Olay öyle değil.Finans sektöründe, iyi bir kariyerim var. Aldığım maaşı düşününce şok geçirdim. Galiba sömürülüyorum
Olay öyle değil.
O arkadaşım yoğun stres altında çalışıyor. O paranın fazlasını hak ediyor.
Eve bazen 10 11 gibi geliyormuş.
Bu kadar iş yapıp 3000 e çalışacak değil.
Siz memnun değilseniz kurumsala geçmeye çalışın bence. Firma cok fark eder.
Yok, savunma yapmadım. O cok çalışıyor 55 60 saat bazen. Onun için belirttim.Hak etmiyor demedim ben de zaten. Her işin stresi var ayrı. Neye savunma yaptınız anlamadım:/
Yok, savunma yapmadım. O cok çalışıyor 55 60 saat bazen. Onun için belirttim.
Herkes güzel paralar kazansın. Sizde bende.
Konu sahibi de tez zamanda iyi bir iş bulsun.
Finans sektöründe, iyi bir kariyerim var. Aldığım maaşı düşününce şok geçirdim. Galiba sömürülüyorum
Olay öyle değil.
O arkadaşım yoğun stres altında çalışıyor. O paranın fazlasını hak ediyor.
Eve bazen 10 11 gibi geliyormuş.
Bu kadar iş yapıp 3000 e çalışacak değil.
Siz memnun değilseniz kurumsala geçmeye çalışın bence. Firma cok fark eder.
Ben asistan değilim hep sekreterlik yaptım girdiğim yerlerde İngilizce istemedi raporlama sunum hazırlamadim ben sekreter santral resepsiyonist ilanlarına bakıyorum .Sadece büyük yerlerde daha önce çalışmadığım için biletleme işini seyahat acenteleri çoğunlukla ayarlamasını yapiyor dendi bunu sordum daha önceki konuda.Ve arkadaşlar bilgisini aktardı sağolsun
Şirketten şirkrte değişiyor benim de 5000 ama mesela grup şirketlerimizde benden yoğun çalışan muhasebe elemanları benden az alıyor. Hoş ben başlayalı dört sene oldu ve bu maaşla başlamadım elbette, kıdem ve sorumluluklarla birlikte maaş da arttı.
Gene iş teklifi gelirse geri çevirmeyin.0 000 teşekkürler canım desteğin için. iş işteyken bulunur ama beni o zaman arayan sadece iki yer oldu onlar da olmadı ben sadece telefonlara bakiyip demiyorum telefon kargo gelen gideni karşılamak email faks evraklari taramak personel giriş çıkışlarını muhasebeye excelde iletmek bilet işini yapmak çay kahveyi verdim hepsini yaptım.
bankacılık okudum takımliderliği yaptım müşteri ilişkişerinde çalıstım ama suan muhasebe bile yok
Evet öyle.Asistan öyle çalışır zaten, yöneticinin sağ koludur. Benim de bilgisayarım 7/24 açıktır mesela, haftasonu yok, senelik izinde bile irtibattasındır. Sekteterlikle arasında dağlar kadar fark var.
Para eğlence sektöründe var maalesef.Herkes güzel kazansın, hepimiz insan gibi yaşayalım. bizlerin kazandıkları hiç koymuyor da, benim canımı sıkan yeni tip fenomenlerin villalar, arabalar almaları :)
O zaman iyi değerlendirin. Iyi bir yere girin.
Bursa. 3 yıla yakın. Ama yabancı dil yok onu geliştirmeye çalışıyorum. Sanırım eksim bu.B biraslankadini kaç yıllık tecrüben var canım İstanbul'da mı yaşıyorsun yoksa küçük bir şehirde mı iki sene zor psikoloji gerçekten inşallah tez zamanda bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?