İş çevremdeki adamlar!

Maddi mecburiyet

Yargılar tarzda yazmanız dışında katılıyorum fikrinize eşime iki gün önce anlattım iş bakıyor bana patrona ilk bana bakan adam olayında anlattım ama değişen birşey olmadı bu sabrımın Son raddesi işte
Hanimefendi tokat aticaksin resmen asilmis o adam.size ya ben okurken sinir oldum siz nasil hala tokalasiyorsunuz bu kadar iyi olmayin bu kadar kalp kirmaktan korkmayin lutfen. Burada cogu benm demek istedigimi anlamadi ama babaniz dahi olsa erkekleree yuz vermeyin kimin ne niyeti var bilemeyiz. Artik devir oyle bir devir ki akraban bile senden faydalanma pesinde o yuzden sert mizacli gorunmemiz gerekiyor buna bizi mecbur ettikleri icin.

Siz benm lafimi anlayamadiniz ama erkeksi olmak zorundayiz hele erkeklerin fazla oldugu yerde buna daha cok dikkat etmeliyiz cunku ortamlar artik pis insanlar pis. Ben sana kur yapim sen bana gul konusmaya devam.et ben yine devam.edim rahatsiz ol ama bana sert cikis yapma ben ne anlarim bundan hosuna gidio derim bagiricaksin agzina edeceksin yeri gelecek kadin susmucak korkmucak cekinmicek tokadi indircek yuzune
Siz istediginiz kadar erkeksi olun karsınızdaki sapıksa sapıktır
Bu ülkede hayvanlara damacanalara tecavüz ediliyor
Seneler seneler önce bir kış vakti tuttugum takımın macından cıkarken taciz edildim resmen popom avuclandı
Yüzümde ne bir gram makyaj vardı üstümde kıs oldugu icin yarım kalın mont altımda botlarım kotum erkek gibi gitmişim maca hemde erkek kardesimle yanımda bi erkek olmasına ragmen elle tacize ugradım
Size kalsa benim sucum belliki niye gidersin maça değil mi erkek işi falan filan
Ama değil öyle bi dünya yok yapacak olan kıyafetinden bile yapıyor sapık heryerde sapık senin iki güleryüz göstermene gerek yok

adamın pişkin pişkin size teklifte bulunması çok iğrenç birşey ya sapık adam
sizin tepkiniz de bana çok hafif geldi bu adama gerçekten haddini bildirmek lazım
patronunuz umarım anlayışlı bir insandır sizi başka bir bölüme alsın ya da o adam sizin birime gelmesin

Tuhaf degil.abaza kirolarla dolu bir yerde calisiyorsun anladigim kadariyla. Anlattiklarinin hepsi taciz. Ustelik gizli sakli degil bariz taciz ve nabiz yoklama. Ne demek kocan yoksa gel abi deme lazi olur bilmem ne.Ahlaksizlar. Ben olsam isten cikar bir avm falan bakardim yahut muadili baska bir firma. Cikana kadar da o tuhaf adamlarla hic muhabbete girmemeye calis.

çık işten lanet olsun de ya, valla allah korusun durulmaz orda. gir çağrı merkezinde çalış, kasiyerlik yap başka şeyler yap. adamlar şunu düşünmüş kocası erkekler arasında lastikçide ara sokaklarda çalışmasına izin veriyosa bi şansımı deneyeyim. eşin büyük ihtimalle çok düzgün adam ki aklına gelmiyor bişeyler herkesi kendisi gibi sanıyor.
Eşim bu çevredeyken girmiştim buraya sabah beraber geliyor akşam beraber çıkıyorduk öğlen yemeğe beraber gidiyorduk o zamanlar bu kadar sıkıntı yaşamadım zaten şeker bayramı zamanı çıktı başka bir semt geçmek zorunda kaldı bende burada kaldım

Hanimefendi tokat aticaksin resmen asilmis o adam.size ya ben okurken sinir oldum siz nasil hala tokalasiyorsunuz bu kadar iyi olmayin bu kadar kalp kirmaktan korkmayin lutfen. Burada cogu benm demek istedigimi anlamadi ama babaniz dahi olsa erkekleree yuz vermeyin kimin ne niyeti var bilemeyiz. Artik devir oyle bir devir ki akraban bile senden faydalanma pesinde o yuzden sert mizacli gorunmemiz gerekiyor buna bizi mecbur ettikleri icin.

sizin gibi kadınlar yüzünden mecbur hissediyorsunuz. öyle erkekler yüzünden değil. sizin gibi herşeyi yargılayan insanlar yüzünden erkekler de güldü kesin az kur yapsam benim olur kafasında. eğer erkeklere bu davranışlarının anormal olduğu hissettirilseydi biz de her merhaba diyene kaş çatmak zorunda kalmazdık.
daha bir tacizden dolayı hiçbir kadını suçlamadım.
suçlamam da.

