İşin içinden çıkamıyorum, bana bir yol gösterebilir misiniz?

Bütün günüm huzursuzluk içinde geçti. İçimde nedenini bilmediğim bir sıkıntı... İnşallah yarın sabah erkenden Ankara'ya gidiyorum. Hiç bilmediğim bir şehire, çocukluk arkadaşımın yanına kafa dinlemeye. Evlendiğimden beri evimden hiç bu kadar uzun süre ayrılmamıştım. Eşim olacak insan ararsa belki nerede olduğumu bile söylemeyeceğim. İçimde karmakarışık duygular var; bir tarafım hüzün ve acıyla kaplı bir tarafımda tarifsiz bir huzur. Huzurluyum her şeye rağmen çünkü bitti diyorum, evet onca emeği çöpe atıyorum belki ama yüreğimdeki ihanet acısı bir gün geçecek biliyorum. Benim için dua edin olur mu?

canım benim ağlamak rahatlatır bazen sıkma kendini ,inşallah en kısa zamanda atlatırsın; boşanacaksın ve o adam hayatından defolup gidicek sen önüne bakacaksın inşallahta çok mutlu olucaksın ama o hiç mutlu olamayacak çünkü huylu huyundan vaz geçmez ve böyle olduğu sürecedemutlu olamaz ama sen kurtuluyosun boş ver ne hali varsa görsün

bir nebze olsa bile uzaklaşmanaa ve kafanı dağıtmana seviniyorum..nasılsın ..ne durumdasın meraktayım aslında ama ..sanırım orda biraz vakit geçirmek sana iyi gelecek!

Canım öncelikle şunu belirtmeliyimki onu bu kadar çok severken bitmesine izin verme. Çünkü yuva kurmak çok zordur ve yürütmek çekip gitmek ya da o yuvayı bozmaksa çok kolaydır. Ama önemli olan zoru başarmaktır.
Ben 3 buçuk yıllık evliyim, 6 aylık da 1 kızımız oldu. Tabii sevgililik dönemiyle 6 yıl falan oluyo. İnan bana çok büyük problemler yaşadık, çok defa ayrıldık, ama birbirimize o kadar bağlıydıkki kopamadık. Hamile olduğum dönemde inanılmaz kıskançlıklarla eşimi boğdum, bunun farkındaydım ama engel olamıyordum. Sürekli telefonlarını karıştırıyor, sürekli bişeyler arıyordum. İnan bana birşeyler yapmıycaksa bile onu tetikliyorsun teşvik ediyorsun. O yüzden çok sıkma onu. Yapıcak olduktan snra engel olamazsın, ayrıca ortaya çıkarsan mutsuzluk tatsızlık başka hiçbirşey değil yani. Serbest bırak o zaman sana daha çok bağlı olucak görüceksin. Eşin seni sevmese çaba harcamaz emin ol. Biz ben 6 aylık hamileyken ayrıldık, eşimde beni aldatmaya yönelik bi hamle yaptı onu çok sıkmamdan dolayı. kesinlikle olmaz artık diyordum ama bebeğimide düşünmek zorundaydım ve ona bi şans vermeye karar verdim. O da gelip ayaklarıma kapandı anneler gününde , özür diledi ve bunu yapma nedenini açıkladı ve haklıydı :( şuanda kızım doğdu ve 6 aylık, iyiki eşime o şansı vermişim şuan çok iyiyz. Bence eşin geldiğinde bırakma onu, asla gurur yapma aşkta gurur olmaz. Kaygılarını anlat, onu sevdiğini söle ama dimdik dur kendine güven. Eşinede zamanla güvenirsin. Ve barışırsanız geçmişe sünger çekin ve hiç kurcalamayın can yakmaktan başka birşeye yaramaz. Hiçbirşeyini karıştırma emin ol birşeyler yaparsa ortaya zaten çıkar o yüzden sen mutluluğuna bak ve herkesi çatlat ;) Allah yardımcın olsun canım...

