- 4 Mart 2010
- 139
- 123
- 303
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
-
Bir benzin firması var. Yanlış hatırlamıyorsam O..t olmalı. Bir seyehat esnasında kullanmak durumunda kalmıştım. Bizim evdekinden daha hijyenik tuvaletleri var.Çünkü hiçbir yere dokunmuyorsun. Her şey sensörlü kapısı, klozeti kaplayan poşetimsi şey, sifon aklınıza gelen her şey. Hiçbir yere dokunmak zorunda kalmamıştım. Ve her yer çok temizdi.
Çok mecbur kalmadıkça umumi tuvalet kullanmam ben, hatta kendi evim dışında pek tercih etmem.
Bir benzin firması var. Yanlış hatırlamıyorsam O..t olmalı. Bir seyehat esnasında kullanmak durumunda kalmıştım. Bizim evdekinden daha hijyenik tuvaletleri var.Çünkü hiçbir yere dokunmuyorsun. Her şey sensörlü kapısı, klozeti kaplayan poşetimsi şey, sifon aklınıza gelen her şey. Hiçbir yere dokunmak zorunda kalmamıştım. Ve her yer çok temizdi.
Çok mecbur kalmadıkça umumi tuvalet kullanmam ben, hatta kendi evim dışında pek tercih etmem.
Benim kızkardeşim o firmadan başka yerde dışarda tuvalete girmez. Adının önüne lakap takıldı ailede O..t ayşe diye (mesela ayşe)Bir benzin firması var. Yanlış hatırlamıyorsam O..t olmalı. Bir seyehat esnasında kullanmak durumunda kalmıştım. Bizim evdekinden daha hijyenik tuvaletleri var.Çünkü hiçbir yere dokunmuyorsun. Her şey sensörlü kapısı, klozeti kaplayan poşetimsi şey, sifon aklınıza gelen her şey. Hiçbir yere dokunmak zorunda kalmamıştım. Ve her yer çok temizdi.
aaaaa suan cok uzgunumcanım bende hamileyken enfeksiyonum olabiliyor çok araştırdım çamaşırsuyu enfeksiyonların havada uçuşmasını sağlıyor
klozetlerde tabii bozmazlarsa üzerini saran temiz bir naylon oluyor düpmeye basınca dönüp yenisi geliyor o bir nebze güvenilir aslında
canım ben erken doğum yapabilirim enfeksiyon yüzünden bir bebeğimide kaybettim neden olduğu bilinmiyor ama enfeksiyon yüzünden olabilir ...ben napıyım peki çok zor bir durumaaaaa suan cok uzgunumhergun camasır suyuyla yıkadıkdan sonra en son sırkelı sudan gecırıyordum
nasıl wc temızlıcez ya
ben 4 ay once dogum yaptım catır catır camarı suyu doktum hep valla hamılelıgım boyunca heo maske ve eldıven kullarak tabıcanım ben erken doğum yapabilirim enfeksiyon yüzünden bir bebeğimide kaybettim neden olduğu bilinmiyor ama enfeksiyon yüzünden olabilir ...ben napıyım peki çok zor bir durum
crp yüksekti bilmiyorum aynen ne kadar dikkat edersen et enfeksiyon kapılabiliniyor sakınan göze çöp batarmışben 4 ay once dogum yaptım catır catır camarı suyu doktum hep valla hamılelıgım boyunca heo maske ve eldıven kullarak tabı
enfeksıyon yuzunden olsa enfeksıyondan denır balım yabazı seyler cok zor bılıyorum senın ıcın ama kader kısmet ve hayırlısı dedıklerı
doktorum saglıklı bebege bırsey olmaz derdı hep
basın sagolsun canımsın ama emınım kı daha guzelı daha hayırlısı daha ugurlusu hayatınıza hedıye edılecektır saglıkla sıhhatle :)
Enfeksiyonun sebebini mi bulamadılar canım. Sen içini ferah tutmaya çalış. Zaten gereken her önlemi alıp ilacı kullanıyorsundur. Güzel düşünelim güzel olsun :)canım ben erken doğum yapabilirim enfeksiyon yüzünden bir bebeğimide kaybettim neden olduğu bilinmiyor ama enfeksiyon yüzünden olabilir ...ben napıyım peki çok zor bir durum
Ayakta bir kadın nasıl tuvaletini yapar da sıçramaz Allah aşkına? Hiçbir güç bana bunu inandiramaz sizinki de sicriyor elbiselerinize degiyordur. Sicramaktan kastım alttan akar bir şey olur. Ve taharette almıyosunuz böylece koku oluşur.
Neyse kendi bileceginiz şey tabiki ama bu yöntem temiz demeyin yani. Hiçbir şekilde temiz değil. .
İdrar verirken ben bütün üstümu çıkarıyorum ve tuvalete oturup o şekilde veriyorum ayakta vermiyorum. Eve gider gitmez de bütün üstümu makinaya atıp duş alıyorum. . Evet sicramiyor belki ama asla rahat edemem. Hanımefendi ayakta yaptığını söylüyor ayrıca.
Neyse dediğim gibi bana göre pis, kişi kendisi memnunsa diyecek bir şeyim yok..
Bizzat denemedim ama kızıma bircok kez sise hatta poset kullandigim icin eminim kesinlikle sicramiyor, siseyi tutan benim sicrasa hissederim dimi :) puf noktasi iyice dayamak gerekiyor idrar yapilan bolgeye, sonra yap dök bitti :)
aaaaa suan cok uzgunumhergun camasır suyuyla yıkadıkdan sonra en son sırkelı sudan gecırıyordum
nasıl wc temızlıcez ya
bebısı odasında kapatıp evın tum camlarını acıp hemencecık yapıp bıtırıyorum ısımı ıyıce havalanınca bebısı cıkarıyorum dısarı baya sıkıntı oluyor artık benım ıcın :)canım sende küçük bebek yok mu,
ortalığı sterilize edicem diye evi çamaşır suyu kokutma, yani çok fazla kişi yoksa evde 10 günde bir falan çamaşır suyu kullan, diğer zamanlarda zararsız kimyasalları dene derim, boraks öneriyorlar ama ben hiç kullanmadım.
kuzum ıdrarı verırken tamamen cıkarıyormussun ya ? e ozaman ustun basın bastıgın yere surtunmuyor mu
ılla yere deger de onu nasıl yapıyosun
wc ler sosyalleşme alanıdır. Türkiyede antik kentleri gezdiginde ise wc ler oturaklı ve kapısıdır. hacetini görürken konuşıuyorsunAyyy çok iğrenç o ne öyle kapısız. Ben hepsi alaturka olsun demiyorum ki canım seçenek olsun diyorum.
eskiden ben de kullanamazdım,
alıştım sanırım,
şimdi de alaturka kullanamıyorum.
hem de hamilesiniz, siz nasıl kullanabiliyorsunuz ki? çömelince kalkamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?