Siz istediginiz kadar erkeksi olun karsınızdaki sapıksa sapıktır
Bu ülkede hayvanlara damacanalara tecavüz ediliyor
Seneler seneler önce bir kış vakti tuttugum takımın macından cıkarken taciz edildim resmen popom avuclandı
Yüzümde ne bir gram makyaj vardı üstümde kıs oldugu icin yarım kalın mont altımda botlarım kotum erkek gibi gitmişim maca hemde erkek kardesimle yanımda bi erkek olmasına ragmen elle tacize ugradım
Size kalsa benim sucum belliki niye gidersin maça değil mi erkek işi falan filan
Ama değil öyle bi dünya yok yapacak olan kıyafetinden bile yapıyor sapık heryerde sapık senin iki güleryüz göstermene gerek yok
O ayri bu ayri..o tacizleri bende yasadim hanimefendi ama karsimda.bana sulanan bir aptal oldugunda da agzinin payini verdim

gerçekten bazı insanların empati yapmaları için başlarına aynı şeyin gelmesi lazım.
tecavüzde bile kadını suçlayanlar var, şule çet cinayetinde bile o adam kızınıza sahip çıksaydınız dedi. yani kadın eğer belli bir saat dışında belli bir yerde değilse ölebilir, öldürülebilir.
neden kimse bir erkek için bunu demiyor, gecenin 4 ünde barda ne işi varmış ya da başkasının evinde ne işi varmış falan diye.
bu ülkede neden kadınlar hep diğer kadınların namusu hakkında konuşuyor, o yüz vermiştir o yapmıştır falan diye.
eşleri aldatsa bile kocası değil de kadın suçlu. evli olan adam ya. sana sadakat sözü veren kocan olacak o şerefsiz.
herşeyde herşeyin sorumlusu kadın.
belli kalıpların dışına çıkan kadınların başına birşeyler gelebilir evet o ihtimal var, ama erkeklerin yaptığı pisliklerin yanında kadınların yaptıkları hiçbirşey.
Hayır yani biz kadınlar neden her erkeğe hallenmiyoruz da onlar uckurlarına sahip cıkamıyorlar
Sen yapma sen etme sen kadınsın sus sen kıskırttın sen azdırdın ve bunu diyenler gene kadınlar gene hemcins
Gerçekten anlasılır gibi değil ya

HIcte abartigini düsünmüyorum cünkü benimde calistigim yerde uzun süre tek kadin bendim ve müsterilerim sadece erkek (teknikle alakali bir isim var), erkekler az yada tek kadin gördülermi bir yerde aynen böyle cirkinlesiyorlar sanki hic kadin gömemis gibi manyak gibi dikizliyorlar laf atiyorlar falan yani ne yapsan bundan kurtulamasin. Bence is haric baska hic bir sey konusma onlarla, numarani yada sosyal medyani hic bir sekilde verme yada kabul etme ve sifir makjaj ve salas bir giyimle git ise, ben böyle biraz olsun rahat ettim.. ne yazik ki durum bu
İnanın işe öyle paspal geliyorum ki zaten içimden bile gelmiyor yapmak makyaj zaten yapmam burada fondöten bile sürmüyorum zaten anlamadığım da bu burada alımlı bir kadın objesi değilim baya standartım nedir bu yani insan kendini kötü hissediyor

O ayri bu ayri..o tacizleri bende yasadim hanimefendi ama karsimda.bana sulanan bir aptal oldugunda da agzinin payini verdim
Değil hanım efendi değil
İkisininde adı tacizdir
Benim popomu elleyenide görsem belki onunda bi tarafı havadaydı
Neyse siz baska kafalarda yasıyorsunuz umarım hic günahınız yokken bu sekilde tacizlere ugramazsınız

sizin gibi kadınlar yüzünden mecbur hissediyorsunuz. öyle erkekler yüzünden değil. sizin gibi herşeyi yargılayan insanlar yüzünden erkekler de güldü kesin az kur yapsam benim olur kafasında. eğer erkeklere bu davranışlarının anormal olduğu hissettirilseydi biz de her merhaba diyene kaş çatmak zorunda kalmazdık.
daha bir tacizden dolayı hiçbir kadını suçlamadım.
suçlamam da.
Nasil guzel yanlis anliyorsunuz beni

