- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.395
- 373
- Konu Sahibi Zehrayenihayat
-
Butun ustumu derken. Kıyafetlerinizi mi çıkarıyorsunuz bir idrar numunesi verirken? Zaten sicramiyor. Kutuyu yaklastirinca nereye sıçrayabilir mantıken.="Bilgece, post: 46603989, member: 377773"]Ayakta bir kadın nasıl tuvaletini yapar da sıçramaz Allah aşkına? Hiçbir güç bana bunu inandiramaz sizinki de sicriyor elbiselerinize degiyordur. Sicramaktan kastım alttan akar bir şey olur. Ve taharette almıyosunuz böylece koku oluşur.
Neyse kendi bileceginiz şey tabiki ama bu yöntem temiz demeyin yani. Hiçbir şekilde temiz değil. .
İdrar verirken ben bütün üstümu çıkarıyorum ve tuvalete oturup o şekilde veriyorum ayakta vermiyorum. Eve gider gitmez de bütün üstümu makinaya atıp duş alıyorum. . Evet sicramiyor belki ama asla rahat edemem. Hanımefendi ayakta yaptığını söylüyor ayrıca.
Neyse dediğim gibi bana göre pis, kişi kendisi memnunsa diyecek bir şeyim yok..
Butun ustumu derken. Kıyafetlerinizi mi çıkarıyorsunuz bir idrar numunesi verirken? Zaten sicramiyor. Kutuyu yaklastirinca nereye sıçrayabilir mantıken.
Hamileyken cok veriyor biran ona gitti aklim.Ben etegimi cikartiyorum sadece. Aciklamasini yaptim. Takintiliyim bu konuda. Zaten sanki her gun idrar testi veriyorum gibi bakmissiniz olaya. Hayatim boyunca en fazla 5 kere vermisimdir.
Anladım sizi de ama düşündüğünüz bir bulaşma sızma yok aslında. El teması olmadan dayanıyor şişe tam idrar çıkışına. Şişenin ağzı kesildiğinden geniş deAyakta bir kadın nasıl tuvaletini yapar da sıçramaz Allah aşkına? Hiçbir güç bana bunu inandiramaz sizinki de sicriyor elbiselerinize degiyordur. Sicramaktan kastım alttan akar bir şey olur. Ve taharette almıyosunuz böylece koku oluşur.
Neyse kendi bileceginiz şey tabiki ama bu yöntem temiz demeyin yani. Hiçbir şekilde temiz değil. .
İdrar verirken ben bütün üstümu çıkarıyorum ve tuvalete oturup o şekilde veriyorum ayakta vermiyorum. Eve gider gitmez de bütün üstümu makinaya atıp duş alıyorum. . Evet sicramiyor belki ama asla rahat edemem. Hanımefendi ayakta yaptığını söylüyor ayrıca.
O sekilde sicramaz emin olun umimi tuvalette uzerinizi soyunmanizdan daha temiz bir yontem.Ustelik karsinizdaki kisi okb li israrla pis diye vurgu yapmaniz hic hos degil sizin bir kelimenizden dahi etkilenip sokaga cikamaz hale gelebilir biraz daha duyarli olun lutfen.Ayakta bir kadın nasıl tuvaletini yapar da sıçramaz Allah aşkına? Hiçbir güç bana bunu inandiramaz sizinki de sicriyor elbiselerinize degiyordur. Sicramaktan kastım alttan akar bir şey olur. Ve taharette almıyosunuz böylece koku oluşur.
O sekilde sicramaz emin olun umimi tuvalette uzerinizi soyunmanizdan daha temiz bir yontem.Ustelik karsinizdaki kisi okb li israrla pis diye vurgu yapmaniz hic hos degil sizin bir kelimenizden dahi etkilenip sokaga cikamaz hale gelebilir biraz daha duyarli olun lutfen.
Okb bir temizlik hastaligi degil takinti hastaligi zaten cop evleri olanlarda okb lidir cogunlukla.Okbli degilmis kendisi sadece baskasinin dokundugu yere degemiyormus. Yani temizlik hastasi degil. E yaptigi hos bir yontem degil yalan mi soyleyeyim?
Neyse herkes kendinden sorumlu..
Ayrica ben umimi tuvalette soyunmuyorum tahlil zamaninda bu yontemi yapiyorum dedim o da hayatimda en fazla 5 kere olmustur ve etegimi kafamdan cikartiyorum..
Ay aklıma şey geldi 'Şimdi çatı katında inziva vakti...'Klozetin ustune tuneyen (ayaklariyla basan) arkadaslar nasil beceriyor cok merak ettimeski sporcuyum o kadar hava atarim esnegim gucluyum diye ama hayatta klozetin tepesine cikamam herhalde, kesin duserim, totom degmesin derken kafam surunur yerlerde
Vallahi canım bende anlamış değilim o kapı kolu nasıl o kadar kirli çıktı. Test yapılan tuvalet klozetti bir de tren olduğu için kadın erkek ortak tuvaletti. Hoş alaturka da olsa umumi yerlerde her türlü o değerler çıkar eminim. Zaten çoğu kadın gibi kapı kollarını filan peçeteyle açıyorum.Arkadaşlar kapı kolları mikroplar var denmiş de Klozette mikrop ele nasıl bulaşıyor
Sonuçta yaptın ve çıktın elini nereye sürdün de idrar ve dışkı oldu
Kimse elini sürmezse kimseye de birbirinin atığı bulaşmaz
Vallahi canım bende anlamış değilim o kapı kolu nasıl o kadar kirli çıktı. Test yapılan tuvalet klozetti bir de tren olduğu için kadın erkek ortak tuvaletti. Hoş alaturka da olsa umumi yerlerde her türlü o değerler çıkar eminim. Zaten çoğu kadın gibi kapı kollarını filan peçeteyle açıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?