hiç beni alakadar etmez yalnız mesajınıza denk geldim ve söylemeden duramadım kusura bakmayın konuyla alakasız ve burnumu sokmak gibi olacak ama, ne kadar baskı yapsa da bir kadın kocasının onu hamileyken aldatma hamlesini haklı bulma mentalitesini anlayamıyorum.
sadece söylemek istedim cevap vermek yahut kendinizi savunmak durumunda hissetmeyin lütfen kendinizi

bu arada matahari konunu tamamen okudum ve gerçekten eşin seni hiç bir zaman aslında haketmemiş.
kesinlikle daha iyilerine layıksın. işimde iyiydim diyorsun referans bulmaya çalış eski işyerlerinden artık olaylara duygusal değil tamamen mantık çerçevesinde bakmaya çalış ve kendini güvenceye aldırt her konuda ev kira mı senin üstüne mi bilemiyorum ama bir an önce yeni bi yer bak bence kurtul o evden yeni bi hayat bul. yaşın daha çooook genç ben senin yaşında daha okulumu yeni bitirmiş olacağım düşün. kendine yatırım yap ve elbet unutucaksın bu olanları aşka olan inancını da kaybetme bu insanımsı şey yüzünden. bırak ne hali varsa görsün. hayat senin özgürlük güç senin. herşey çok güzel olucak inş :29:

Herkese yorumları ve mesajları için çok çok teşekkür ederim. Dün akşam geldim Ankara'dan, orada güzel vakit geçirdim. Internete girme fırsatım olmadığından siteye de bugün girebildim. Sizin yazdıklarınız da bana kendimi iyi hissettirdi. Son durumu anlatayım.

Ben haber vermeden gitmiştim eşime. Zaten günlerce aramadı, sonra gel dava açmaya gidelim diye aramaya tenezzül etti beyefendi. Ben de "Kusura bakma Ankara'dayım, daha önce haber verseydin ya da arasaydın" diye yapıştırdım cevabı. O günden sonra günde beş defa aramaya başladı. Haber vermeden arkadaşıma gittiğim için ne sorumsuzluğum kaldı, ne bir şey. Kendisinin yapmadığı yok, ben arkadaşıma gidiyorum diye olay çıkıyor. Kıskançlıkla ilgisi yok, beni bir kere bile kıskanmadı bu adam, onun derdi egosunun sarsılması. Çünkü ben düne kadar onun kölesiydim onun gözünde, onu evde bekleyip ağladığımı zannederken benim gezip tozmama bozulmuş belli ki. Her aradığında da sinirimi bozmaya çalışıyordu ama ben sakin konuşmaya çalıştım. O kızla bütün ilişkisini kesmişmiş, zaten o mailleri boşluktan atmış sonra da kızdan soğumuş, şu an tek derdi bir an önce bu evliliğin bitmesiymiş o yüzden sürekli arıyormuş beni, dava açma işi uzadığı için kızıyormuş. Özetle bunları söyleyip duruyordu. En sonunda beni aramamasını söyledim, sonra da aramadı gerçekten. Beni bir iş görüşmesi için aradılar, o yüzden dün akşam döndüm İstanbul'a bugün de görüşmeye gittim, iyi bir firma ve pozisyon. Ben de artık bir an önce işe başlayıp kendi ayaklarım üzerinde durabilmek istiyorum. Çünkü ancak çalışıp kendi hayatımın sorumluluğunu üstlenerek güçlü olabilirim ve bu adamı hayatımdan çıkarabilirim.

