önce fiyatlarına baktım paket programlardan bahsediyolar ve fiyatları çok pahalı gelin başını paket prog.almadan yaptırma imkanı oluyormu manikür pedikür hariç sadece saç ve makyaj olarak????

arkadaşlar noktanın biraz önce fiyatlarına baktım paket programlardan bahsediyolar ve fiyatları çok pahalı gelin başını paket prog.almadan yaptırma imkanı oluyormu manikür pedikür hariç sadece saç ve makyaj olarak????

hayır paket progam dışında yapılmıyor diye biliyorum
çünkü bende aynısını sormuştum :))

gelinbaşı için daha bugün randevu aldım
2 paketleri var
saç-makyaj- kaş-bıyık- manikür-pedikür
diğeride bunlara ek olarak ağda
ben ağdasız olanı aldım 325 e
ağdalı olanda unuttum ama 375 di sanki

Ben Avrupa yakasını bilmiyorum ama Anadolu yakasında Sahra-yı Cedid'de Ferhat Tuhan var.Hem saçı hem de makyajımı orada yaptırmıştım. Çok memnun kaldım. Gelin dergisinin çekimlerinin de kuaförlüğünü yapan bir adam.Çok yetenekli 10 dk.da bir topuz yapıyor,beğenmezsen bir daha bozup yapıyor ve bunlar sadece birkaç dk. içinde oluyor.Tavsiye ederim,memnun kalırsınız.

Back