• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi siz bu abiden bildiğiniz hoşlanıyorsunuz bence. Aslında arkadaşınızın lafı da bayağı hoşunuza gitmiş...

Biz niye bizden hoşlanan asılan her adamı afişe etmiyoruz burda konu açmıyoruz ? Sizin bir kere başınıza gelen bizlerin hergün başına geliyor ama adamlardan hoşlanmayınca konu uzamıyor.

Gidip sen benden hoşlanıyor musun un muhabbetini yapıp bu durumu ayyuka çıkarmanın bence başka bir açıklaması yok

Bana o kadar masum gelmiyorsunuz açıkçası

Ben de güvenmediği için değilde
Ben söz verdiği halde söylediği için çok kızdım diye bana açıklama yapıp beni sakinleştirmek için çağırdığını düşünüyorum. Hiç bir art niyet sezmedim. Daha ileri boyutta bir iftiraya maruz kalmamak için ki bunu yapabilecek bir kapasitede olduğu için arkadaşım önüne geçmek istedim
Benim eşimin numarası o adamda kayıtlı diye kıskanan bir arkadaşım var benim. O kadar belli ediyor ki kıskandığını. Aramızı açıp kendisi samimi olmak istiyordu bu çok belli. Kıskanç olduğunu geç anladım
Nasil yani arkadasiniz o “abi”ile samimi olmak istiyor da o yuzden mi bu dedikoduyu cikardi???
Hanimefendi siz ne yasiyorsunuz??
Bu adam kim??
Unlu bir adama mi herkes siz onunla arkadassiniz diye kiskaniyor sizi?? Pembe dizi gibi🤔

Konu sahibi siz bu abiden bildiğiniz hoşlanıyorsunuz bence. Aslında arkadaşınızın lafı da bayağı hoşunuza gitmiş...

Biz niye bizden hoşlanan asılan her adamı afişe etmiyoruz burda konu açmıyoruz ? Sizin bir kere başınıza gelen bizlerin hergün başına geliyor ama adamlardan hoşlanmayınca konu uzamıyor.

Gidip sen benden hoşlanıyor musun un muhabbetini yapıp bu durumu ayyuka çıkarmanın bence başka bir açıklaması yok

Benim başıma ilk defa geliyor, her gün başıma gelseydi tecrübeli olurdum herhalde

Aman neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Profesyonel bir is ortamı degil de 1C sinifi gibi mübarek.
Ben sınıf öğretmeniyim öğrenciler bile bunları kendi arasında hallediyor :KK53: mesela Ayse, Fatma'ya gelip Ahmet de senden hoslaniyormus diyor. Fatma'da benim o salakla isim olmaz diyor öğretmeni gectim Ahmet in bile ruhu duymuyor

:oha:Konu sahibi adama gidip benden hoşlanıyor musun mu demiş 🤯

Benim başıma ilk defa geliyor, her gün başıma gelseydi tecrübeli olurdum herhalde
Pardon ne bileyim kadın olarak bizim bayağı sık başımıza geliyor. Eminim şuradaki arkadaşlarında başına defalarca gelmiştir yani.
Sizin şu anlattığınız mevzu umurumda olmaz. Değil ki böyle olay çıkarmak ama tekrar ediyorum bu abiden siz hoşlanıyorsunuz

Aile saadetleriniz için birbirinizden uzak durun

Ben sınıf öğretmeniyim öğrenciler bile bunları kendi arasında hallediyor :KK53: mesela Ayse, Fatma'ya gelip Ahmet de senden hoslaniyormus diyor. Fatma'da benim o salakla isim olmaz diyor öğretmeni gectim Ahmet in bile ruhu duymuyor
Fatma akilli. Fatma pratik.
Fatma gibi ol :D

abilikten hep , 😂 konu fake galiba ya, abi sen benden hoşlanıyormuşsun doğru mu ? yea bekar olsam götürürdüm de evliyim şimdi bu işin sonu yok olmaz. tamam o zaman eşlerimize söyleyelim okey mi ? okey hadi eşlerimiz de bilsin bekar olsak biz çok iyi bir çift olurduk 😂
Beyaz Show daki Hızlandırılmış Yaprak Dökümü ya da kuzey güney canlandırması gibi olmuş 😅😅 aynen öyle ama çok doğru bir yorum

Pardon ne bileyim kadın olarak bizim bayağı sık başımıza geliyor. Eminim şuradaki arkadaşlarında başına defalarca gelmiştir yani.
Sizin şu anlattığınız mevzu umurumda olmaz. Değil ki böyle olay çıkarmak ama tekrar ediyorum bu abiden siz hoşlanıyorsunuz

Bacım sen niye pata küte söylüyorsun az sakin ol 🤣🤣🤣🤣🤣 konu sahibi kaldırıyor ama bize şok geliyor🤣🤣🤣

Nasil yani arkadasiniz o “abi”ile samimi olmak istiyor da o yuzden mi bu dedikoduyu cikardi???
Hanimefendi siz ne yasiyorsunuz??
Bu adam kim??
Unlu bir adama mi herkes siz onunla arkadassiniz diye kiskaniyor sizi?? Pembe dizi gibi🤔
O abi benim olçek. Vurcem kırbacı vurcem kırbacı ( sezercikten alıntı aman başka anlam yüklemeyelim. Abi eşine emanet ) :rapci: :rapci:

😂 yazicaktim da Muge Anli gibi olmayayim dedim 😂😂
Bi Mügenin bi senin bi de benim Brad takıntımız bitmez :D
Konuyu okuyunca bende öyle hissettim, bu nasıl bir adam ki herkesin ilgi odağı :D olsa olsa ya Brad Pitt ya Leonardo Di Caprio falan:D

Evli bir erkekle bu şekilde bir bir olay yaşamadım malesef..
Hoşlandığım için değil arkadaşım konuyu başka yerlere çekmesin diye konuştum. Herkes bilsin ve herkes ayağını ona göre denk alsın diye konuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back