İşletmelerde Klozetten Nefret Ediyorum

Ben de klozetten tiksinenlerdenim, şimdiye kadar temiz bir klozet çok nadir gördüm mutlaka oturacağım yerde idrar oluyor ya da etrafı pis falan oluyor, alaturka tuvalet can'dır ayrıca klozette taharet almak da zor ve iğrenç. Şirketin bayan tuvaletinde sadece klozet var şükür ki tek bayan benim, onda bile taharet almak baya zor oluyor. 40 lı yaşlarında bir bayan çalışanımız ayın belirli günlerinde geliyor ve pis kullanıyor bu yaşından sonra da tuvalet eğitimi veremem ki hanım ablaya

wc ler sosyalleşme alanıdır. Türkiyede antik kentleri gezdiginde ise wc ler oturaklı ve kapısıdır. hacetini görürken konuşıuyorsun
Dün hızlı ve öfkeli : rio soygununu izliyorduk eşimle, tuvaletlerin kapısını toto görünecek yüz görünmeyecek şekilde yapmışlar filmi bırakıp bunun mantığını sorgulamaya başladık

O tipler ellerini biryere değmemiş oluyor.

Ne işim var bu konuda ya içim kalktı

Bende alaturka dan çok ama çok tiksiniyorum. Bir kere oraya yapan yere de yapar. Yani bildigin o yerler hep islak. Nemli falan degil hep sulu islak. Ben oraya ayakkabim ile basmam. Sifon falan hak getire. Allahım masrapa falan oluyor ona asla asla dokunmam. Alaturkanin deliği zaten bir tuhaf. İçi karanlık b.k dolu ne dökersen dok hiç bir zaman temizlemez. Şimdi ucuna plastik bişey takiyorlar. O ne allah aşkına diye bağırmak istiyorum.

Bizim yurtlarda bir tane klozet yoktu. Keza okul tuvaletlerinde de. Millet terlikle yurtta dolaşıyor aynı terlikle tuvalete gidiyor. paçalarını kivirip tuvalete giriyor. Eee oraya yaparken illa sicriyor yani pacaya terlige. Bu mu temizlik. İlk gittim allahım alisamiyorum sonra alıştım tabi sicratmadan hatta comelmeden cisimi yapıyordum 2 senenin sonunda. Neyse ama klozetlerden ayrı tiksiniyorum. Umumi Tuvaletler de klozetlere tabii ki oturmuyorum. Ama oradaki klozetleri daha alcak ve oturma kapağı olmadan yapsalar daha iyi olacak. Büyük apdestini evde yapacaklar artık.

Napiyosun yazsana ya. Çok merak ettim.

Evet tv de bir tren tuvaletinde test yaptılar tuvaletin mikrop oranı kapı kolundan daha az çıktı. Tabi ki ikisi de çok yüksekti ama kapı kolu uçuyordu.

Evet tv de bir tren tuvaletinde test yaptılar tuvaletin mikrop oranı kapı kolundan daha az çıktı. Tabi ki ikisi de çok yüksekti ama kapı kolu uçuyordu.

Evet en azından su bakterilerin mikropların tutunmasini engelleyip arada bir de olsa supuruyor.

Özellikle restoranlarda menüler de çok mikropluymus. Herkes dokunuyor ve o menüler hiç silinmiyor. Sipariş verdikten sonra elleri yıkamak çık gerekli.

Bende aynı dertten muzdaribim. Her tuvaleti kontrol ediyorum, alaturkaysa giriyorum, değilse çok mecbursam giriyorum.
Ikisi de olmalı isletmelerde.

Arkadaşlar kapı kolları mikroplar var denmiş de Klozette mikrop ele nasıl bulaşıyor

Sonuçta yaptın ve çıktın elini nereye sürdün de idrar ve dışkı oldu

Kimse elini sürmezse kimseye de birbirinin atığı bulaşmaz

dayatmaları dünya standartı sanmak hiç sorgulamamak...

üst akıl önümüze ne sürdüyse yapıp kendini modern sanmak...

yeri geldiğinde de insan haklarından ,kişisel tercihlerden,sağlıktan ahkam kesmek....

dünya sağlık örgütü ,dünyaya güya ders verir ama yine aynı akıl tüm dünyaya ketçap,mayonaz patates kızartması,hamburger,cips gibi tüm sağlıksız yiyecekleri sunar ve büyük rant elde eder.ve bizler de bunları yerken kendimizi çok modern hisseder batılı hissederiz.

dışarda kuru fasülye ,pilav yanında da kuru soğan yiyen genç yok gibidir.aslında sağlık bunda ..

modernizim, sağlıklı yaşamaktır,modernizim köy hayatıdır,hormonsuz beslenmektir..

modernizim, insana saygı için alaturka tuvaleti de bulundurmaktır.

modernizm,herkese uygun ibadethane bulundurmaktır....

modernizm:batını ,çoğunluğun veya üst akılın yaptığı şeyler değildir.

Iyide klozetin olduğu bölmede lavabo yokki.
Totosunu sildi peçeteyi eline aldı,o elle sifona bastı,yine o elle kapıyı açtı hooop bulaştı.
Hatta taharet aldı,totosunu eliyle yıkadı taharet alırken sonra yine sifon ve kapı ikilisiyle temasta bulundu,hooop yine bulaştı.
Bu konuda her türlu senaryoyu yazabilirim sanırım,öyle tiksiniyorum.

Su an 4 yasinda, oncesinde hep potette kullandim. Internetten arastirin, bence asrin icadi inanilmaz memnun kaldim yolda kirda bayirda tuvalet derdimiz olmadi hic, icine poset takip yaptiriyorsunuz. Artik buyuk canta tasimadigim icin yanimda bulundurmuyorum ama arabada hala, uzun yolda is goruyor.
Buyudugunde zaten bir sure cis tutabilir hale geliyor, tuvalet temizse pecete falan doseyip yaptiriyorum ama pisse şişeye yaptirip döküp atiyorum.

Çok sağ olun

size hak veriyorum ama bazı mekanlarda alaturkalar çok pis olabiliyor. bi de ben korkuyorum ya alaturka tuvaletteyken, sanki o delikten bişey çıkcakmış gibi çok tedirgin oluyorum çabuk çabuk yapıp kalkmak istiyorummümkünse dışarda tuvalete girmemeye çalışıyorum.

Klozetler bana da çok pis geliyor, dışarda girmek zorunda kalırsam ıslak mendil ile siliyorum ve tuvalet kağıdı ile kaplıyorum oturak kısmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…