Ancak eşim bana huzursuzluk vermeye devam ediyor. Dün gece aradı ama eve geldiğimden haberi yoktu, ne zaman gelecekmişim, bir de ben Ankara'da eğlenceme bakıyormuşum, sorumsuzmuşum vs vs. Tek amacı beni sinirlendirmek, bunu farkettiğim için bir şey demedim ama telefonda hep beni suçladı ve üstüme geldi. Sırf bana tazminat ödememek için işinden istifa edecekmiş, hatta ben çalışırsam benden nafaka isteyecekmiş (!), artık bitmesini istiyormuş bu evliliğin bir an önce. Ben sakin konuşmaya çalışıyorum yine de. Benim artık onunla derdim yok ki, ben de bir an önce bitsin ve önüme bakayım istiyorum. Ben onunla konuşurken geçmişten, onun bana yaptıklarından bahsetmiyorum bile ama adam sanki ben onu aldatmışım gibi nefret dolu. Aklım almıyor daha 1 ay önce beni çooook sevdiğini söyleyen insan nasıl bu kadar seviyesizleşir? Bu kadar nefretin nedeni ne? Telefonda hep geçmişi açtı, ben ona şöyle yapmışım böyle yapmışım vs vs. Benim tek söylediğim artık onu sevmediğim ve bu evliliği onun kadar benim de bitirmek istediğim oldu. Derdimin para olmadığını da söyledim, sürekli para konusu açan kendisi. Derdi ne, neden bu kadar üstüme geliyor, benden ne istiyor? Hayatıma yeterince zarar verdi, tek istediğim artık onsuz huzurlu bir hayat, içimde kalan son sevgi kırıntılarını da atacağım zamanla ve unutacağım herşeyi, ben bunu istiyorum. Neden bu kadar düşman oldu bana, neden geçmişi deşip duruyor? Ben nasıl davranmayalım sizce?

Bu arada uzun yazdım çünkü beyefendi ben yokken evin telefon ve internetini kapattırmış, şu an işlerimi halletmek için internet cafeye geldim, arada siteye de girip sizinle dertleşeyim dedim. Bir de bana telefonda resmen oh olsun der gibi "telefonu ve interneti de kapattırdım" diyor, üstelik onların faturasını ben ödüyordum. Yani tek derdi benim sinirlerimi daha da çok yıpratmak.

ah canım ya ne desem bilmiyorum, ama şunu söyliyim bende eşimle kavga ettiğim zamanlarda hep boşanma olayı geçerdi biliyosun olayı işte ,,işte ozaman hep nafaka vermiyceni davayı benim açmamı yani bir sürü bahane ve ben çok üzülürdüm herşey paramı senin parana ihtiyacım yok çocuklarına bak yeter derdim neyse çok kırardı beni laflarıyla sırf ayrılmamın korkusuyla acı çektiği için benim canımı acıtmaya çalıştığını anladım sonunda ve her kavgadan sonra barışırdık ve bana söylediği bütün sözlerin sırf beni kaybetme korkusundan olduğunu itiraf ederdi öyle işte ama sana üzüldüm iice,,,eşin senin canını acıtmaya çalışıyo tınlama sakın boşverr gerçekten değmez o son haykırışlarını kusuyor tabi seni bidaha kazanabilmek için uğraşsa bunların yerine çoktan herşey düzelmişti belki neyseee:50::50:

Canim hosgeldin, Ankaraya gitmen iyi oldu gercekten ve Ankara gezisinden sonra
aldigin is teklifi gercekten cok iyi oldu. Adina cok cok sevindim.

Esine gelince sakin seni urkutmesin senin guclu oldugunu gorunce bunalimlara girdi belliki
ustelik utanmazligini bir kez daha sergiledi. Kararinda ne kadar hakli oldugunu bir kez daha
gormus oldun!
Bir senelik kirani verecegini soyleyen adama ne oldu boyle? bunuda merak ettim dogrusu
senin karalar baglayip evde yas tutacaginimi dusundu?
hayatinin bittigini ve kendisi evlenecek yada gonul eglendirecek adaylar bulurken ustelik..
Onu sikayet etmeliydin! Aldattiginina dair buldugun mailleri mahkemeye sunsan diyorum olmazmi?
sana bu terbiyesizligi yapan adam coktan hak etmis!
ustelik senden nafaka alabilecegini soyleyecek kadar tukenmis bu adam!
Bence hayatta bir sey beceremedigi icin agzina gozune bulastirdigi icin
ve kendine sevgili yapamadigi icin ve yalniz kaldigi icin yalniz kalinca degerini anladigi icin
ama degerini anlarken cok gec kaldigi icin kinlenmis diye dusunuyorum
yoksa aramayan adam senin gezide oldugunu ogrenince neden kudursunki bu kadar
sen guclu olmaya devam ediyorsun ve umarim calismaya baslarsin
ama o adami mahkemede yaptiklarini bildir derim.. en ufak saygiyi hak etmiyor artik!
optum seni