İnanın işe öyle paspal geliyorum ki zaten içimden bile gelmiyor yapmak makyaj zaten yapmam burada fondöten bile sürmüyorum zaten anlamadığım da bu burada alımlı bir kadın objesi değilim baya standartım nedir bu yani insan kendini kötü hissediyor
O sapıkların kadın bakımlıymış bakımsızmış açıkmış kapalıymış güzelmiş çirkinmiş umrunda mı sanıyorsunuz. Çoluğun çocuğun hayvanın tecavüze uğradığı bir ülkeden bahsediyoruz

aşırı sinirleniyorum bazı hemcinslerimi okuyunca ya, cidden ne laflar edesim geliyor. adamların şerefsizliği değil kadının hatası öyle mi?
kimle nasıl konuşulması gerektiğini bilirler diyerek konu sahibini suçluyolar, yani sen o elektriği vermişsin diyolar, kadın ağlayarak gidiyorum mecburum diyor, onlara karşı olumlu bir tavrı olsa burda dert yanar mı ne yapayım diye. gider yuvacığa ya da bilmem nereye hangimizin kulağı duyar.
yapmayın Allahaşkına kadınsınız ya hepiniz, birlik olmamız lazım bizim.
Çok teşekkür ediyorum bu yorumunuz için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Nasil guzel yanlis anliyorsunuz beni

hatalı sensin suçlu sensin demediniz mi konu sahibine? bu ne demek?
artı kendinizle karşılaştırmadınız mı ben 7 yıldır matbaadayım, neden kimse bana bişey yapmıyor da sana yapıyorlar anlamında?
bu konu sahibini neyle suçlamak farkında mısınız?

aşırı sinirleniyorum bazı hemcinslerimi okuyunca ya, cidden ne laflar edesim geliyor. adamların şerefsizliği değil kadının hatası öyle mi?
kimle nasıl konuşulması gerektiğini bilirler diyerek konu sahibini suçluyolar, yani sen o elektriği vermişsin diyolar, kadın ağlayarak gidiyorum mecburum diyor, onlara karşı olumlu bir tavrı olsa burda dert yanar mı ne yapayım diye. gider yuvacığa ya da bilmem nereye hangimizin kulağı duyar.
yapmayın Allahaşkına kadınsınız ya hepiniz, birlik olmamız lazım bizim.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Haklısınız. Bu tip insanlar zaten bu ülkenin kanayan yarası. Elden bir şey gelmiyor görmezden gelmek en iyisi
Siteye uzun zamandır üyeyim ama yeni yorum yaZmaya başladım ,dedim ki kendime yardımcı olmaya yönelik mesajlar yazacağım,ama 3 gün sürdü .Daha 2 gün önce Kırıkkale’de kadıncağızı boğazından kesti pisliğin biri ,onu da kadın nafaka isterse işte ne bileyim aldatırsa ,küfür ederse olacağı bu gibi bir zihniyet var karşımızda .Hadi herhangi bir konuda ,işte iş arkadaşlarınıza karşı dikkatli olun ,mesafeli davranın başta ,gerektiğinde sert çıkabilin gibi Önerilerse bulunulsa tamam , kadın maddi zorluk çektiği için çalışıyor ,bi yerde katlanıyor işe ,iş arkadaşları taciz etmiş ,ne yapacağını şaşırmış ,hala daha yok niye bunu demedin de şunu yapmadın da ,yok elini sıktın ,yok nasılsın dedin ,yok artık ya

İşten acilen ayrılın lütfen. Bugün bunları yapanlar yarın taciz tevavüze de yeltenir.Bir an önce ayrılın işinizden.Elinizi sıkmanız da olayın şokuyla nasıl davranacağınızı bilemediğinizden olmuştur,lütfen kadınları “ o zaman niye ses çıkarmadın veya daha sert davranmadın diye suçlamayın,çünkü o anda şok geçirip sessiz kalan kadınlar suçlanacaklarını düşündükleri için sonradan suçlama yapamıyorlar.
Hislerime tercüman oldunuz 🙏🏻 allahım bana düzgün bir iş nasip eder inşallah bir çok yere cv gönderdim ama dönüş olmazsa da çok dayanamam gibi geliyor bana

X