- 13 Nisan 2007
- 33.426
- 101.654
- 1.123
- 46
Aynen öyle canım. Onun bu halleri içimi soğutuyor benim de. O da hiç iyi durumda değil ve bunu bilmek açıkçası beni rahatlatıyor. Bu arada dün olanları yazmak ve yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar.
Öncelikle eşimin yazıştığı kızın bir oyun olduğunu öğrendim. Mail şifresini değiştirmişti ama ben buldum ve baktım, kızla konuşmuş mailde ve sırf benden intikam alıp canımı yakmak için böyle bir oyun oynamışlar. Hatta "Böyle bir şey yaptık matahari'nin canını yakmak için ondan intikam almak istedim çünkü ona çok büyük öfkem vardı, beni evden kovduğu defol dediği için çok üzülmüştüm, o da üzülsün istedim ve oyun oynadık ama şu an benim canım daha çok yanıyor" filan yazmış. Ben mailine baktığımı ona söylemedim ama hala o kızla görüşüp görüşmediğini sordum o da oyun oynadığını, tek amacının beni üzmek olduğunu ama hala ben sevdiği (?) için kendisinin canının daha çok yandığını söyledi.
Şimdi dün olanlara geleyim, çünkü fikrinizi almak istiyorum. Ben artık mantıklı düşünemiyorum çünkü. Dün eşimle buluştuk bir avukata gidip boşanma dilekçesi yazdırdık pazartesi de dava açacağız. Buraya kadar beyefendinin boşanmaya hiç itirazı yok, kimse geri adım atmıyor yani. Hatta babam da avukata geldi yanımda durdu, herşey boşanmaya doğru gidiyor yani. Ancak dilekçe işinden sonra eşim beni eve bıraktı ve konuşmak istediğini söyleyip benimle eve çıktı.
Az önce anlattığım şekilde kız olayını planlayıp bana oyun oynadığını söyledi. Ben onu birkaç kez evden kovmuşum, çok gururuyla oynamışım o da üzülmemi istemiş. Zaten mailine baktığımı bilmiyor, mailde yazanlar da bunu destekliyor. Ama bunu yaptığına pişmanmış. Çünkü beni çok seviyormuş, hep beni düşünüyormuş vs vs. Saatlerce oturdu ve saatlerce ağladı. Bana zorla sarıldı 1 saat öyle kaldı. Bu yaptıkları beni de allak bullak etti malesef. Çünkü tam kendimi toplamıştım bu yaptıkları bu duygusallık beni de dağıttı. Bu arada ağlarken "benim tek istediğim sevdiğim kadınla huzurlu yaşayabilmekti ama olmadı artık duygularımı değil mantığımı dinleyeceğim. Çok seviyorum ama yürütemiyoruz birbirimizi mutsuz ediyoruz. O yüzden ayrılmak zorundayız" diyip durdu. Yani seviyorum diyor, inanın saatlerce ağladı, benden başka kimseyi sevmemiş elini bile tutmamış, mailler oyunmuş çünkü intikam almak istemiş ama pişmanmış beni kaybetmiş vs vs. Bunları söylüyor ama "barışalım, boşanmayalım" dediği yok. Hatta bunları konuşurken boşanma dilekçesi masanın üstünde duruyordu, ben de "bu sözlerin yalan, gerçek masanın üstünde" dedim. Hiç inkar etmedi ama "Sözlerim gerçek seni seviyorum ama anlaşamıyoruz sevmek başka yürütebilmek başka. Kaç kere ayrılıp barıştık, denedik ama olmuyor işte, o yüzden ayrılacağız ama seni severken ayrılacağımız için canım çok yanıyor" dedi. Bir yandan da bana çok sıkı sarılıyordu "Bu son kez lütfen sarılmama izin ver son kez sana dokunayım" diyip durdu.
Bu adam ruh hastası mı? Ben ne zaman kendimi toplasam böyle şeyler yapıp kafamı karıştırıyor. Bütün bunların anlamı ne? Ne istiyor benden, ne bekliyor? Ben orada onu denemek için "ayrılmayalım barışalım " desem eminim reddederdi. Ve boşanmaya kesin kararlı bence. Ama neden böyle davranıyor? Lütfen bir fikir verin bana, çok karıştı aklım.
Oynadığı oyun ya da herneyse çok çirkin...
Ağlaması ve hala seviyorum demesi öyle normal ki..
Seviyordur elbet!
Ama sevgi tek başına yetmiyor ki evliliği yürütmek için..
Madem anlaşamıyorsunuz yapacak bişiy yok!
Şu anda her ikinizin de gel-gitler yaşaması doğal!
Kolay mı canım yaşadıklarınız?
Ahh ahhhh öyle iyi anlıyorum ki inan..