canım oha demek istiyorum izninle ben bu adama artık.
bence artık sana söylediği hiç bir şeye inanma ve güvenme eşşeğini sağlam kazığa bağla
ayrıca nafakadan da vazgeçme. ne demek işten ayrılacakmış. yalan ki ne yalan. sana para ödememek seni bezdirmek için yapıyor oyununa gelme hakkın o senin. en azından manevi tazminat olarak kabul etsin beyfendi.
iyi bir avukat bul kendine ve bir an önce boşanmak istiyorsa şartlarını kabul etmesi gerektiğini söyle. yoksa seni bezdirip, o kadar yaptıklarından sonra nafaka dahi vermeden gül gibi sıyrılacak işin içinden. yok öyle yağma.
bu arada içime bi his doğdu sen evde yokken senin bilgisayarını fln kurcalayıp buraya girdiğini görüp bizle dertleşip bi nevi akıl aldığını düşünerek kapattırmış olabilir. yoksa yemeyip içmeyip 3-5 günde internete mi taktı kafasını bu adam?
o kızla görüşmemesi vs yalan olduğunu farketmişindir zaten. kesin kız buna okey vermedi bu da seni kandırıyor aklınca.
ne güzel işlerin de yoluna giriyor. bilmiyorum ama sanki o adamdan kurtulmaya karar verdikten sonra herşey daha yolunda gidiyor gibi geldi bana. babanla aaran iyi arkadaşınla görüştün, iş bulma ihtimalin çok yüksek vs. güçlü ve ne yapacağını bilen bir kadın olduğunu hissetmiştim zaten. seni aşağı çeken o adamsa bırak kendi kendini tüketsin.

bu arada onun mailinden bulduklarını mahkemede delil olarak sunamazsın yoksa onun özelini karıştırdığın için sen suçlu durumuna düşersin. tehdit edebilirsin ama :o)

Ayrı kaldığınız dönemde sağa sola sarmasından belliymiş aslında ne olduğu ne olamadığı. Biz hep yapıcı olmaya çalışsak da boş iyi ki hiçbişey olmamış gibi affetmemişsin en başında tamamen, bak. Ezel miydi neydi bi dizinin bölüm fragmanında duymuştum: Ölüm gibidir sadakat.. bir kere çizgiyi geçtin mi geri dönüş yoktur.

canım oha demek istiyorum izninle ben bu adama artık.
bence artık sana söylediği hiç bir şeye inanma ve güvenme eşşeğini sağlam kazığa bağla
ayrıca nafakadan da vazgeçme. ne demek işten ayrılacakmış. yalan ki ne yalan. sana para ödememek seni bezdirmek için yapıyor oyununa gelme hakkın o senin. en azından manevi tazminat olarak kabul etsin beyfendi.
iyi bir avukat bul kendine ve bir an önce boşanmak istiyorsa şartlarını kabul etmesi gerektiğini söyle. yoksa seni bezdirip, o kadar yaptıklarından sonra nafaka dahi vermeden gül gibi sıyrılacak işin içinden. yok öyle yağma.
bu arada içime bi his doğdu sen evde yokken senin bilgisayarını fln kurcalayıp buraya girdiğini görüp bizle dertleşip bi nevi akıl aldığını düşünerek kapattırmış olabilir. yoksa yemeyip içmeyip 3-5 günde internete mi taktı kafasını bu adam?
o kızla görüşmemesi vs yalan olduğunu farketmişindir zaten. kesin kız buna okey vermedi bu da seni kandırıyor aklınca.
ne güzel işlerin de yoluna giriyor. bilmiyorum ama sanki o adamdan kurtulmaya karar verdikten sonra herşey daha yolunda gidiyor gibi geldi bana. babanla aaran iyi arkadaşınla görüştün, iş bulma ihtimalin çok yüksek vs. güçlü ve ne yapacağını bilen bir kadın olduğunu hissetmiştim zaten. seni aşağı çeken o adamsa bırak kendi kendini tüketsin.

Sanmıyorum canım onun bu siteyi bildiğini, şu an ailesinin yanında kalıyor, internet de onun adına olduğu için orada kullanmak için nakil ettirmiş.

