- 7 Haziran 2019
- 458
- 391
- 31
Hanımefendi bakın ben aynı sektörde 1.buçuk yıl başka bir şirkette çalıştım her işyeri de beni bilmem ne yapmaya kalkmıyorlar orası cadde üstü bir yerdi ne müşteri ne çevre ne içeridekilerle ilgili bırakın böyle bir sorunum olmasını aklımın ucuna dahi gelmedi suçlamanızı kabul etmiyorum buraya gelince bocaladım afalladım ilk defa böyle insanlarla karşılaşıyorum suçlu mu oluyorum yani yapmayın el insafVe ben matbaada calisiyorum isyeri calistigim yer erkek dolu bayan cok az calisiyor ama
Tavrini belli edecek agizlarina sicacak ki bir daha bakim birsey diyebiliyorlar mi. Susup gecerse hala el uzatirsa kim ciddiye alir konu sahibini. Gonlu var naz yapiyor sandiklari belli zaten ki 4 aydir bu tip seyler olmus. Ilk olayda sert bir cikis yapsa bagirip cagirsa geri adim atarlardi. Konu sahibi sert tavir takinmadigi icin suclu.. ben matbaada calisiorm ve full erkek tek bayan benim herkesle muhatap olanda benim..ama bu zamna kadar kimseden sikayetim olmadi cunku benim tavrim nettir. Senelerdir burdayim gelen giden hep ayni insanlar karakter olarakta tanidim ama hala ilk girdigim zamanki gibi soguk mesafeli ve erkeksiyim. Herkese gulunmez herkesle tokalasilmaz. Is ortami burasi kimin ne anlayacagi hic belli olmaz. Hele erkekler her halttan nem kapan asalaklara gulmek bile hata