İş çevremdeki adamlar!

Ve ben matbaada calisiyorum isyeri calistigim yer erkek dolu bayan cok az calisiyor ama

Tavrini belli edecek agizlarina sicacak ki bir daha bakim birsey diyebiliyorlar mi. Susup gecerse hala el uzatirsa kim ciddiye alir konu sahibini. Gonlu var naz yapiyor sandiklari belli zaten ki 4 aydir bu tip seyler olmus. Ilk olayda sert bir cikis yapsa bagirip cagirsa geri adim atarlardi. Konu sahibi sert tavir takinmadigi icin suclu.. ben matbaada calisiorm ve full erkek tek bayan benim herkesle muhatap olanda benim..ama bu zamna kadar kimseden sikayetim olmadi cunku benim tavrim nettir. Senelerdir burdayim gelen giden hep ayni insanlar karakter olarakta tanidim ama hala ilk girdigim zamanki gibi soguk mesafeli ve erkeksiyim. Herkese gulunmez herkesle tokalasilmaz. Is ortami burasi kimin ne anlayacagi hic belli olmaz. Hele erkekler her halttan nem kapan asalaklara gulmek bile hata
Hanımefendi bakın ben aynı sektörde 1.buçuk yıl başka bir şirkette çalıştım her işyeri de beni bilmem ne yapmaya kalkmıyorlar orası cadde üstü bir yerdi ne müşteri ne çevre ne içeridekilerle ilgili bırakın böyle bir sorunum olmasını aklımın ucuna dahi gelmedi suçlamanızı kabul etmiyorum buraya gelince bocaladım afalladım ilk defa böyle insanlarla karşılaşıyorum suçlu mu oluyorum yani yapmayın el insaf

hatalı sensin suçlu sensin demediniz mi konu sahibine? bu ne demek?
artı kendinizle karşılaştırmadınız mı ben 7 yıldır matbaadayım, neden kimse bana bişey yapmıyor da sana yapıyorlar anlamında?
bu konu sahibini neyle suçlamak farkında mısınız?
Soyle.izah edim calistigim yerde ayni sey benim basima gelse bir sustum iki sustum diyelim yanlis anlama payini dusunerek ama baktim ki bu adam haddini asiyor sacma sapan konusup davraniyor o zaman anladigi dilden konusurum onunla. Beni ciddiye almiyor mu patronuma soylerim yine mi ciddiye almadi esimle gozunu korkuturum ama orada calismam cikarim bu arsiz herifler yuzunden.. ama ben hic ses etmezsem tepeme cikarlar. Benm.basima burada degil ama staj gordugum yerde bi olay geldi. Adamin biri dogum gunume kadar ogrenmis.pasta getirmisti lisedeydim cok anlamiodm.da ama sonra baktim hali hal.degil o zaman kendim tavir takindim.ki gidip sadece faturalari alirdim.muhabbetm bile yoktu ama adam pis cikti. Beni ciddiye almadi patrona soyledim ve uzak durdu ki stajim bitince semtine ugramadim oranin. Benim.nasil sucum yoksa konu sahibininde esasen sucu yok..ama.ben bi tavir takinmasam basa cikamaynca birine soylemesem kim bilir basima ne gelirdi.. konu sahibininde bir an evvel cozum bulmasi lazim.ama cikmadan once tavrini belli etmeli evini bilio.mu baska bilgi var mi elinde bilmio ciksa bile sorun kokten belki cozulmucek. Benm demek istedigim bu. Ben daha genc kizligimda sert biri olmam gerektigini ogrendm ogrettiler

adamın pişkin pişkin size teklifte bulunması çok iğrenç birşey ya sapık adam
sizin tepkiniz de bana çok hafif geldi bu adama gerçekten haddini bildirmek lazım
patronunuz umarım anlayışlı bir insandır sizi başka bir bölüme alsın ya da o adam sizin birime gelmesin
Birim mi bir mağaza düşünün içeride dipte ufak bir oda o odada patron mağaza Girişi ben Hırdavatçı baya bildiğiniz keşke dediğiniz gibi olsa bir birimin vs

Ve ben matbaada calisiyorum isyeri calistigim yer erkek dolu bayan cok az calisiyor ama