Onun söylediği hiçbir şeye inanmıyorum zaten, hiç güvenmiyorum. Ayrılma konusunda kararım kesin ama bu aralar kendimi pek de iyi hissetmiyorum. İstanbul'a döneli daha iki gün oldu, evde yalnızım ve sanki duvarlar üstüme geliyor. Duygularım karmaşık, artık eşimi sevdiğimi sanmıyorum ama yine de onun bana yaptıklarını düşünmek beni üzüyor. Sırtımdan bıçaklanmışım gibi bir hisle yaşıyorum sürekli, kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Umarım gerçekten hayatım biraz düzene girer, özellikle iş problemi çözülürse biraz daha ayaklarım yere basıyor olacak. İçimdeki sıkıntıyı da bir atabilsem... Bir anda geçmez biliyorum ama büyük bir boşluk hissi var içimde nedenini tam bilmiyorum, bu sevgi değil artık ama hayatım o kadar altüst oldu ki toparlayamıyorum. Zaman ilaç olur umarım da bu boşluk duygusu geçer:50:

Babam da tam anlamıyla destek olamıyor bana, o da annemin kaybından sonra çok değişti, şu an babamla gerçekten konuşulmuyor. Eşime karşı zaten sinirli ve onun adı geçtiği anda bana kızıyor. Çünkü hala eşim için üzülmem ona dokunuyor. Kızının böyle bir adamı düşünmesini ondan bahsetmesini istemiyor ve yaşadığım herşeyi, biten evliliği bir anda aklımdan çıkarmamı yaşanmamış gibi silip atmamı istiyor. Ben eşimi artık istemiyorum ve bu evlilik bitecek ama izler üç günde geçmez ki... Babam bunu anlamıyor. Eşime kızdıkça gelip bana patlıyor. Bir de beni çok yalnız bırakıyor, onun yeterince destek olabildiğini sanmıyorum ve yapayalnız hissediyorum.

Babamın tepkileri şu şekilde, ben zaten üzülüp onun yanında ağlamıyorum, eşimden bahsetmiyorum ama mesela eşim beni arayıp parayla ilgili bir şey söylüyor bunu da babama söylemem gerekiyor, ona "eşim aradı" dediğim anda babam sinirlenmeye başlıyor lafımı kesip bağırıyor, "babamla konuşulmuyor" dememden kastım bu. Babam için benim bundan sonra ne yapacağımın, hayatımın nasıl etkilendiğinin hiç önemi yok sanki. "Bütün eşyalarını bırak, bu eve tek çeyiz getirme, gel burada benim yanımda kal istersen" diyor ama o evde sığıntı gibi olacağım, zaten küçücük bir ev, orada bir yatak atıp kalmamı istiyor. Bunun zor olacağını, en azından kendi eşyalarımı almak istediğimi söylediğimde de benim derdimin rahat yaşamak olduğunu filan söyleyip "sen eşyayla mı doğdun?" diye kızmaya başlıyor. Daha büyük bir eve geçmek için babama para da teklif ettim ama taşınmayacağını söylüyor, belki de beni yanında istemiyor zaten görüştüğü bir bayan var. Çok anlayışsız davranıyor ve ben çaresiz hissediyorum.

Son düzenleme:
Ah canım geçecek bu günler.Sen işine gir kendine göre bir düzen kur.Küçük tek odalı bir ev tutarsın, onu nasıl döşeyeceğini falan düşün.Hayal kurmak iyi gelir.Bu arada tek çocuk musun?

bu arada onun mailinden bulduklarını mahkemede delil olarak sunamazsın yoksa onun özelini karıştırdığın için sen suçlu durumuna düşersin. tehdit edebilirsin ama :o)

2002 anayasası değişikliğine göre artık eşler (resmi nikahı olmak kaydıyla) birbirlerinden sadalay konusunda eğer ki şüphelenirlerse onları takip etmeye hakları oluyor...mail konusunda da suçlu olmaz yani..hoş bunu avukatyı zaten söyler kendisine..ben burda bilgi olsun diye yazdım...yani eğer resmi nikahınız varsa kanuni olarak dedektif tutma hakkına sahıbiz kızlar...

