- Konu Sahibi Zehrayenihayat
-
Ve böyle temiz olduğunu düşünüyorsun öyle mi? Merak ettim ayakta işini nasıl hallediyorsun? Madem sende OKB var temizlik işini nasıl yapıyorsun? Ki idrar sıçrayan bir şeydir ayakta yapiyosun da elbiselerine nasıl sicramiyor?
Kusura bakma da bence duyduğum en saçma ve pis yöntem. .
Bu ayakta işeme aparatından da kolaymış. Her yerde bulunacak malzeme üstelik. Çok takdir ettim aklınızı da, pratikliğinizi de, ben de uygulayabilirim bunu gerçekten.
Yok boşa peçete harcamayayım, tuvaleti peçeteyle tıkamayayım, yok tam oturmayayım ama etrafa da sıçratmayayım diye düşüne düşüne bayağı cambazlık ediyorum ben, gerçi ona alıştım da asıl alaturkalarda kullanacağım sanırım bu yöntemi, çünkü ben de mümkün değil alaturkaya giremiyorum
Acaba yanlış anlaşılma mı oldu, bence sıçrayacak bir durum yok ki. Tahlil için bardağa yaptığınızı düşünün, onda tene değdirmeyiz bile tam olarak, tahlil etkilenmesin diye ama onda bile sıçramaz. Ben ömrümde tahlil için örnek verirken bir defa bile ne bulaştırdım ne sıçrattım. Tertemiz bitirdim hep işimi, Onu da yarı ayakta yapabiliyorum zaten. Bunun da bir farkı yok gibi geldi banaVe böyle temiz olduğunu düşünüyorsun öyle mi? Merak ettim ayakta işini nasıl hallediyorsun? Madem sende OKB var temizlik işini nasıl yapıyorsun? Ki idrar sıçrayan bir şeydir ayakta yapiyosun da elbiselerine nasıl sicramiyor?
Kusura bakma da bence duyduğum en saçma ve pis yöntem. .
Acaba yanlış anlaşılma mı oldu, bence sıçrayacak bir durum yok ki. Tahlil için bardağa yaptığınızı düşünün, onda tene değdirmeyiz bile tam olarak, tahlil etkilenmesin diye ama onda bile sıçramaz. Ben ömrümde tahlil için örnek verirken bir defa bile ne bulaştırdım ne sıçrattım. Tertemiz bitirdim hep işimi, Onu da yarı ayakta yapabiliyorum zaten. Bunun da bir farkı yok gibi geldi bana
Bu arada ne çok tarif ettim bu işi ben de bugün
Doğru diyorsun, klozetlerle iyi kötü baş edebildiğim için dedim, tabi öyle pisine gündelik hayatta pek rastlamıyorum zaten çok şükür. Bir de çok sık çıkarım tuvalete malesef, tutamam, sistit olurum hemenYok canım alaturka şart değil ki. Su kabını zaten tamamen vücuduna yapıştırıyosun. Baş kısmını kestiğin için ağzı geniş oluyor ya zaten. Hiç bir yere zarar vermiyorsun. Klozet in yanında halledersin sonra da klozete yavaşça döküp çöpe atarsın. Bu kadar
Ben anladım canım, belki bazılarına ters gelebilir tabi, ama ben tuttum yöntemini. Dediğim gibi ayakta işeme aparatları almaya niyetliydim ben de, ama o bile sıçratır, bu yöntem sıçratmazHa işte tam olarak böyle. Ağzınıza sağlık. Pis bir yöntem olsa ben dokunmam zaten. Ben tuvalete gidemiyorum diye evden çıkmayan biriydim hala da çok çok zorda kalırsam girebiliyorum zaten
Konu açmayı mı kastediyorsunuz?Başlık oluşturmayı bilen varsa tarif edebilir mi lütfen??
Yeni üyeyim. Konu açmak istediğim forum neresi onu bile bilmiyorum. Aslında yanlızım yani arkadaşım yok hiç. Bununla ilgili belki internetten konuşabileceğim arkadaşlarım olur fikir alışverişi vs. Ama hala nasıl yapacağımı bilmiyorumKonu açmayı mı kastediyorsunuz?
Konu açmak istediğiniz foruma girin. Sağ üstte konu aç yazar. Orayı tıklayın, başlığınızı ve konunuzu yazın, yayınlayın.
Ama bunu değil başka bir şey sorduysanız bilemem, ne kastettiğinizi tam anlamadım
Anlıyorum ancak burada başka bir konuyu dağıtıyoruz şu an. Kısaca anlatayım da daha fazla meşgul etmeyelim. Sanırım Bir Derdim Var forumu sizin için uygun. Yani bu konunun da olduğu forum. Konunun yukarısında görebilirsiniz ama bulamadım derseniz buyrun size linkYeni üyeyim. Konu açmak istediğim forum neresi onu bile bilmiyorum. Aslında yanlızım yani arkadaşım yok hiç. Bununla ilgili belki internetten konuşabileceğim arkadaşlarım olur fikir alışverişi vs. Ama hala nasıl yapacağımı bilmiyorum
Kendisi veya eşi işletme sahibi/müdürü vs. olan arkadaşlar görürler umarım. Nereye gitsem her yerde klozet var. Çıkıp o işletmelerin ortasında "Burası Türkiyeeee" diye bağırasım geliyor.
Evet klozette gerekli yaşlılar,engelliler ve bazı hastalıklarda. Evimde de klozet kullandığım oluyor açıkçası.
