İşletmelerde Klozetten Nefret Ediyorum

aynı dert bende de var

acayip tiksiniyorum

hatta bu aralar çok kötü 2 şey yaşadım çok skışmıştım iyice temizledim yanlarını oturdum ayıptır söylemesi büyüğünü yapınca suyu malum bölgeye sıçradı 1 hafta da 2 kere yaşadım bunu ve acayip tiksiniyorum he eve gidince hemen banyo falan yaptım ama resmen tırsıyorum hastalık kaptım mı diye birde sinirden ağladım

ve ben normalde herşeyi çok temizlemeye çalışır en ufak birşey de mikrop kaparım(sakınan göze çöp batar hesabı sürekli hastalanıyorum 2 kardeşim daha var onlar rahat çok şükür hasta da olmuyorlar ama ben) yemek yediğim restaurantları bile süzerim baştan aşağı temizler mi diye ? dışarıdan geldiği çorapla yatak üstüne çıkartmam (sonuçta ayakkabı içi pis olabilir)

Klozet cocuklu aileler icin korkunc oluyor, bence de alaturka bulunmali.
Kizim yeni bezi biraktiginda cok zorlandik biz. Su an bes yasinda evde hala adaptor kullaniyoruz. Ama disarda cisi geldiginde klozete oturtmak iskence, cocuk dusecek gibi oluyor, korkuyor. Ben normal tuvalete uaptirir gibi tutsam etrafa sicratiyor sonra temizlikle ugras.
Diger turlu girip yaptiriyoruz sorun kalmiyor.

Aynı dertten bende de var. 40 erkeğin çalıştığı ve sadece 2 bayan olduğumuz devasa ofiste bütün tuvaletler klozet. Girmemek için direniyoruz resmen 2 bayan olarak. Temizlikçiler sürekli temizlemeye çalışsa da insanın içine sinmiyor hiç bir şekilde.

Butun ustumu derken. Kıyafetlerinizi mi çıkarıyorsunuz bir idrar numunesi verirken? Zaten sicramiyor. Kutuyu yaklastirinca nereye sıçrayabilir mantıken.

Butun ustumu derken. Kıyafetlerinizi mi çıkarıyorsunuz bir idrar numunesi verirken? Zaten sicramiyor. Kutuyu yaklastirinca nereye sıçrayabilir mantıken.

Ben etegimi cikartiyorum sadece. Aciklamasini yaptim. Takintiliyim bu konuda. Zaten sanki her gun idrar testi veriyorum gibi bakmissiniz olaya. Hayatim boyunca en fazla 5 kere vermisimdir.

Bence alaturka da daha çok pislenme durumumuz var. Detaylı anlatmak hoş değil tabi ama sıçrama oluyor. Sonra basiyoruz oraya vs..

Tuvaleti kullanmadan önce de sifonu çekin.
Ben Klozet örtüsü yoksa pecetelerden örtü yaparak kullanıyorum ki genelde örtü var çoğu yerde.
Bu da bana yeterli geliyor.

Anladım sizi de ama düşündüğünüz bir bulaşma sızma yok aslında. El teması olmadan dayanıyor şişe tam idrar çıkışına. Şişenin ağzı kesildiğinden geniş de Zaten hanımefendi de eğiliyormuş aslında, ayakta dediği tam çömelmiyor, oturmuyor bir tuvalete onu kastediyor

Bana uydu mesela yöntem. Aslında ben tahareti de elle hayatımda yapmadım yapamam, yapmaya mecbur kalsam bana da eldiven şart sanırımAncak tuvalet kağıdı ve su ile rahat edebilirim. Bu ikisi olunca asla koku olmaz inanın, sanmayın klasik yöntemle taharet almayanlar pis geziyor, çok ayrıntı vermeyeyim artık konuyu çok detaylandırdım zaten ama gayet güzel temizlik sağlanıyor aslında bu şekilde de.. Size uymamış yöntem ama hani gerçekten kişisel temizliğimi ben hiç eksik bırakmam, her gün duş almadan zaten duramam. Kışın günde bir yazın iki defa mutlaka. Giysilerim yıkanmaktan eskir çünkü hiç acımam, dışarıda giydiğimi hiç bir koşulda zaten gelip dolaba asamam. Yine de bu yöntem de ayrı bir duşu gerektirmez bence.

Ama her insan farklıymış bu alışkanlıklarda demek ki, bu konuda en çok bunu anladım, alışkanlık meselesi, aksi olunca insan rahat edemiyor, sizi de anladım tabi ki bu sebepten

bu duruma katılıyorum bi avm bi yere eşimizle gidiyoruz mesela 2 saat bekliyor çünkü bence önce siliyorum sonra tek tek peçete yerleştiriyorum daha sonra oturmadan afedersiniz çişimi yapmaya çalışıyorum baya vakit alıyor tiksinerek kalkıyorum iğrenç

O sekilde sicramaz emin olun umimi tuvalette uzerinizi soyunmanizdan daha temiz bir yontem.Ustelik karsinizdaki kisi okb li israrla pis diye vurgu yapmaniz hic hos degil sizin bir kelimenizden dahi etkilenip sokaga cikamaz hale gelebilir biraz daha duyarli olun lutfen.

Okbli degilmis kendisi sadece baskasinin dokundugu yere degemiyormus. Yani temizlik hastasi degil. E yaptigi hos bir yontem degil yalan mi soyleyeyim?
Neyse herkes kendinden sorumlu..
Ayrica ben umimi tuvalette soyunmuyorum tahlil zamaninda bu yontemi yapiyorum dedim o da hayatimda en fazla 5 kere olmustur ve etegimi kafamdan cikartiyorum..

Okb bir temizlik hastaligi degil takinti hastaligi zaten cop evleri olanlarda okb lidir cogunlukla.
O hanimefendide senede bir defa falan yapiyorum uzun yolda demis size gore hos yontem olmayabilir yalan soylemeyinde pislikten korkan birine hicbirsey soylememeyi tercih edin

Ay aklıma şey geldi 'Şimdi çatı katında inziva vakti...'

Vallahi canım bende anlamış değilim o kapı kolu nasıl o kadar kirli çıktı. Test yapılan tuvalet klozetti bir de tren olduğu için kadın erkek ortak tuvaletti. Hoş alaturka da olsa umumi yerlerde her türlü o değerler çıkar eminim. Zaten çoğu kadın gibi kapı kollarını filan peçeteyle açıyorum.

kapı kolları genelde kirlidir zaten

evdekiler de evin en kirli yerleridir vs

ama sonuçta klozette ben işimi halledince elime hiçbir şey sürülmüyor

ee o zaman benden kapı koluna da sürülmez düz mantığındayım ben

ama sonuçta elimizi paraya değdik oradaki bakteriyi tabi kapı koluna değince kapı kolu kirlenir mesela

bakteri çoktur de sanki alaturkaların daha çoktur gibi geldi bana

Kapı kollarını peçeteyle tut.
Klozetin kapağı kapalıyken 1 ya da 2 kez sifonu çek.
Klozete klozet örtüsü ser yok sa peçete de aynı şeyi yapabilir.
Sonra klozetin temizliğine göre içindeki musluk kullanılabilir ve ya kullanmazsın.
Tekrar kapa sifon çek.
Kapı kolunu peçeteyle tut ve çık.

Şimdiye kadar hiç mikrop fln kapmadım da kafanız da büyütmeyin. Tüm mesele doğru hamleleri yapmak ta.

Tabi pis tuvalet denk gelirse en iyisi tutmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…