Kocanın tek yaptığı sadece hala evliyiz modunda kavga edip tartışmak..yani tabiri caizse son çırpınışları..senden boşanmayı cok istersee,boşanınca cok rahata ereceğini düşünen kurtulucam diye sevinirdi..niye böyle sinir krizleri geçirsinki...Siz çok ayrılıp barıştınız ya şu anda durumun ciddiyetinin yeni farkına vardı..cidden boşanıyoruzz bu sefer heralde!! Ben birinden boşanırken kurtulurken ve onu hiç sevmezken nerde ne yaptığı neden umrumda olsun ki? Tam da dediğin gibi canım..seni onu gözü yaşlı evdee yalnız bekliyor sanıyordu duyunca şok oldu...Sonuşta çok şey paylaştınız bir erkek için ço zor bişey eşinin bir anda ankarada fink atıyor olması..amaa onaa ohhh olsun!!! Bunca şeyi sana şu sebeple yazdım..O böyle çıldırdıkçaa senin içinn daha çok soğuyacak..daha çok ferahlayacaksın...hiççç merak etme sen...en azından bileceksinkii senn hırs içinde uyuyamazken oda güle oynaya durmuyor..O daha sinir bozunucu olurdu..O çıldırdıkçaa sen sakinleş...

Ah canım geçecek bu günler.Sen işine gir kendine göre bir düzen kur.Küçük tek odalı bir ev tutarsın, onu nasıl döşeyeceğini falan düşün.Hayal kurmak iyi gelir.Bu arada tek çocuk musun?

Evet tek çocuğum canım. Dediğin gibi hep yeni evimin hayalini kuruyorum. Ev konusunu çözdüm, eşim bana bir ev bulmayı ve tüm eşyaları vermeyi kabul etti. Babama yakın bir ev tutacağım, yeni ev bana iyi gelecektir eminim. Hatta yavaş yavaş bu evdeki eşyaları kolilere doldurmaya başladı bile. Eşimden tazminat alıp ilk birkaç aylık kiramı onunla ödeyeceğim. Bu arada zaten devam eden iş görüşmelerim var, bir de işe başlarsam herşey yoluna girecek inşallah.

2002 anayasası değişikliğine göre artık eşler (resmi nikahı olmak kaydıyla) birbirlerinden sadalay konusunda eğer ki şüphelenirlerse onları takip etmeye hakları oluyor...mail konusunda da suçlu olmaz yani..hoş bunu avukatyı zaten söyler kendisine..ben burda bilgi olsun diye yazdım...yani eğer resmi nikahınız varsa kanuni olarak dedektif tutma hakkına sahıbiz kızlar...

Evet ben de bunu öğrenmiştim bir avukattan, yani suç değil bu :1:

Kocanın tek yaptığı sadece hala evliyiz modunda kavga edip tartışmak..yani tabiri caizse son çırpınışları..senden boşanmayı cok istersee,boşanınca cok rahata ereceğini düşünen kurtulucam diye sevinirdi..niye böyle sinir krizleri geçirsinki...Siz çok ayrılıp barıştınız ya şu anda durumun ciddiyetinin yeni farkına vardı..cidden boşanıyoruzz bu sefer heralde!! Ben birinden boşanırken kurtulurken ve onu hiç sevmezken nerde ne yaptığı neden umrumda olsun ki? Tam da dediğin gibi canım..seni onu gözü yaşlı evdee yalnız bekliyor sanıyordu duyunca şok oldu...Sonuşta çok şey paylaştınız bir erkek için ço zor bişey eşinin bir anda ankarada fink atıyor olması..amaa onaa ohhh olsun!!! Bunca şeyi sana şu sebeple yazdım..O böyle çıldırdıkçaa senin içinn daha çok soğuyacak..daha çok ferahlayacaksın...hiççç merak etme sen...en azından bileceksinkii senn hırs içinde uyuyamazken oda güle oynaya durmuyor..O daha sinir bozunucu olurdu..O çıldırdıkçaa sen sakinleş...

