- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.340
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Gereksiz uzamış konu aynenAman neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Profesyonel bir is ortamı degil de 1C sinifi gibi mübarek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gereksiz uzamış konu aynenAman neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Profesyonel bir is ortamı degil de 1C sinifi gibi mübarek.
Nasil yani arkadasiniz o “abi”ile samimi olmak istiyor da o yuzden mi bu dedikoduyu cikardi???Ben de güvenmediği için değilde
Ben söz verdiği halde söylediği için çok kızdım diye bana açıklama yapıp beni sakinleştirmek için çağırdığını düşünüyorum. Hiç bir art niyet sezmedim. Daha ileri boyutta bir iftiraya maruz kalmamak için ki bunu yapabilecek bir kapasitede olduğu için arkadaşım önüne geçmek istedim
Benim eşimin numarası o adamda kayıtlı diye kıskanan bir arkadaşım var benim. O kadar belli ediyor ki kıskandığını. Aramızı açıp kendisi samimi olmak istiyordu bu çok belli. Kıskanç olduğunu geç anladım
Benim başıma ilk defa geliyor, her gün başıma gelseydi tecrübeli olurdum herhaldeKonu sahibi siz bu abiden bildiğiniz hoşlanıyorsunuz bence. Aslında arkadaşınızın lafı da bayağı hoşunuza gitmiş...
Biz niye bizden hoşlanan asılan her adamı afişe etmiyoruz burda konu açmıyoruz ? Sizin bir kere başınıza gelen bizlerin hergün başına geliyor ama adamlardan hoşlanmayınca konu uzamıyor.
Gidip sen benden hoşlanıyor musun un muhabbetini yapıp bu durumu ayyuka çıkarmanın bence başka bir açıklaması yok
Bana o kadar masum gelmiyorsunuz açıkçası
Ben sınıf öğretmeniyim öğrenciler bile bunları kendi arasında hallediyor mesela Ayse, Fatma'ya gelip Ahmet de senden hoslaniyormus diyor. Fatma'da benim o salakla isim olmaz diyor öğretmeni gectim Ahmet in bile ruhu duymuyorAman neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Profesyonel bir is ortamı degil de 1C sinifi gibi mübarek.
Konu sahibi adama gidip benden hoşlanıyor musun mu demişKonu sahibi siz bu abiden bildiğiniz hoşlanıyorsunuz bence. Aslında arkadaşınızın lafı da bayağı hoşunuza gitmiş...
Biz niye bizden hoşlanan asılan her adamı afişe etmiyoruz burda konu açmıyoruz ? Sizin bir kere başınıza gelen bizlerin hergün başına geliyor ama adamlardan hoşlanmayınca konu uzamıyor.
Gidip sen benden hoşlanıyor musun un muhabbetini yapıp bu durumu ayyuka çıkarmanın bence başka bir açıklaması yok
Bana o kadar masum gelmiyorsunuz açıkçası
Pardon ne bileyim kadın olarak bizim bayağı sık başımıza geliyor. Eminim şuradaki arkadaşlarında başına defalarca gelmiştir yani.Benim başıma ilk defa geliyor, her gün başıma gelseydi tecrübeli olurdum herhalde
Brad PittBu adam kim??
Fatma akilli. Fatma pratik.Ben sınıf öğretmeniyim öğrenciler bile bunları kendi arasında hallediyor mesela Ayse, Fatma'ya gelip Ahmet de senden hoslaniyormus diyor. Fatma'da benim o salakla isim olmaz diyor öğretmeni gectim Ahmet in bile ruhu duymuyor
Beyaz Show daki Hızlandırılmış Yaprak Dökümü ya da kuzey güney canlandırması gibi olmuş aynen öyle ama çok doğru bir yorumabilikten hep , konu fake galiba ya, abi sen benden hoşlanıyormuşsun doğru mu ? yea bekar olsam götürürdüm de evliyim şimdi bu işin sonu yok olmaz. tamam o zaman eşlerimize söyleyelim okey mi ? okey hadi eşlerimiz de bilsin bekar olsak biz çok iyi bir çift olurduk
Bacım sen niye pata küte söylüyorsun az sakin ol konu sahibi kaldırıyor ama bize şok geliyorPardon ne bileyim kadın olarak bizim bayağı sık başımıza geliyor. Eminim şuradaki arkadaşlarında başına defalarca gelmiştir yani.
Sizin şu anlattığınız mevzu umurumda olmaz. Değil ki böyle olay çıkarmak ama tekrar ediyorum bu abiden siz hoşlanıyorsunuz
Aile saadetleriniz için birbirinizden uzak durun
Tabiki de hayır. Arkadaşım senin bana karşı ilgin olduğunu söylüyor dedimKonu sahibi adama gidip benden hoşlanıyor musun mu demiş
yazicaktim da Muge Anli gibi olmayayim dedimBrad Pitt
O abi benim olçek. Vurcem kırbacı vurcem kırbacı ( sezercikten alıntı aman başka anlam yüklemeyelim. Abi eşine emanet )Nasil yani arkadasiniz o “abi”ile samimi olmak istiyor da o yuzden mi bu dedikoduyu cikardi???
Hanimefendi siz ne yasiyorsunuz??
Bu adam kim??
Unlu bir adama mi herkes siz onunla arkadassiniz diye kiskaniyor sizi?? Pembe dizi gibi
Geyikten ban yemiyim diyip susuyorum..Adama bağırıp çağırıyorsuz ama adam sizi sadece sakinleştirmeye çalışıyor. Hımmm ok
Bi Mügenin bi senin bi de benim Brad takıntımız bitmezyazicaktim da Muge Anli gibi olmayayim dedim
Pardon hemşire hemen vites küçültüyorumBacım sen niye pata küte söylüyorsun az sakin ol konu sahibi kaldırıyor ama bize şok geliyor
Evli bir erkekle bu şekilde bir bir olay yaşamadım malesef..Pardon ne bileyim kadın olarak bizim bayağı sık başımıza geliyor. Eminim şuradaki arkadaşlarında başına defalarca gelmiştir yani.
Sizin şu anlattığınız mevzu umurumda olmaz. Değil ki böyle olay çıkarmak ama tekrar ediyorum bu abiden siz hoşlanıyorsunuz
Aile saadetleriniz için birbirinizden uzak durun