- Konu Sahibi Zehrayenihayat
o neydı kız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o neydı kız :)
Ay ben de merak ettimo neydı kız :)
kimsenin benim kadar manyak olduğunu sanmam. Utanırım ama yaa
Aramızda yabancı yok söyleyin de belki ben de yapayım o manyaklığı
Evde klozet kullanırım ama dışarıda ancak alaturka, çok mecbur kalırsam. Ya bir de böyle açık açık yazınca olmuyor ama, dışarıdaki klozetlerin taharet muslukları bile sorun hijyeni geçtim
kesici aleti bulabiliyorsun yani yanında..Peki valla siz istediniz. küçük su şisesini ortadan kesiyorum. Ayakta işimi hallediyorum. Tuvalete yavaşça döküp bir poşete koyup çöpe atıyorum. Hiç bir şeye temas etmeden çıkıyorum. İçim ancak bu şekilde rahat ediyor WOLFROG
kesici aleti bulabiliyorsun yani yanında..
Peki valla siz istediniz. küçük su şisesini ortadan kesiyorum. Ayakta işimi hallediyorum. Tuvalete yavaşça döküp bir poşete koyup çöpe atıyorum. Hiç bir şeye temas etmeden çıkıyorum. İçim ancak bu şekilde rahat ediyor WOLFROG
Himm degisik bir bakis acisi. Ama surekli yaninda bulunmasi pek mumkun olmaz ya. Hem buyuk canta tasiyacaksin, hem evden aniden cikmamis olacaksin. Bana uymaz yani. Yine de bu engin bilgini bizimle paylastigin icin tesekkurler belki birinin isine yarar
iyi fikir. kadınların oturmadan halletmesi için yapılan aparatı sen önceden bulmuşsun zatenŞart değil. Bir kaç tane kesip koyuyorum arabaya ya da çantaya
Ve böyle temiz olduğunu düşünüyorsun öyle mi? Merak ettim ayakta işini nasıl hallediyorsun? Madem sende OKB var temizlik işini nasıl yapıyorsun? Ki idrar sıçrayan bir şeydir ayakta yapiyosun da elbiselerine nasıl sicramiyor?Peki valla siz istediniz. küçük su şisesini ortadan kesiyorum. Ayakta işimi hallediyorum. Tuvalete yavaşça döküp bir poşete koyup çöpe atıyorum. Hiç bir şeye temas etmeden çıkıyorum. İçim ancak bu şekilde rahat ediyor WOLFROG
Bu ayakta işeme aparatından da kolaymış. Her yerde bulunacak malzeme üstelik. Çok takdir ettim aklınızı da, pratikliğinizi de, ben de uygulayabilirim bunu gerçekten.Peki valla siz istediniz. küçük su şisesini ortadan kesiyorum. Ayakta işimi hallediyorum. Tuvalete yavaşça döküp bir poşete koyup çöpe atıyorum. Hiç bir şeye temas etmeden çıkıyorum. İçim ancak bu şekilde rahat ediyor WOLFROG