Aynen öyle canım. Onun bu halleri içimi soğutuyor benim de. O da hiç iyi durumda değil ve bunu bilmek açıkçası beni rahatlatıyor. Bu arada dün olanları yazmak ve yorumlarınızı almak istiyorum arkadaşlar.

Öncelikle eşimin yazıştığı kızın bir oyun olduğunu öğrendim. Mail şifresini değiştirmişti ama ben buldum ve baktım, kızla konuşmuş mailde ve sırf benden intikam alıp canımı yakmak için böyle bir oyun oynamışlar. Hatta "Böyle bir şey yaptık matahari'nin canını yakmak için ondan intikam almak istedim çünkü ona çok büyük öfkem vardı, beni evden kovduğu defol dediği için çok üzülmüştüm, o da üzülsün istedim ve oyun oynadık ama şu an benim canım daha çok yanıyor" filan yazmış. Ben mailine baktığımı ona söylemedim ama hala o kızla görüşüp görüşmediğini sordum o da oyun oynadığını, tek amacının beni üzmek olduğunu ama hala ben sevdiği (?) için kendisinin canının daha çok yandığını söyledi.

Şimdi dün olanlara geleyim, çünkü fikrinizi almak istiyorum. Ben artık mantıklı düşünemiyorum çünkü. Dün eşimle buluştuk bir avukata gidip boşanma dilekçesi yazdırdık pazartesi de dava açacağız. Buraya kadar beyefendinin boşanmaya hiç itirazı yok, kimse geri adım atmıyor yani. Hatta babam da avukata geldi yanımda durdu, herşey boşanmaya doğru gidiyor yani. Ancak dilekçe işinden sonra eşim beni eve bıraktı ve konuşmak istediğini söyleyip benimle eve çıktı.

Az önce anlattığım şekilde kız olayını planlayıp bana oyun oynadığını söyledi. Ben onu birkaç kez evden kovmuşum, çok gururuyla oynamışım o da üzülmemi istemiş. Zaten mailine baktığımı bilmiyor, mailde yazanlar da bunu destekliyor. Ama bunu yaptığına pişmanmış. Çünkü beni çok seviyormuş, hep beni düşünüyormuş vs vs. Saatlerce oturdu ve saatlerce ağladı. Bana zorla sarıldı 1 saat öyle kaldı. Bu yaptıkları beni de allak bullak etti malesef. Çünkü tam kendimi toplamıştım bu yaptıkları bu duygusallık beni de dağıttı. Bu arada ağlarken "benim tek istediğim sevdiğim kadınla huzurlu yaşayabilmekti ama olmadı artık duygularımı değil mantığımı dinleyeceğim. Çok seviyorum ama yürütemiyoruz birbirimizi mutsuz ediyoruz. O yüzden ayrılmak zorundayız" diyip durdu. Yani seviyorum diyor, inanın saatlerce ağladı, benden başka kimseyi sevmemiş elini bile tutmamış, mailler oyunmuş çünkü intikam almak istemiş ama pişmanmış beni kaybetmiş vs vs. Bunları söylüyor ama "barışalım, boşanmayalım" dediği yok. Hatta bunları konuşurken boşanma dilekçesi masanın üstünde duruyordu, ben de "bu sözlerin yalan, gerçek masanın üstünde" dedim. Hiç inkar etmedi ama "Sözlerim gerçek seni seviyorum ama anlaşamıyoruz sevmek başka yürütebilmek başka. Kaç kere ayrılıp barıştık, denedik ama olmuyor işte, o yüzden ayrılacağız ama seni severken ayrılacağımız için canım çok yanıyor" dedi. Bir yandan da bana çok sıkı sarılıyordu "Bu son kez lütfen sarılmama izin ver son kez sana dokunayım" diyip durdu.

Bu adam ruh hastası mı? Ben ne zaman kendimi toplasam böyle şeyler yapıp kafamı karıştırıyor. Bütün bunların anlamı ne? Ne istiyor benden, ne bekliyor? Ben orada onu denemek için "ayrılmayalım barışalım " desem eminim reddederdi. Ve boşanmaya kesin kararlı bence. Ama neden böyle davranıyor? Lütfen bir fikir verin bana, çok karıştı aklım.

Son düzenleme:
Back
X