Tavrini belli edecek agizlarina sicacak ki bir daha bakim birsey diyebiliyorlar mi. Susup gecerse hala el uzatirsa kim ciddiye alir konu sahibini. Gonlu var naz yapiyor sandiklari belli zaten ki 4 aydir bu tip seyler olmus. Ilk olayda sert bir cikis yapsa bagirip cagirsa geri adim atarlardi. Konu sahibi sert tavir takinmadigi icin suclu.. ben matbaada calisiorm ve full erkek tek bayan benim herkesle muhatap olanda benim..ama bu zamna kadar kimseden sikayetim olmadi cunku benim tavrim nettir. Senelerdir burdayim gelen giden hep ayni insanlar karakter olarakta tanidim ama hala ilk girdigim zamanki gibi soguk mesafeli ve erkeksiyim. Herkese gulunmez herkesle tokalasilmaz. Is ortami burasi kimin ne anlayacagi hic belli olmaz. Hele erkekler her halttan nem kapan asalaklara gulmek bile hata
Herkesin mizacı aynı olmayabiliyor. Sen, ben belki ilk harekette cırlarız, cırlayabiliriz ama bir diğer kadın bunu yapamıyor diye suçlu olmaz, olamaz lütfen.
Ben de sesiniz çıksın yoksa yanlış anlayıp daha da üstünüze gelirler minvalinde bir yorum yaptım ama asla suçlamak şeklinde değil.

Birim mi bir mağaza düşünün içeride dipte ufak bir oda o odada patron mağaza Girişi ben Hırdavatçı baya bildiğiniz keşke dediğiniz gibi olsa bir birimin vs
anlıyorum en iyisi işten ayrılmak o zaman size yapılanlar taciz ne olursa olsun saçınız makyajınız nasıl olursa olsun kimse bir kadına böyle davranamaz işten çıkarsanız patronunuza söyleyin lütfen belki bir yaptırımı olur

anlıyorum en iyisi işten ayrılmak o zaman size yapılanlar taciz ne olursa olsun saçınız makyajınız nasıl olursa olsun kimse bir kadına böyle davranamaz işten çıkarsanız patronunuza söyleyin lütfen belki bir yaptırımı olur
Çıkarken anlatmak istiyorum ama beni durdurmaya çalışmasını istemiyorum bilmiyorum vallahi tek istdğim burada olmamak

Ben yapı olarak da baskın bir tip değilim kendimi savunurum konuşurum ama her zaman aynı olamıyorum hep insanları kırmaktan çekiniyorum hep ondan böyle oluyor işte zaten bir önceki iş yerimde benzer ortamdaydı ama herkes beni kızı kardeşi gibi gördü bir kere bile birşey yaşamadım burada bocaladım iyice
canım en kötüsü o aslında yenisin ve herkes bi deneme yapıyor iğrenç yaratıklar

midem bulandı..hele şu karısı hamıle olan ş...sizin karısına aşırı üzüldüm.
fena halde terslemeniz gerekıyor.ne demek kaçamak ya iğrenç...
o şeyini presde ezecen.bidaha şe....szlik edebılecek mi bakalım.
işten çıkardım ben olsam.Allah korusun heleki hepsinin aklından aynı pislik geçiyor belli.bı farkına varırlarsa Allah korusun.. otomobille bursada yold yuruyen hamıle kadını kaçırmışlardı tecavüz edip bırakmışlardı.bu ülkenin pislik zıhnıyeti böyle.sakın ha

Benim de dört tarafım erkek çalışanlarla kaplı.Buradaki tek kadın benim. Ama çevremdeki adamlar o kadar kendi hallerinde, işleriyle ilgilenen insanlar ki.Hiç rahatsız etmediler bilakis eşim başka işe girdi, dükkanı ben idare etmek zorunda kaldım diye bana dikkat ediyorlar dışardan gelenlere karşı. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. İşiniz çok zor. 😣

midem bulandı..hele şu karısı hamıle olan ş...sizin karısına aşırı üzüldüm.
fena halde terslemeniz gerekıyor.ne demek kaçamak ya iğrenç...
o şeyini presde ezecen.bidaha şe....szlik edebılecek mi bakalım.
işten çıkardım ben olsam.Allah korusun heleki hepsinin aklından aynı pislik geçiyor belli.bı farkına varırlarsa Allah korusun.. otomobille bursada yold yuruyen hamıle kadını kaçırmışlardı tecavüz edip bırakmışlardı.bu ülkenin pislik zıhnıyeti böyle.sakın ha
Yüzüne bile bakmıyorum hala konuşmaya çalışıyor karısı ve cocuguna bende üzülüyorum

Benim de dört tarafım erkek çalışanlarla kaplı.Buradaki tek kadın benim. Ama çevremdeki adamlar o kadar kendi hallerinde, işleriyle ilgilenen insanlar ki.Hiç rahatsız etmediler bilakis eşim başka işe girdi, dükkanı ben idare etmek zorunda kaldım diye bana dikkat ediyorlar dışardan gelenlere karşı. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. İşiniz çok zor. 😣
Ben 7 erkekle çalışıyorum bi önceki iş yerimde buraya yakın sektör de aynı aile gibiydik burası ne böyle anlamadım ki sokaktaki herkes tuhaf bakışlı bana yeng diyen hamall beni takip etti yahu adamla selamlaşmam bile mal bırakır gider deliricem