Ama bir sürü insanın girip çıktığı yerlerde ne kadar temiz olursa olsun, otomatik poşetlemesi de olsa, klozet örtü kağıdı da olsa klozet kullanmak gerçekten çok rahatsız edici.
Bakıyorsun 2-3-5 tuvalet var hepsi klozet. Ya hu bari birini alaturka yapın. Çok kişinin kullandığı her yerde ve her tuvalette mikrop kapma riski yüksek ama klozette daha yüksek. Mecbur kalmadıkça dışarda hiç bir tuvaleti kullanmamaya çalışıyorum ama hamilelikten dolayı çok sıkıştığım oluyor ağlayasım geliyor klozetleri gördükçe.
Arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım hepsi alaturka olsun demek istemedim seçenek olsun demek istedim. Herkes alıştığını, rahat ettiğini,uygun bulduğunu kendine uygun bir şekilde kullansın diye.
Bu konuyu niye açtın derseniz. Gittiğim yerlerde müşteri dilek/şikayet kutusuna yazıyorum. Çevremde ve ailemde de çok sık duyduğum bir konu. Belki işletme sahibi birileri görür diye yazdım.
Ayakta bir kadın nasıl tuvaletini yapar da sıçramaz Allah aşkına? Hiçbir güç bana bunu inandiramaz sizinki de sicriyor elbiselerinize degiyordur. Sicramaktan kastım alttan akar bir şey olur. Ve taharette almıyosunuz böylece koku oluşur.Bardak gibi olunca ve şişeyi tenine yapıştırıcınca nasıl sıçrayacak. Sonrasında peçete kullanıyorsun o kadar. Eve dönünce de gerekirse yıkamanı yaparsın. AtlamadığınI görüyorum. Asıl alaturkaya gidersem sıçrıyor. Klozete de ben oturamıyorum. Ben hasta olarak Bir türlü bir şeyin bana değmediğine ikna olamayan biri olarak sıçramıyor diyorsan o gerçekten öyledir. Siz yapmazsınız o ayrı. Ben kabus gibi yaşadığım şeylerden sonra bu yöntemle yeniden gezebilmeye başladım
İdrar verirken ben bütün üstümu çıkarıyorum ve tuvalete oturup o şekilde veriyorum ayakta vermiyorum. Eve gider gitmez de bütün üstümu makinaya atıp duş alıyorum. . Evet sicramiyor belki ama asla rahat edemem. Hanımefendi ayakta yaptığını söylüyor ayrıca.Acaba yanlış anlaşılma mı oldu, bence sıçrayacak bir durum yok ki. Tahlil için bardağa yaptığınızı düşünün, onda tene değdirmeyiz bile tam olarak, tahlil etkilenmesin diye ama onda bile sıçramaz. Ben ömrümde tahlil için örnek verirken bir defa bile ne bulaştırdım ne sıçrattım. Tertemiz bitirdim hep işimi, Onu da yarı ayakta yapabiliyorum zaten. Bunun da bir farkı yok gibi geldi bana
Bu arada ne çok tarif ettim bu işi ben de bugün
tam dumduz ayakta olmuyor o ıs :)Ayakta bir kadın nasıl tuvaletini yapar da sıçramaz Allah aşkına? Hiçbir güç bana bunu inandiramaz sizinki de sicriyor elbiselerinize degiyordur. Sicramaktan kastım alttan akar bir şey olur. Ve taharette almıyosunuz böylece koku oluşur.
Neyse kendi bileceginiz şey tabiki ama bu yöntem temiz demeyin yani. Hiçbir şekilde temiz değil. .
İdrar verirken ben bütün üstümu çıkarıyorum ve tuvalete oturup o şekilde veriyorum ayakta vermiyorum. Eve gider gitmez de bütün üstümu makinaya atıp duş alıyorum. . Evet sicramiyor belki ama asla rahat edemem. Hanımefendi ayakta yaptığını söylüyor ayrıca.
Neyse dediğim gibi bana göre pis, kişi kendisi memnunsa diyecek bir şeyim yok..
kuzum ıdrarı verırken tamamen cıkarıyormussun ya ? e ozaman ustun basın bastıgın yere surtunmuyor muAyakta bir kadın nasıl tuvaletini yapar da sıçramaz Allah aşkına? Hiçbir güç bana bunu inandiramaz sizinki de sicriyor elbiselerinize degiyordur. Sicramaktan kastım alttan akar bir şey olur. Ve taharette almıyosunuz böylece koku oluşur.
Neyse kendi bileceginiz şey tabiki ama bu yöntem temiz demeyin yani. Hiçbir şekilde temiz değil. .
İdrar verirken ben bütün üstümu çıkarıyorum ve tuvalete oturup o şekilde veriyorum ayakta vermiyorum. Eve gider gitmez de bütün üstümu makinaya atıp duş alıyorum. . Evet sicramiyor belki ama asla rahat edemem. Hanımefendi ayakta yaptığını söylüyor ayrıca.
Ayakta bir kadın nasıl tuvaletini yapar da sıçramaz Allah aşkına? Hiçbir güç bana bunu inandiramaz sizinki de sicriyor elbiselerinize degiyordur. Sicramaktan kastım alttan akar bir şey olur. Ve taharette almıyosunuz böylece koku oluşur.
canım bende hamileyken enfeksiyonum olabiliyor çok araştırdım çamaşırsuyu enfeksiyonların havada uçuşmasını sağlıyortek kullanımlık sısede camasır suyu tasıyınklozete dokun bekleyın sıfonu cekın dıs kısmınada peceteyı dolayın sarmalayın
ıcıne bı parca atın
ayy daha nasıl anlatım temız temız ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?