Siz istediginiz kadar erkeksi olun karsınızdaki sapıksa sapıktır
Bu ülkede hayvanlara damacanalara tecavüz ediliyor
Seneler seneler önce bir kış vakti tuttugum takımın macından cıkarken taciz edildim resmen popom avuclandı
Yüzümde ne bir gram makyaj vardı üstümde kıs oldugu icin yarım kalın mont altımda botlarım kotum erkek gibi gitmişim maca hemde erkek kardesimle yanımda bi erkek olmasına ragmen elle tacize ugradım
Size kalsa benim sucum belliki niye gidersin maça değil mi erkek işi falan filan
Ama değil öyle bi dünya yok yapacak olan kıyafetinden bile yapıyor sapık heryerde sapık senin iki güleryüz göstermene gerek yok
Tamam söylediklerinizde haklısınız ama kadın sadece keşke sert davransaydın diye eleştirmiş çünkü hakikaten o pislik herifin cüretkarlığı karşısında bir tokat bile yememiş olması, yanına kar kalması insanın sinirini bozuyor. Ses çıkarmamak onları cesaretlendiriyor. Sizin bu olaydaki çözümünüz ne yani mağdur kadın olası gereken tepkiyi mi vermiş?

İnanın işe öyle paspal geliyorum ki zaten içimden bile gelmiyor yapmak makyaj zaten yapmam burada fondöten bile sürmüyorum zaten anlamadığım da bu burada alımlı bir kadın objesi değilim baya standartım nedir bu yani insan kendini kötü hissediyor

Ya ist bu erkekler yeterki kadin olsun düsüncesindeler ve ne yazik ki cogunun evde karisi colugu cocugu var bu sapiklarin... bizim kadin olarak isimiz zor gercekten :KK43: ben almanyada olmama ramen böyle oldu türkiyedikeler dahada fena. Ben kücüken tatile gelirdim ailem ile izimir gibi yerde daha 13/14 yaslarindayken koca koca adamalr dikizlerdi metroda falan cok utanirdim pislik rezil heriflerin bakislarindan.. allah belalarini verisin ya ne kadin aci bir millet

Tamam söylediklerinizde haklısınız ama kadın sadece keşke sert davransaydın diye eleştirmiş çünkü hakikaten o pislik herifin cüretkarlığı karşısında bir tokat bile yememiş olması, yanına kar kalması insanın sinirini bozuyor. Ses çıkarmamak onları cesaretlendiriyor. Sizin bu olaydaki çözümünüz ne yani mağdur kadın olası gereken tepkiyi mi vermiş?
Bence kadinin o anda sert bir cevap vermesi geri tepe bilirdi, karsisindaki ondan güclü kimden ve neyden cesaret alip agir konussun küfür etsin yada tokat atsin?

sizin gibi kadınlar yüzünden mecbur hissediyorsunuz. öyle erkekler yüzünden değil. sizin gibi herşeyi yargılayan insanlar yüzünden erkekler de güldü kesin az kur yapsam benim olur kafasında. eğer erkeklere bu davranışlarının anormal olduğu hissettirilseydi biz de her merhaba diyene kaş çatmak zorunda kalmazdık.
daha bir tacizden dolayı hiçbir kadını suçlamadım.
suçlamam da.
Bence lafı yanlış anlamak için zorluyorsunuz kendinizi. Burda kimse kadını olaydan dolayı suçlamıyor, olay olduktan sonra karşı tarafa haddini bildirip ses çıkarmadığı için kızıyor, sevdiğin birine haksızlığa uğramasın diye kızmak gibi bişey bu. Diğer türlü mesajında belirttiğin gibi “erkeklere bu davranışın anormal olduğu” hissettirilmemiş oluyor. Kadının kötü niyeti yok sadece o pisliklere karşı fazla naif

Sizinde hatanız surat asın demiş bende erkeklerle calısıyorum bana niye bişey olmuyor demiş sizden yüz bulmuslar demiş onlar kime nasıl davranılması gerektigini bilir demiş. Demişte demiş
Bu mu iyi niyet
Bu mu cözüm
Tokatı vs sonra söyledi ilk basta gayet sen hatalısın dedi ki tokatı kime nasıl atıyor
Cözüm ordan ayrılması cunku bu adamlar değişmez

Bence lafı yanlış anlamak için zorluyorsunuz kendinizi. Burda kimse kadını olaydan dolayı suçlamıyor, olay olduktan sonra karşı tarafa haddini bildirip ses çıkarmadığı için kızıyor, sevdiğin birine haksızlığa uğramasın diye kızmak gibi bişey bu. Diğer türlü mesajında belirttiğin gibi “erkeklere bu davranışın anormal olduğu” hissettirilmemiş oluyor. Kadının kötü niyeti yok sadece o pisliklere karşı fazla naif
Siz bence ilk mesajını okumamıssınız arkadasın
Bu kadar kişi yanlıs anlıyor olmasına imkan yok yazdıkları ortada

X